Legg til datoer

PrahaFlyplasstransport

Våre mest anbefalte Praha Flyplasstransport

Praha: Privat transport fra Vaclav Havel flyplass (PRG)

1. Praha: Privat transport fra Vaclav Havel flyplass (PRG)

Unngå stresset med offentlig transport eller taxi-køer, og bestill heller privat transport i en komfortabel og bil med klimaanlegg fra Václav Havel flyplass til sentrum. Sjåføren din venter på deg i ankomsthallen. Du trenger ikke bekymre deg for forsinkelser, sjåføren din venter på deg når du lander. Du blir møtt med et oransje skilt med ditt navn på og får bagasjen din båret til bilen. Deretter er det simpelthen å lene seg tilbake og slappe, til du er fremme ved hotellet ditt i løpet av kort tid. Du får dessuten et gratis turistkart og en guidebok som en ekstra bonus. På den måten kan du raskt bli kjent med byen.

Praha flyplass: Delt transport til/fra Václav Havel flyplass

2. Praha flyplass: Delt transport til/fra Václav Havel flyplass

Unngå bryet med å navigere offentlig transport eller stå i kø for en dyr taxi med denne økonomiske delte skytteltransporten fra Praha Václav Havel flyplass til sentrum, og reis i komforten av et nytt kjøretøy med klimaanlegg. Sjåføren vil vente på deg i ankomsthallen med en oransje plakat med navnet ditt på. Du trenger ikke bekymre deg for eventuelle forsinkelser, da sjåføren vil vente på deg, hjelpe deg med bagasjen din og vise deg veien til kjøretøyet. Så kan du lene deg tilbake og slappe av, du vil være på hotellet innen kort tid! Denne skyttelminibussen går når alle passasjerene fra bestemte fly er samlet, men med en maksimal ventetid på 30 minutter. Kjøretøy som brukes for tjenesten er stort sett Mercedes Benz og VW Transporter med en kapasitet på opptil 8 passasjerer. Velg enten enveis- eller tur-retur-billett Du kan velge enten en enveis- eller tur-retur-transport.

Praha: Privat transport til Vaclav Havel flyplass (PRG)

3. Praha: Privat transport til Vaclav Havel flyplass (PRG)

Unngå upålitelige gatetaxier eller navigering i det offentlige transportsystemet med tung bagasje med en forhåndsbestilt privat transport fra hotellet i Praha sentrum til Vaclav Havel flyplass (PRG). Kjøretøyer er tilgjengelige for de fleste budsjetter og gruppestørrelser, inkludert sedanbiler for opptil 4 personer, minibusser for opptil 8 personer og minibusser for opptil 14 personer. Få et møte og hilse på hotellresepsjonen (eller privatadressen) av en profesjonell sjåfør. Ruten din vil ha blitt planlagt, og prisen satt, på forhånd for å unngå ubehagelige overraskelsesgebyrer. Unngå den uklare prissettingen av andre transporttjenester med en fastpristjeneste. Deretter kan du lene deg tilbake i komfort med klimaanlegg mens sjåføren din navigerer trafikken på vei til flyplassen. Slapp av i vissheten om at sjåførene til enhver tid opprettholder de høyeste standardene for respekt og skjønn.

Praha: Privat enveistransport fra Praha flyplass

4. Praha: Privat enveistransport fra Praha flyplass

Planlegger du en tur til Praha? Gjør reisen din fra flyplassen til hotellet til en lek med pålitelig og praktisk Praha flyplasstransport fra Arkway-selskapet. Ved å bruke våre pålitelige og profesjonelle tjenester kan du slappe av og nyte starten på turen uten å bekymre deg for å navigere offentlig transport eller finne en taxi. La oss utforske fordelene ved å velge Arkway.me for transport fra flyplass til hotell i Praha. Enten du er på forretningsreise eller feriereise, er vårt hovedmål å gi deg en sømløs og komfortabel overføringsopplevelse. Når du planlegger turen til Praha, ikke overse viktigheten av å leie pålitelige Praha-transporter fra flyplassen til hotellet. Å bestille en overføring via Arkway.me er nøkkelen til å nyte bekvemmelighet og trygghet mens du reiser. Opplev hvor enkelt det er å reise fra Praha flyplass til reisemålet ditt med Arkway-selskapet, det pålitelige navnet blant Praha-overføringer.

Praha: Privat transport fra Vaclav Havel flyplass

5. Praha: Privat transport fra Vaclav Havel flyplass

Unngå lange drosjekøer på Praha Vaclav Havel flyplass og forhåndsbestill privat transport til overnattingsstedet ditt hotell i sentrum av byen. Etter landing, går du gjennom tollen, henter bagasjen og videre til ankomsthallen. Her møter en profesjonell sjåfør deg. Etter landing har du 1 time på å gå gjennom flyplassen og møte sjåføren. Han holder et skilt med navnet ditt. Sjåføren hjelper deretter til med å bære bagasjen din og åpner dørene til den ventende bilen. Ruten har blitt planlagt på forhånd og du får fast prise, slik at det ikke blir noen overraskelser. Flyet ditt spores dessuten for å holde øye med eventuelle for sene eller tidlige ankomster, slik at sjåføren alltid er tidsnok og du ikke trenger å vente for lenge. Len deg tilbake og slapp av i en komfortabel bil med klimaanlegg, mens sjåføren håndterer trafikken i Praha. Sjåførene opprettholder de høyeste standarder for respekt og diskresjon til alle tider, og biler er tilgjengelig for å passe de fleste budsjetter og gruppestørrelser. Det finnes personbiler for opptil 4 personer, minibusser for opptil 8 eller 14 personer.

