Opplevelser i
Porto Cristo

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Porto Cristo

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Porto Cristo?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Porto Cristo er:

Flere reisetips for Porto Cristo

Vil du vite mer om aktiviteter i Porto Cristo? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Porto Cristo

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 1 787 vurderinger

Drypsteinene og stalagmittene er veldig fine og opplyst på interessante måter. Forklaringene er på flere språk, korte og konkrete. Det er også et par filmer og en innspilt musikalsk konsert med videoer projisert på huleveggene. Grotten er ganske liten og turen tar mindre enn en time totalt. Temperaturene er 18-20 grader.

Veldig hyggelig besøk generelt, godt organisert. I hulen: synd at den klassiske musikkkonserten ble forstyrret av barn (fordi i mørket i 15 min) og at båter ikke er autorisert på grunn av covid-restriksjoner. Språk som snakkes under besøket: fransk, tysk, engelsk og spansk.

Vi likte det

Vi booket tur 1. Alt fungerte utmerket. Vi reiste med 8 buggies. Utsikten var fantastisk. Kjøregleden var definitivt i første omgang. Noen ganger var gatene veldig trange og det gikk dypt nede, så ingenting for nybegynnere. Vi vil gjøre det igjen og anbefale det.

Kult tur med fine sightseeingsteder

Jeg ga turen til mannen min på bursdagen min. Han var begeistret. Christine arrangerte virksomheten og Musti tok turen med oss, de to var veldig personable. Har sett mye, men fikk også lov til å trykke på bensinen. Hold det oppe.

Morsom morsom moro

Hadde en fin tid. Besøkte nettsteder vi ikke hadde sett ellers. Det vennlige personalet og veldig kunnskapsrike.