Våre mest anbefalte ting å gjøre i Portsmouth

Portsmouth: Historic Dockyard Ultimate Explorer-billett

1. Portsmouth: Historic Dockyard Ultimate Explorer-billett

Velg fra individuelle eller familiebilletter til Portsmouth Historic Dockyard. Besøk attraksjoner, inkludert HMS Victory, HMS Warrior, The National Museum of the Royal Navy, HMS M.33, The Mary Rose Museum, Explosion Museum of Naval Firepower og The Royal Navy Submarine Museum. Beundre utstillingene på Historic Dockyard i Portsmouth og utforsk i hvilken som helst rekkefølge du vil, og når som helst innen et år. Velg mellom en familiebillett eller en individuell billett. Introdusert for 2023, opplev Dive the Mary Rose i 4D og lær mer om den historiske dykkeekspedisjonen. Gå inn i fortiden mens du utforsker historiske skip, inkludert Lord Nelsons verdensberømte flaggskip HMS Victory, dronning Victorias HMS Warrior og første verdenskrigs HMS M.33. Beundre Henry VIIIs Tudor-krigsskip, Mary Rose, og ta den gratis vannbussen til Gosport for å besøke den kalde krigens ubåt, HMS Alliance. Nyt et sightseeing havnecruise rundt Portsmouth Harbour og se skipene til den moderne Royal Navy for et fullstendig bilde av Storbritannias marinehistorie.

Spinnaker Tower, Portsmouth: Inngangsbillett

2. Spinnaker Tower, Portsmouth: Inngangsbillett

Opplev sørkysten mest spektakulære utsikt. Emirates Spinnaker Tower er 170 meter høyt og byr på en spektakulær utsikt som rekker mer enn 37 kilometer, til Portsmouth havn, byen, Solent, South Downs og Isle of Wight. Det ikoniske landemerket kan skilte med en høyhastighetsheis og 3 utsiktsplattformer. Ta en pirrende tur ut på glassgulvet «Sky Walk» 100 meter over havet. Oppdag historien bak de omkringliggende stedene ved hjelp av informative berøringsskjermer, prøv virtuell virkelighet og opplev vertigo, nyt utsikten fra friluftplattformen «Sky Garden», slapp av i The Clouds med en kaffe, et glass sprudlende eller en dekadent High Tea, og nyt deilige måltider tilberedt med lokale råvarer i Waterfront Cafe.

Portsmouth: Spinnaker Tower High Tea in the Clouds

3. Portsmouth: Spinnaker Tower High Tea in the Clouds

Unn deg en tradisjonell ettermiddagste, med smørbrød, fruktscones og andre godbiter, servert med te eller kaffe. Se ut på havet og nyt en vakker utsikt over Portsmouth gjennom vinduene mens du spiser. Utforsk Spinnaker Tower på din egen tid, med en generell inngangsbillett inkludert. Nyt en tradisjonell ettermiddagste, med et utvalg av deilige smørbrød å velge mellom. Prøv også et utvalg av søte godbiter og fruktscones med clotted cream og syltetøy. Dette serveres med et utvalg av te eller kaffe. Mens du spiser, beundre den fantastiske utsikten over Portsmouth fra tårnet. Etterpå kan du utforske tårnet når du vil, da en generell inngangsbillett også er inkludert. Gå ut på utsiktsplattformen for en panoramautsikt, gå på glassgulvet og se den korte introduksjonsfilmen, Sail of the Solent, for å lære noen interessante fakta om tårnet.

Portsmouth: Hovercraft Flight til Isle of Wight

4. Portsmouth: Hovercraft Flight til Isle of Wight

Gå ombord på luftputefartøyet for en adrenalinfylt dag på Isle of Wight. Når luftputefartøyet når øya, vil du lande i en førsteklasses beliggenhet ved havet langs Rydes vakre og innbydende strender. Hopp av og nyt hva Ryde og Isle of Wight har å tilby, inkludert strender, boutique-butikker, barer og restauranter, og reiseforbindelser til andre steder på øya. Etter en dag med moro på øya kan du nyte en returreise samme dag tilbake til Southsea-terminalen. Reisen over Solent er omtrent 10 minutter. Så len deg tilbake, slapp av og nyt flyturen på verdens eneste kommersielle luftputefartøy for passasjerer.