Fra Praha flyplass: 1-veis privat transport til Praha

6. Fra Praha flyplass: 1-veis privat transport til Praha

Unngå uleiligheten med offentlig transport eller taxikøer ved å velge en luksuriøs privat transport med sjåfør fra Praha Václav Havel lufthavn til det travle sentrum. Opplev den ypperste komforten i et splitter nytt, luftkondisjonert kjøretøy, spesielt reservert for din bekvemmelighet. Ved ankomst, bli hjertelig velkommen av din dedikerte sjåfør i ankomsthallen. Legg igjen eventuelle bekymringer om forsinkelser, ettersom sjåføren din tålmodig venter på din ankomst. Se opp etter plakaten med navnet ditt, og la sjåføren hjelpe deg med bagasjen. Nå er det bare å lene seg tilbake, slappe av og nyte en sømløs reise til hotellet ditt, og ankommer raskt og uten stress.

Enveistransport fra flyplass og hotell i Praha

7. Enveistransport fra flyplass og hotell i Praha

Har du ingen transport til eller fra flyplassen ved ankomst i Praha? Ikke bekymre deg, for med denne enveistransporten er alle dine behov dekket. Len deg komfortabelt tilbake og slapp av mens sjåføren tar seg av resten. Denne tjenesten går fra flyplassen hver time, og tar deg enten fra hotellet til flyplassen, eller fra flyplassen til hotellet. Slapp av og nyt synet av den historiske byen, mens du blir kjørt av en profesjonell sjåfør gjennom gatene. Ikke bekymre deg om kart eller navigering gjennom de kompliserte, smale gatene i Praha og overlat det til den lokale, engelsktalende sjåføren din.

Praha: Flybuss med ølfest med ubegrenset øl

8. Praha: Flybuss med ølfest med ubegrenset øl

Etter henting fra flyplassen tar ølbussen deg til destinasjonen hvor som helst i Praha. Du kan sitte i de komfortable setene og drikke kald fatøl mens kjøretøyet tar veien til hotellet eller det valgte ankomststedet. Chat, drikk, dans, rave – det er din fest. Det finnes ingen bedre måte å starte ferien i Praha på. Slå på musikken med lydanlegget og nyt utsikten fra de store vinduene. Du vil sitte sammen med vennene dine og nyte begynnelsen av oppholdet ditt i Praha. Ta en tur fra flyplassen på en unik og morsom måte med denne ølfestbussen.

Praha: Privat festbuss bytransport med drinker

9. Praha: Privat festbuss bytransport med drinker

Feir ungkaren, ungkaren, bursdagen din eller hvilken som helst annen fest med stil med en privat festbusstransport hvor som helst i Praha for deg og gruppen din. Nyt velkomstbilder, en bartjeneste og henting og avlevering hvor som helst i byen. Festbussen kan bestilles for alle typer transfer, enten du trenger skyss fra flyplassen eller togstasjonen eller bare luksustransport til klubben. Nyt en fullservice-overføring med en vert ombord som vil servere shots av becherovka, en tsjekkisk brennevin. Skru opp volumet med favorittlåtene dine som spilles i bakgrunnen og forsyn deg med drinker fra baren ombord (ikke inkludert i overføringsprisen).

Privat sightseeingoverføring Praha - Wien

10. Privat sightseeingoverføring Praha - Wien

Privat overføring fra Praha til Wien med lokal. Jeg henter deg på hotellet ditt i Praha og kjører deg trygt til Wien. Vi kan til og med stoppe på veien for å se det vakre tsjekkiske landskapet. Overføringen tar rundt 4 timer (+ sightseeingstopp på veien) og jeg er fleksibel for deg - vi kan starte når som helst du foretrekker (selv tidligere på morgenen) Sightseeingstopp tilgjengelig: Lokal tsjekkisk by Znojmo Lokal tsjekkisk by Mikulov Nasjonalparken Podyji og slottet Vranov Kutna Hora (UNESCO)

Tilgjengelige aktiviteter

11 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Praha

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 5 809 vurderinger

Sjåføren var til stede i hallen på flyplassen til avtalt tid, det ble til og med sendt en melding til oss litt før for å advare oss. Sjåføren var veldig høflig. Flasker med vann tilgjengelig i bilen. Hyggelig kjøring, uten brå oppbremsing eller tuting.

Kom litt sent, men til gjengjeld kom sjåføren med masse tips og gode forslag til hva vi kan bruke dagene her i Praha på. Delte også en presentasjon om Byen med masse info, med oss. Kjørte trygt og fint. Vi følte oss veldig ivaretatte.

Bilen kom ca 15 minutter forsinket men det fikk jeg melding så det var helt greit.Satt ned og slappet i ventetiden.Takk for melding

Helt greit.Sjåføren kom ca 3 minutter etter at jeg kom ut i ankomsthallen,som er helt greit når det er sent på kvelden.