Opplevelser i
Positano

Dramatiske klipper, vakre strender og turkisblått vann venter i denne pittoreske landsbyen på Amalfikysten.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Positano

Vil du vite mer om aktiviteter i Positano? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Positano

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 6 219 vurderinger

Vi ventet en stor båt med 100 turister, men det var ubegrunnet i lavsesongen. Vi red en vakker liten båt og var en gruppe på 10 personer. Kapteinen vår prøvde veldig hardt å vise og forklare alt til Tuns på båtturen. Han var veldig vennlig og imøtekommende. Vi bodde fire timer i Amalfi og 1,5 timer i Positano. Det var nok, siden været ikke akkurat passet til bading. Overføringen gikk også knirkefritt. Vi var veldig fornøyde.

Flott tur! Organisert, opprettholde Covid19-sikkerheten mens vi var på bussen. Federico er nydelig nydelig reiseleder. Du kan se at han er veldig lidenskapelig og elsker det han gjør. Aldri kjedelig. Gjorde Amalfi-turen vår ekstra spesiell. Han ga oss en fantastisk opplevelse. Bussjåføren er også ekspert. vi føler oss trygge hele tiden. Takk skal du ha

Federico fikk den lange kjøreturen til å virke kort. Han hadde så mye informasjon å gi at informasjonen hans var veldig engasjerende. Vær forberedt på å gå og hvis du blir bilsyk lett ta en slags medisin som kan hjelpe med det fordi vendingene for kjøreturen til Almafi-kysten er veldig svingete, men turen er verdt det!!!

Fantastisk dag, Roberto en utmerket guide. Pasquale en fantastisk sjåfør. Veldig hyggelig, profesjonell og vennlig.Han uttømte forklaringen på hvert sted og spesielt.

Tur som forventet. Veldig fornøyd, men fremfor alt gjorde guiden forskjellen.