Porto Buss og minibussturer

  • Omvisninger
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Private omvisninger
11 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Porto

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Porto?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Porto er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Porto?

De beste dagsturene og utfluktene fra Porto er:

Aveiro

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Porto?

Flere reisetips for Porto

Vil du vite mer om aktiviteter i Porto? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Porto

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 7 023 vurderinger

Alt henger sammen med Yellow Bus-turistbussen; Selv om du ønsket å ta cruiset før, må du ha tatt Hop-On Hop-Off turistbussen før, noe som markerer starttidspunktet for nytelsen på nøyaktig 48 timer for hele turpakken. Hovedholdeplassen er på Av. Dom Afonso Henriques (nær Sé-katedralen), behørig merket med små skilt fra turistbusselskaper (faktisk er disse holdeplassene vanlige for gule, røde og blå busser). Det er 2 holdeplasser som ligger 100 meter fra hverandre, merket som 1 og 2. Ta alltid bussen ved 1, da det er den offisielle holdeplassen. Hvis du kommer deg inn gjennom stopp 2, er det mest sannsynlig at det ikke vil være noen seter øverst (utildekket) av turistbussen. Hvis du er tydelig på at du vil kjøre en spesifikk bussrute, bør du sørge for at den er angitt foran på bussen, med et oransje skilt for 'Opporto historisk'-ruten eller et lilla for 'Castillos de Porto ' rute.

Vi tok begge bussturer - gamleby og slottstur - reisetid per tur en gang 1 1/2 time og en gang 2 timer. Under omvisningen i gamlebyen var lydguiden i dårlig forfatning, "parløren/tape" kunne høres samtidig på engelsk og - antagelig - spansk via hodetelefonene (tilgjengelig på bussen, engangsemballasje) og var derfor vanskelig å forstå. Alt fungerte på den andre turen. Ofte blir man sittende fast i trafikkork over lengre tid, derfor tar turene lang tid. Vi - 2 personer - fikk plass på den første bussen som ankom busstoppet på begge turene og slapp å vente på neste buss.

Med Yellow-Bus-bussene så vi mye mer enn vi ellers ville ha opplevd. Tid og stopp blir observert. Dessverre er informasjonen på de enkelte punktene svært liten. Musikken er forferdelig til tider. Dessverre la ikke en sjåfør engang merke til at foten til vår sønn var fanget under bussdøren.

Vær oppmerksom på at taubanen ikke betyr taubanen over gaten ved Gaia, men taubanen. Dette bør sies tydeligere. Når du bestiller billett til hopp-på-hopp-av-bussen, trikken og taubanen, skaper dette en forventning om at du har billett til taubanen og ikke til taubanen.

Evig venter på den gule bussen. Rødt og blått fortsatte å komme. Da den gule kom, var det overfylt