Legg til datoer
Praha

Kjøreopplevelser

Ofte stilte spørsmål om Praha Kjøreopplevelser

Hva er andre ting å gjøre enn Kjøreopplevelser som er verdt å besøke i Praha?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Praha er:

Flere reisetips for Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Praha

Samlet vurdering

4.0 / 5

basert på 1 vurderinger

Utmerket opplevelse rundt. Hastet og så mye mer av Praha enn vi trodde vi ville. Strålende guide i Malek som tok seg tid til å gi innblikk i Praha, byen og dens historie. Trygg til enhver tid og triklene er enkle å kjøre og kontrollere selv i brosteinsbelagte gater. Sterkt anbefalt og veldig god verdi.

Min familie og jeg hadde en fantastisk tid, og regnet hindret oss ikke i å nyte hvert sekund. Guiden vår, Sebastian, var fantastisk. Han var positiv, tålmodig og informativ. Guttene våre elsket det faktum at de ikke trengte å gå i 2 timer, men i stedet måtte sykle rundt med stil!

Vi har aldri vært på en tur som var verdt pengene to ganger. Suge en fin måte å orientere deg i Praha. Du får glimt til steder du vil utforske videre. Elsket den lokale kunnskapen fra guiden og syklene var super skjegg. Kan ikke anbefale dette nok.

Hyggelig tur!

Vi hadde fire biler, hyggelige og serviceinnstilte sjåfører. Noen av sjåførene informerte om alle severdighetene vi så. På vår bil var det ingen info om alt det flotte vi så!! Det burde det være i en så historisk og flott by som Praha!!

Fantastisk

Dette var en strålende tur i nydelig vær i en vakker by