Legg til datoer
Praha

Flyplasstransport

  • Skytteltransport
10 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Praha Flyplasstransport

Hva er andre ting å gjøre enn Flyplasstransport som er verdt å besøke i Praha?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Praha er:

Flere reisetips for Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Praha

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 5 809 vurderinger

Vi ble møtt på flyplassen av en veldig snill dame med etternavnet vårt skrevet på et skilt, som fulgte oss ut av terminalen der sjåføren ventet på oss med bilen vår. Hun hjalp oss med å laste sekkene våre, og vi kunne også bruke bilsetet til babyen vår. Den eneste feilen, det var et babyegg, selv om vi hadde indikert at babyen er ett år gammel. Han måtte reise halvt liggende, men fortsatt med bilbelte og i sikkerhet fulgte han oss til hotellet og hjalp alltid til med bagasjen. Så jeg vil si super anbefalt.

Meget bra service. Sjåførene opplyste om flere severdigheter på veien til hotellet. Hyggelige og hjelpsomme. Avtalt pris er helt topp. Så eksempler på det motsatte hvor folk ble lurt basert på det vi betalte for topp transport til hotellet. Sto på flyplassen med navnskilt på av talt sted kom til avtalt tid for rettur helt topp. 6 stjerner.

Perfekt transport til hotellet

Dette var toppen service. Når vi fått våre vesker, ventede en man på oss med skilt og mitt navn på, utenfor. Han tok til og med veska mi til bilen. Kjørte oss til hotellet, helt topp. Du slipper kjøpe togbillett, drasse på veske i varmen og du vet kanskje ikke riktig vart du skall ta veien, så ett supert tilbud. Kommer bruke dette igjen.

Bilen kom ca 15 minutter forsinket men det fikk jeg melding så det var helt greit.Satt ned og slappet i ventetiden.Takk for melding

Behagelig reise uten noen problemer. Engelsktalende og grei sjåfør som viste oss byen på vei til hotellet. 10/10.