Legg til datoer

Prague Underground Tours

  • Omvisninger
1 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Prague Underground Tours

Vil du vite mer om aktiviteter i Prague Underground Tours? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Prague Underground Tours

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 660 vurderinger

Til tross for lett regn, var denne turen en virkelig innsiktsfull måte å bli litt mer kjent med Praha på. Det var veldig interessant, organisasjonen er god og turen startet på det nøyaktige tidspunktet som er skrevet på billetten. Det var ingen forsinkelser, noe som er flott! Den middelalderske undergrunnen er velholdt, men pass på hodet ditt siden det er ganske lavt under tak! Alt i alt en flott opplevelse med en flott guide!

Veldig interessant! Turleder snakket perfekt engelsk og var tydelig i forklaringene. Alt vi så ville ikke vært i stand til å ha blitt sett uten en reiseleder (tilgangen er låst). Området eies av kommunen, men en turleder har tillatelse til å vise reisende stedene. Det var veldig kult!

Jeg var den eneste som tok turen, men guiden var fortsatt veldig spent - ung fyr med mye kunnskap om Praha og perfekt engelsk. Selve turen var mer enn jeg forestilte meg, så jeg anbefaler det definitivt - alle de besøkte underjordiske stedene er historiske.

God erfaring. Det er en guidet tur i byen med et besøk til 3 T-baner som hjelper til med å forstå byens historie. Guiden var veldig hyggelig og fortalte oss veldig interessante ting. Noen av t-banene har morsomme overraskelser, hehehehe.

Fin og fascinerende tour. Hyggelig og morsom guide.