Legg til datoer
Opplevelser i

Porto distrikt

Ofte stilte spørsmål om Porto distrikt

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Porto distrikt?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Porto distrikt er:

Flere reisetips for Porto distrikt

Vil du vite mer om aktiviteter i Porto distrikt? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Porto distrikt

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 36 787 vurderinger

For en flott dag fra start til slutt. Vi ble møtt av reiseleder Milena og sjåføren vår Rui i Porto. Informasjonen fra Milena på turen til dalen var informativ og morsom, og besøkene våre til vingårdene var virkelig interessant med gode portviner å smake på. Vi hadde det deiligste 3-retters måltid på en veldig flott restaurant hvor vinen rant!! På den siste vingården som var en slik kontrast til den store om morgenen med mer deilig portvin! Takk og vil definitivt anbefale

Flott cruise som fikk oss til å oppdage Porto på Duro perfekt for å ha en oversikt over byen og for dette oppdaget i begynnelsen av oppholdet anbefaler vi denne aktiviteten på det sterkeste som ikke vil la deg til side fordi all informasjonen som ble sagt under cruiset er oversatt til Portugisisk engelsk fransk og spansk

Flott tur med Steve! Vi hadde en gruppe på 8 kvinnelige venner som feiret en bursdag - Steve var i stand til å få turen til å føles veldig personlig, og vi hadde den beste dagen i vår korte ferie som et resultat! Steve er morsom, kunnskapsrik og engasjerende!! Bestill definitivt denne turen :))))

This trip was definitely worth it! Pedro was a really nice guide, the scenery of the valley was beautiful and the visits to the wineries were great too. I also enjoyed the boat ride a lot.

All of it was nice. The guide Milena and the busdriver was so fun, the trip and nature..the nice farms and the meal like a dinner and lots of vine all inclusive.