Våre mest anbefalte ting å gjøre i Portimão

Portimão: Båttur m/Benagil-grottene og solnedgang-alternativ

1. Portimão: Båttur m/Benagil-grottene og solnedgang-alternativ

Møt guiden din ved brygga i Portimao og lytt til en kort sikkerhetsbriefing. Deretter går du ombord på RIB-hurtigbåten for å starte reisen ut til havet. På veien vil guiden fortelle deg historier om Arade-elven og Algarve-regionen. Beundre utsikten over fortet Santa Catarina, Ferragudo-slottet, samt en sjarmerende fiskerlandsby langs kysten. Se mange dramatiske grotter og klipper mens du reiser langs kysten. Hold utkikk, siden delfiner ofte kan sees navigere i vannet her. Hvis de blir oppdaget og er mindre enn 3 miles unna, vil båten gå i deres retning slik at du kan se nærmere på disse lekne pattedyrene. Gå deretter inn i de berømte Benagil-grottene, som kun kan nås med båt. Beundre de naturlig utformede hullene på toppen, som lar sollyset filtrere ned til sandstranden nedenfor i en vakker skjerm. Lytt til ekkoene og lyden av vinden og la deg bevege av disse imponerende naturlige omgivelsene. På vei tilbake til marinaen vil båten gjøre et kort svømmestopp med utsikt over den vakre stranden ved Corredoura. Hvis du velger solnedgangsalternativet, se en spektakulær solnedgang på hjemreisen. Avslutt dagen med å beundre de livlige fargene i horisonten når solen går ned. Tildeling av reserver er automatisk. Hvis du foretar individuelle reservasjoner, men er en del av en gruppe, gi oss beskjed om hvilke reservasjoner som tilhører gruppen din

Portimão: Benagil Sea Caves Speedboat Adventure Tour

2. Portimão: Benagil Sea Caves Speedboat Adventure Tour

Reis langs Algarve-kysten og utforsk de vakre grottene på dette hurtigbåteventyret. Oppdag skjønnheten til kysten på en høyhastighets båttur. Møt ved siden av ruinene av San Francisco-klosteret. Føl deg trygg og forberedt etter en rask sikkerhetsbriefing med besetningsmedlemmene og ta redningsvesten din. Gå ombord på den splitter nye hurtigbåten og gjør deg klar til å utforske Algarve-kysten. Beundre fantastiske klipper og oppdag de hemmelige sandstrendene som kun er tilgjengelig med båt mens du glider over vannet. Beundre den naturlige skjønnheten til Benagil Sea Caves. Dette viktige Algarve-området ble dannet av naturlig erosjon og skapte en enorm solbelyst hule. Tildeling av reserver er automatisk. Hvis du gjør individuelle reservasjoner, men er en del av en gruppe, gi oss beskjed om hvilke reservasjoner som tilhører gruppen din

Portimão: Sunset Cruise til Benagil Cave

3. Portimão: Sunset Cruise til Benagil Cave

På det valgte tidspunktet møtes vi ved kaien i San Francisco de Portimão og går ombord i en båt for å seile avgårde på vårt solnedgangscruise. Vi vil bruke to timer på å seile Atlanterhavet mens vi går mot den berømte Benagil-grotten, et av de mest fascinerende stedene i denne delen av Sør-Portugal. Gjør kameraene klare! Når natten begynner å falle på, vil vi beundre en fantastisk solnedgang over det storslåtte landskapet. Vi får også beundre Alfanzina fyrtårn når vi nærmer oss Benagil Beach, et av de mest spesielle stedene på Algarvekysten. Etter å ha gledet deg over den imponerende utsikten over grotten, kan du ta en svømmetur i åpent hav ved solnedgang – en uforglemmelig opplevelse! Tildeling av reserver er automatisk. Hvis du foretar individuelle reservasjoner, men er en del av en gruppe, gi oss beskjed om hvilke reservasjoner som tilhører gruppen din.

Portimão: Benagil Caves Dolphin Cruise med marinbiolog

4. Portimão: Benagil Caves Dolphin Cruise med marinbiolog

Bli med en marinbiolog på et guidet cruise i Benagil-hulene. Cruise på jakt etter delfiner, besøk de fantastiske grottene på Algarvekysten, og cruise inn i den ikoniske Algar de Benagil-hulen. Sett seil fra Portimão og gå til Marinha-stranden. Mens du seiler kan du høre live kommentarer om områdets geologi og marine liv fra en marinbiolog. Stopp ved den berømte grotten Algar de Benagil for å ta et Instagram-perfekt bilde. Cruise nedover Algarvekysten og stopp for å besøke skjulte grotter. På en av strendene kan du dykke av båten og svømme i det klare vannet. Forlat deretter kysten og seil ut i Atlanterhavet på leting etter delfiner. Få videoer av disse lekne skapningene som hopper og svømmer rundt båten før de returnerer til fastlandet.