The Mary Rose: Dagsbillett

5. The Mary Rose: Dagsbillett

Besøk det nye toppmoderne museet bygget rundt kong Henry VIIIs flaggskip som sank under slaget ved kysten av Portsmouth i 1545. Skipet ble hevet fra havbunnen i 1982 og det prisbelønte museet ble bygget i 2013. Gå gjennom en rekke interaktive utstillinger der 9000 Tudor-gjenstander som også er reddet fra havbunnen, er gjenforent fra skipet. Se hvordan disse gjenstandene forteller historien om livet om bord for mannskapet og offiserene i Tudor-tiden. Mary Rose er det eneste krigsskipet fra 1500-tallet som er utstilt hvor som helst i verden, og huser den største og mest unike Tudor-samlingen av gjenstander. Nytt for sommeren 2021: Opplev "1545 - When their world ended", en helt ny oppslukende opplevelse som tar deg tilbake til 19. juli 1545. Gjenopplev de siste øyeblikkene om bord på Mary Rose mens den synker under Battle of the the Solent. Gå tilbake i tid for å høre fra kong Henry VIII og mannskapet på Storbritannias mest kjente forlis. Opplev det oppslukende Tudor-krigsskipet som synker.

HMS Victory: Dagsbillett

6. HMS Victory: Dagsbillett

Besøk HMS Victory, Royal Navys mest kjente slagskip. Mest kjent for sin rolle i slaget ved Trafalgar, er Victory nå flaggskipet til den første sjøherren og et levende museum for den georgiske marinen. Nytt for 2021, HMS Victory Under Hull Walkway. Besøkende kan gå ned i bunnen av tørrdokken og se skipet nedenfra. Skipet står som et minnesmerke over viseadmiral Lord Horatio Nelson, Storbritannias største sjøhelt, og hans seier i slaget ved Trafalgar i 1805. Klatre ombord på HMS Victory og gå tilbake i tid til den georgiske perioden. Se hytta der slaget ved Trafalgar var planlagt. Gå på de en gang overfylte dekkene der over 800 menn bodde, jobbet og kjempet. Du kan til og med stå på stedet der Nelson døde. HMS Victory er for tiden under bevaringsarbeid, men er fortsatt åpen, og besøkende kan oppleve Victory Live! for å finne ut mer om dette bevaringsprosjektet.

Southampton Port: London via Salisbury, Stonehenge og Windsor

7. Southampton Port: London via Salisbury, Stonehenge og Windsor

Første stopp på utflukten din er Salisbury, som kan skilte med en av de fineste gotiske katedralene i Storbritannia, bygget på 1200-tallet, og et fantastisk middelaldersk sentrum. Du vil tilbringe en time i Salisbury før du drar til mystiske Stonehenge. Kjøreturen fra Salisbury til Stonehenge tar deg gjennom et vakkert engelsk landskap og landsbyer, forbi historiske kirker og hytter med stråtak. Før du ankommer Stonehenge vil guiden din fortelle deg om de mange mytene, legendene og fakta rundt denne forhistoriske strukturen. Stonehenge har blitt beskrevet som et av de største mysteriene i den forhistoriske verden. Var det et tempel, en klokke, et gravsted eller noe annet? Ved ankomst vil du ha tid til et besøk og en audio-guidet tur rundt i de verdensberømte steinene (inngangsavgift ikke inkludert), eller tid til å bla gjennom gavebutikken. Etter 90 minutter ved Stonehenge drar du til Royal Windsor, hvor du er planlagt å ankomme i tide til en sen lunsj. Du vil da ha litt tid til å utforske byen og slottet. Windsor Castle er det største kontinuerlig okkuperte slottet i verden, og guiden din vil fortelle deg om historien fra Erobreren William til den nåværende dronningen (inngang ikke inkludert, stengt på tirsdager og onsdager). Hvis du velger å ikke gå inn i Windsor castle, kan du ta en spasertur gjennom gamlebyen og Eton. Bussen har avgang fra Windsor kl. 16.00 og passasjerer vil bli satt av på store Heathrow-hoteller fra kl. 16.45. Ved bestilling, vennligst spesifiser hotellet og terminalen, hvis aktuelt. Avleveringer tilbys også ved terminal 1-5. En kjøretur til London er neste, som er mindre enn en time fra Heathrow. Guiden vil administrere hotellavleveringene, der ekstra kjøretøy eller drosjer kan brukes (inkludert i prisen) for å sikre at hotelloppkjøringene blir fullført så raskt som mulig. Avleveringsalternativer inkluderer 250 London-hoteller og utvalgte hovedbanestasjoner i London.

