Legg til datoer

Ting å gjøre Praha

Gå gjennom historiske Praha for å utforske eventyrlige omgivelser og sovjetisk-inspirert arkitektur.

Tilgjengelige aktiviteter

480 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 30

Ofte stilte spørsmål om Praha

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Praha?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Praha er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Praha?

De beste dagsturene og utfluktene fra Praha er:

Dresden

Flere reisetips for Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Praha

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 86 415 vurderinger

Levende musikk (gitar, bass og vokal) var enestående. Sangene ble ikke bare spilt, men musikalsk utviklet og utmerket fremført. Oppførselen til gjestene på buffeen var forferdelig, synd! Det var ingen hilsen, buffeen åpnet ikke, så du skynder deg. Buffeen var kald, bare skinken var fortsatt varm, men det trakk ikke smaken. Til slutt var det mer enn nok.

Absolutt verdt et besøk. Definitivt bestille hagen OG slottet. Du kan bruke minst en halv dag her. Mange malerier å se. Lydguide var gratis (veldig kult). Lydguiden forteller mye om de enkelte rommene og maleriene/statuene, men hvis det blir for kjedelig for deg kan du også hoppe over/avbryte tall/gå videre til neste. Burde du sett den :-)

Veldig fin opplevelse, full av typiske og ikke-typiske retter. Romantisk atmosfære akkompagnert av hyggelig bakgrunnsmusikk. Vi feiret bursdagen til partneren min, og uten å vite det var det også alternativet "bursdagskake og prosecco x2" på menyen. Kort sagt, veldig organisert.. Jeg vil anbefale denne opplevelsen

Det jeg dessverre først fant ut veldig sent er at du også kan besøke det mindre slottet, som også ligger på Versailles-området, med dagsbilletten. Jeg vil anbefale dette på det sterkeste siden hagen og det mindre slottet er vakkert og definitivt verdt et besøk.

virkelig fin opplevelse. Praha opplyst om kvelden er enda vakrere. alt perfekt, den eneste feilen at bare velkomstdrinken er inkludert i pakken og ikke engang vann fra springen. vi måtte kjøpe den for den beskjedne sum av 15 euro