Legg til datoer
Ting å gjøre

Porto

Portugals nest største by skuffer ikke, med lokalbeboere og utsikter like søt som regionens portvin.

Ofte stilte spørsmål om Porto

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Porto?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Porto er:

Flere reisetips for Porto

Vil du vite mer om aktiviteter i Porto? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Porto

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 30 160 vurderinger

Alt henger sammen med Yellow Bus-turistbussen; Selv om du ønsket å ta cruiset før, må du ha tatt Hop-On Hop-Off turistbussen før, noe som markerer starttidspunktet for nytelsen på nøyaktig 48 timer for hele turpakken. Hovedholdeplassen er på Av. Dom Afonso Henriques (nær Sé-katedralen), behørig merket med små skilt fra turistbusselskaper (faktisk er disse holdeplassene vanlige for gule, røde og blå busser). Det er 2 holdeplasser som ligger 100 meter fra hverandre, merket som 1 og 2. Ta alltid bussen ved 1, da det er den offisielle holdeplassen. Hvis du kommer deg inn gjennom stopp 2, er det mest sannsynlig at det ikke vil være noen seter øverst (utildekket) av turistbussen. Hvis du er tydelig på at du vil kjøre en spesifikk bussrute, bør du sørge for at den er angitt foran på bussen, med et oransje skilt for 'Opporto historisk'-ruten eller et lilla for 'Castillos de Porto ' rute.

Med Yellow-Bus-bussene så vi mye mer enn vi ellers ville ha opplevd. Tid og stopp blir observert. Dessverre er informasjonen på de enkelte punktene svært liten. Musikken er forferdelig til tider. Dessverre la ikke en sjåfør engang merke til at foten til vår sønn var fanget under bussdøren.

Dette var en tur vi hadde gledet oss til lenge. Vår guide, Milena, vår strålende. Glimt i øyet, kunnskapsrik og god i engelsk. Besøket på vingården var utrolig lærerikt og lunsjen ble svært munter etter hvert som flere vinflasker kom på bordet. Stor stemning i et internasjonalt miljø

A long, hot, but really great day. Friendly, funny, nice guide. Small, international group. Great sights, wineyards, tons of wine and port. Highly recommandable!

Not the best wines if youre interested in wine, but you get a nice presentation of the duoro valley. Also lovely guides. Recommend.