Legg til datoer

Praha Aktiviteter på regnværsdager

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Andre opplevelser
  • Kombinasjonspakker
109 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 7

Ofte stilte spørsmål om Praha

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Praha?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Praha er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Praha?

De beste dagsturene og utfluktene fra Praha er:

Dresden

Flere reisetips for Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Praha

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 6 964 vurderinger

Jeg har reist rundt i Europa i 1 måned, så jeg har tatt mange turer i forskjellige land, men dagens var den beste med Carlos (på spansk, siden jeg ikke husker navnet hans, Checo). Carlos har tatt oss til å kjenne Praha på en eksepsjonell måte, virkelig en unik opplevelse, vi har gått mye og lyttet til historiene hans i mange hjørner av byen, alltid med en kombinasjon av hans egne minner, siden han er en innfødt tsjekker, dessuten har vi ikke bare lært om de mest turistrike stedene, men han har vist oss steder som vi aldri kunne ha satt pris på uten ham, eller som har større sjarm. Jeg anbefaler å besøke Praha med ja eller ja, du vil ikke angre på det, siden de vil ha en historie for hver passasje i Praha. Tusen takk Carlos ❤️

Český Krumlov er en så vakker by! Denne aktiviteten er et must å gjøre når noen besøker Tsjekkia. Det var en så fin opplevelse å besøke dette fantastiske stedet. Dessuten var guiden vår fantastisk. Det var veldig vanskelig å koordinere med turoperatøren og å komme til møtepunktet, men heldigvis kunne vi finne en operatøransatt til å hjelpe oss og få en buss for turen vår. Takk Gud for at turoperatørene samarbeider seg imellom!

Dette var min andre gang på en guidet tur i Praha, en gang med Dagmar og en gang med Eva. Jeg var glad begge gangene. Det er alltid de antatte små tingene som er så interessante og presenteres med en slik entusiasme og lidenskap at det er en fornøyelse å lytte. Hvis du vil lære noe om Prahas historie, er du i de beste hender med disse damene! For meg er Praha den vakreste hovedstaden i Europa. Absolutt å anbefale!

En veldig interessant og personlig omvisning, som jeg gjerne anbefaler. Jeg likte spesielt kombinasjonen Old Town Tour + Praha slott. Det var timet så perfekt at vi så vaktskiftet på slottet og kunne se Golden Lane, som er gratis å besøke etter kl.

Veldig morsom opplevelse som passer for hele familien.