Opplevelser i
Portugal

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Portugal

Vil du vite mer om aktiviteter i Portugal? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Portugal

For en flott dag fra start til slutt. Vi ble møtt av reiseleder Milena og sjåføren vår Rui i Porto. Informasjonen fra Milena på turen til dalen var informativ og morsom, og besøkene våre til vingårdene var virkelig interessant med gode portviner å smake på. Vi hadde det deiligste 3-retters måltid på en veldig flott restaurant hvor vinen rant!! På den siste vingården som var en slik kontrast til den store om morgenen med mer deilig portvin! Takk og vil definitivt anbefale

Cascais er utrolig idyllisk og verdt et lengre besøk. Sintra er sjarmerende. Palasset i Sintra, Pena Palace, er en opplevelse. Ulik noe annet vi har sett. Guiden la om ruten så vi var der på ettermiddagen med mindre folk enn om morgenen. Det var et godt valg. Hyggelig og kunnskapsrik guide.

Flott å se delfinene i det naturlige miljøet og en flott opplevelse. Grottene var fine å se på deg, og du ser deler av stranden som ikke kan nås annet enn ved sjøen. Guidene Ricky og Cristiano var flotte, informative og ble veldig velkomne. Utmerket verdi for et par gode timer.

Fantastisk måte å oppleve vakre Lisboa på. Lett å lære seg å kjøre segway, hvis man har grei balanse, og veldig gøy. Enormt vakre omgivelser som man kom tett på, på en helt annen måte enn på trikk/buss. Superhyggelige og flinke guider, David og Miguel.

Fantastisk, veldig hyggelig og vennlig! Omfase ikke noe problem!