Legg til datoer
Praha

Dagsturer

  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Eventyr
91 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 91

Flere reisetips for Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Praha

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 4 030 vurderinger

Vi bestilte denne ekskursjonen til bursdagen min, og jeg kunne ikke ha ønsket meg en bedre måte å tilbringe bursdagen min på! Guiden Joseph var helt fantastisk, han vet ALT om landet, historien, naturen, politikken... absolutt alt. Minivanen som vi reiste i var superren og komfortabel, og det var til og med en individuell snackpose for oss alle. Maten på restauranten hvor vi spiste lunsj var også fantastisk! Takk skal du ha!

Jeg var ikke sikker på om jeg ville gå eller ikke, men så fortalte vennen min meg at vi kan prøve, og jeg takket ham for dette hele dagen. Det er en fantastisk tur, turarrangørene var super herlige og støttende hele tiden, de ga oss ikke bare kunnskap og informasjon, men de lot oss føle historien og den naturlige informasjonen om den.

Min familie og jeg hadde en fantastisk tid, og regnet hindret oss ikke i å nyte hvert sekund. Guiden vår, Sebastian, var fantastisk. Han var positiv, tålmodig og informativ. Guttene våre elsket det faktum at de ikke trengte å gå i 2 timer, men i stedet måtte sykle rundt med stil!

Vi har aldri vært på en tur som var verdt pengene to ganger. Suge en fin måte å orientere deg i Praha. Du får glimt til steder du vil utforske videre. Elsket den lokale kunnskapen fra guiden og syklene var super skjegg. Kan ikke anbefale dette nok.

Veldig bra tur kjempe hyglig guid vi Hvar en liten grupe på bare fire personer veldig Finn tur og fint vær