Legg til datoer

Portos katedral

  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
  • Hopp-på hopp-av-turer
47 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 47

Flere reisetips for Portos katedral

Vil du vite mer om aktiviteter i Portos katedral? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Portos katedral

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 4 725 vurderinger

Jeg dro fra Lisboa (hvor jeg er på ferie i 3 uker - luksus!) og brukte derfor også 1 enkelt utfluktsdag i Porto, Portugals nest største by. Bestilte turen på vei opp dit på toget med smarttelefonen min. Helt nødvendig å bestille på forhånd. Ellers hadde jeg ingen anelse om hvor jeg skulle gå. Og jeg hadde bare noe av 1 dag å gjøre godt med. Båtturen var kul da vi endelig kom oss ut på elva. Massiv, smeltende varme på land i turistvirret. Likte best besøket på den skyggefulle vingården og kjøpte også noen flasker portvin. Så litt mer kjøring rundt i byen i veterantoget og så hjem igjen. Klarte 1 kopp god kaffe og et par kalde drinker på farten, men spiste ikke ordentlig før tilbake i Lisboa.

Toget er strålende og tar deg gjennom gatene i Porto med informasjon om forskjellige bygninger, veldig interessant. Så videre til havnesmaking, veldig god video om hvordan Port produseres. Deretter videre til tønner i forskjellige aldre og havner, vist rundt av en nydelig jente som heter Catrina som fortalte oss mye mer om havnen. Så for å smake, innser jeg nå at jeg liker port! Vi fikk tid til en lunsj før vi dro på båten, det også veldig lærerikt og veldig bra generelt jeg vil anbefale denne turen, takk

Servicen da jeg ankom møteplassen var stor, men jeg ble informert om at den inkluderte lunsjen faktisk ikke var tilgjengelig (jeg følte meg lurt). Omvisningen i kjellerne var veldig interessant, jeg likte den veldig godt, men på vei tilbake til sentrum av Porto var det mye trafikk, vi ble stoppet i ca 1 og en halv time, og toget som får transporten til å riste mye.

Totalt vil jeg si at det er vel verdt € 22! Det gir deg tre muligheter til å oppleve de fantastiske severdighetene i Porto! Bare sørg for å validere billetten din på kontoret overfor katedralen. Det var tilleggsbonusen til den attraktive mannen som selger billetter og får deg i toget

Kjæresten min og jeg bestilte denne €25-pakken to dager i forveien og mottok billetten med en gang. Togturen var interessant og morsom. Vinkjellerturen og vinsmakingen var også noe å huske, og båtturen var vakker. Og alt det for €25 var virkelig et røverkjøp.