Legg til datoer
Opplevelser i

Porto Venere

Flere reisetips for Porto Venere

Vil du vite mer om aktiviteter i Porto Venere? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Porto Venere

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 315 vurderinger

Vakker utsikt - bare skulle ønske vi hadde mer tid av båten

Marco var vår guide - han var vennlig, imøtekommende og flott! Even var i stand til å hente bestemoren min, da hun ikke klarte å gå den lange turen fra skipet til båten. På turen vil du se alle de fem landsbyene i Cinque Terre med fotomuligheter foran hver by og korte beskrivelsesvarianter fra guiden din om hvor vi er. men du var bare i stand til å gå av i Monterosa i en time. Da vi gikk opp og fant et sted for lunsj satt vi egentlig bare igjen med 10 eller 15 minutter med sightseeing. Eneste klagen var at jeg skulle ønske det var mer tid til å se på byen. Imidlertid var det vakkert og båtturen var fantastisk! Du kan gjøre denne turen hvis du kommer på cruise. Og kommunikasjon før for å bekrefte tur og møteplass / tid er superenkelt via WhatsApp-appen. Flott for 23, 51, 65 og 77-åringen.

Hyggelig dag! Jeg ville gitt 5 stjerner hvis som det ble beskrevet i presentasjonen, fra svømming i magiske farvann dessverre ja, vi hadde svømmepauser, men på banale steder, og dessuten for prisen ville et måltid inkludert ikke vært avslag. Hvis du virkelig vil besøke Cinque Terre, ta toget, men hvis du bare vil se landskapet sett fra havet og ta en dukkert i vannet og nyte en banal vennlig båttur så anbefaler jeg denne ekskursjonen.

FANTASTISK!!!

Hadde den mest avslappende dagen med tilfeldig bilkjøring med cruise langs kysten av Cinque Terre. Skipperne var veldig vennlige, mest imøtekommende og sørget for at de påpekte alle de viktige stedene når vi passerte dem. De var også veldig hyggelige på øynene. Takk gutter for den fantastiske opplevelsen og å gjøre dette cruise til et av de største høydepunktene i hele våre 2 uker på tur gjennom Italia.