Portsmouth: Inngangsbillett til D-Day Story

8. Portsmouth: Inngangsbillett til D-Day Story

Nyt et besøk til Portsmouths fascinerende D-Day Story og finn ut om denne avgjørende begivenheten som forandret forløpet i andre verdenskrig. Utforsk museet dedikert til å fortelle historien om 6. juni 1944 gjennom utstillinger, interaktive artikler og video fra perspektivet til de som var der. Delt inn i tre forskjellige deler, inkluderer D-Day Story tilgang om bord på LCT 7074, den siste overlevende landingsfartøystanken som fraktet ti stridsvogner til Normandie på D-Day. Om bord, se Sherman- og Churchill-tankene som gir et inntrykk av hvordan en LCT full av kjøretøy vil se ut. Lær om historien om D-Day fortalt gjennom personlige beretninger og de ikoniske gjenstandene fra museets samling. Oppdag mer om "Planen" - hvordan de ansvarlige tok de avgjørende avgjørelsene rundt når og hvor de skulle krysse kanalen og hemmeligholdet og bedraget som kreves. Museet er også hjemmet til Overlord Embroidery, som forteller historien om D-dagen og slaget ved Normandie i 34 ekstraordinære håndsydde paneler. Filmklipp av veteraner som forteller om sine opplevelser gir besøkende ytterligere innsikt i hva som har skjedd.

Portsmouth: Portsmouth of the Past Walking Tour

9. Portsmouth: Portsmouth of the Past Walking Tour

Nyt en rolig spasertur rundt Old Portsmouth, og nyt severdighetene og de skjulte skattene. Vi fokuserer på de sære historiene du kan gå glipp av på en spasertur rundt i dette vakre området. Turen spenner fra romerne ved Portus Adurni (Portchester Castle i dag) gjennom utviklingen av Old Portsmouth på slutten av 1100-tallet til dagens moderne hangarskip på verftet. Turen konsentrerer seg om historier om folket og hvordan Portsmouth bidro til å forme verden gjennom sin marinehistorie. Turen er støttet av historiske bilder, kart mm For barn er en aktivitetsbok / blyanter gitt, med alt innhold passende alder. Alle innsamlede midler / drikkepenger deles med Cancer Research UK. I fjor samlet inn over £1200 så langt til denne utrolige veldedighetsorganisasjonen som hjelper til med å slå disse forferdelige sykdommene. Turen er tilgjengelig for rullestol/scooter og er hundevennlig.

Fra Portsmouth: Dagstur til Isle of Wight med buss og ferge

10. Fra Portsmouth: Dagstur til Isle of Wight med buss og ferge

Møt i sentrum av Portsmouth og reis med moderne buss til Isle of Wight via Wightlink Ferry. Få et flott bilde av Portsmouths Spinnaker Tower og dets historiske verft når du reiser. Ankomst Fishbourne, Isle of Wight ved middagstid. Ta en naturskjønn 20-30 minutters kjøretur til den sjarmerende landsbyen Godshill. Ved ankomst kan du oppdage middelalderkirken og se dens 500 år gamle stråtakhytter, tebutikker og Model Village. Utforsk landsbyen med guiden din og lær mer om den lokale historien. Fortsett til Alum Bay, kjent for sine flerfargede sandklipper og "The Needles". Velg mellom en tur med stolheis (valgfri ekstra kostnad) eller en spasertur ned trappene til den pittoreske stranden. Mange aktiviteter for barna også! Nyt den fantastiske utsikten over denne naturskjønne beliggenheten, med mange fantastiske fotomuligheter. Etter en tid her kan du reise tilbake til Fishbourne for en 18:20-ferge tilbake til fastlandet, tilbake til Portsmouth like etter kl.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Portsmouth

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Portsmouth

Alle aktiviteter

18 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Portsmouth

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Portsmouth

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Portsmouth?

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Portsmouth med barn?

Flere reisetips for Portsmouth

Vil du vite mer om aktiviteter i Portsmouth? Trykk her for full oversikt