Opplevelser i
Positano

Dramatiske klipper, vakre strender og turkisblått vann venter i denne pittoreske landsbyen på Amalfikysten.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Få gratis kansellering inntil 24 timer før aktiviteten din starter og få full refusjon.

Flere reisetips for Positano

Vil du vite mer om aktiviteter i Positano? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Positano

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 897 vurderinger

Fantastisk!

En veldig fin tur som absolutt er verdt pengene! Veldig flinke og serviceinnstilte guider og flott båt, akkurat passe mengde folk på båten. Det er ingen tvil om at jeg skal gjøre det igjen! Vi reagerte litt på at båten ikke kjørte fra Napoli. Vi ble hentet av buss som kjørte i ca. 1 time til en liten by der vi først måtte registrere oss (noe som tok lang tid og bør være mer effektivt) og deretter kjørte vi avgårde med båten. Vi fikk inntrykk av de andre passasjerene på båten også trodde at båten skulle kjøre fra Napoli, så dette kan informeres bedre om! I tillegg varte turen vår i 12 timer, ikke 9 timer slik det er planlagt. Jeg vet ikke om det er slik det pleier å være, men det kan være lurt å sette av hele dagen til turen, da man ikke vet når man kommer hjem. Selve båtturen var som sagt helt nydelig og man føler seg ivaretatt ombord, og dette er noe jeg absolutt anbefaler!

Veldig fornøyd med turen, jeg var i stand til å se de mest interessante stedene og fremfor alt godt fortalt av verdens turfører Tony, forberedt og hyggelig. Lunsjen var også garantert glutenfri. En blanding av historie, kunst, hav og sol og fremfor alt en veldig varm og vennlig velkomst.

kjempe flott tur, hadde flaks med været ca 18grader og sol. flinke tur guider og masse flott og se på anbefales selv om det er ett stykke og kjøre, men i godt selskap flyr turen veldig mye informasjon i Pompeii med en flott arkeolog. så god tur

I am very happy for chosing the Amalfi coast original tour by Get your guide. We were very lucky to have Luigi as our guide. He was very dedicated and helpful and was an important part of my experience.

Møtte opp til rett tid. Ventet selv om fly var forsinket. Ble oppropt på høytaleranlegg flere ganger før baggasje var mottatt. Hadde ikke mulighet tilå forlate baggasje utlevering område.