Portimão: Pirate Ship Cave Cruise

5. Portimão: Pirate Ship Cave Cruise

Føl deg som en pirat som seiler Atlanterhavet på dette unike cruiset fra Portimão som kombinerer eventyr og avslapning. Besøk kjente steder som fyret i Alfanzina og Benagil-hulen. Svøm i krystallklart vann, og gå planken som en ekte sjørøver. Etter ombordstigning, begynn med å motta en fullstendig orientering om din sikkerhet og komfort for cruiset. Derfra kan du treffe åpent vann og navigere langs kysten utenfor Rio Arade, landsbyen Ferragudo, middelalderslott og Atlanterhavet. Cruise østover, passerer Carvoeiro, som inneholder den berømte fjellformasjonen Algar Seco. Når du kommer til fyret i Alfanzina, går du til en liten båt for å besøke innsiden av de lokale hulene som går fra fyret til Marinha-stranden. Disse hulene inkluderer den berømte katedralhulen Benagil. Gå tilbake til båten, ta en dukkert for å svømme i det fristende krystallklare vannet som omgir deg. På hjemreisen, vær på utkikk etter delfiner, som regelmessig blir sett i dette området.

Fra Portimão: Benagil Sea Caves Båttur ved soloppgang

6. Fra Portimão: Benagil Sea Caves Båttur ved soloppgang

Sunrise-sporet er det beste for å gjøre en huletur på dagen, grottene er øde og du vil føle det og nyte en spesiell atmosfære med denne turen. Ikke gå glipp av en must-do Benagil Caves-tur. Møt guiden din ved brygga i Portimao og lytt til en kort sikkerhetsbriefing. Deretter går du ombord på RIB-hurtigbåten for å starte reisen ut til havet. På veien vil guiden fortelle deg historier om Arade-elven og Algarve-regionen. Beundre utsikten over fortet Santa Catarina, Ferragudo-slottet og en sjarmerende fiskerlandsby langs kysten. Se mange dramatiske grotter og klipper mens du reiser langs kysten. Hold utkikk, siden delfiner ofte kan sees navigere i vannet her. Hvis de blir oppdaget og er mindre enn 3 miles unna, vil båten gå i deres retning slik at du kan se nærmere på disse lekne pattedyrene. Gå deretter inn i de berømte Benagil-grottene, som kun kan nås med båt. Beundre de naturlig utformede hullene på toppen, som lar sollyset filtrere ned til sandstranden nedenfor i en vakker skjerm. Lytt til ekkoene og lyden av vinden og la deg bevege av disse imponerende naturlige omgivelsene. På vei tilbake til marinaen vil båten gjøre et kort svømmestopp med utsikt over den vakre stranden ved Corredoura. Tildeling av reserver er automatisk. Hvis du foretar individuelle reservasjoner, men er en del av en gruppe, gi oss beskjed om hvilke reservasjoner som tilhører gruppen din.

Albufeira: Inngang til MiniGolf Adventure Park

7. Albufeira: Inngang til MiniGolf Adventure Park

MiniGolf Adventure Park ligger i hjertet av Albufeira, og lover moro og underholdning til alle som besøker. Med unike fasiliteter er forholdene perfekte for deg å perfeksjonere minigolf-ferdighetene dine. Jobb deg rundt på banen med 20 hull, med praktfulle fossefall i bakgrunnen. Hvis du aldri har spilt minigolf før, er sjansen din her til å lære. Nyt de vakre omgivelsene mens du slapper av og har det gøy med familie og venner.

Fra Portimão: Båttur til Benagilgrotten og Praia de Marinha

8. Fra Portimão: Båttur til Benagilgrotten og Praia de Marinha

Hopp om bord på båten og bli med på en tur inn i det billedskjønne landskapet langs Algarvekysten. På denne båtturen kan du oppdage mer enn 20 grotter og mange øde strender underveis. Start eventyret på Vasco da Gama-bryggen i Portimão. Underveis kan du se Santa Catarina fort, Ferragudo slott og den lille fiskerlandsbyen Ferragudo. Fra båten kan du dessuten nyte utsikten til strendene ved Pintadinho, Paradise og Carvoeiro. Besøk en av verdens mest eksotiske strender, Praia da Marinha, hvor du kan bade. Til slutt, på en båt i perfekt størrelse, besøk det indre av visuelt slående Benagil-grotten.

Fra Portimão: Båttur til Algar de Benagil og Sea Caves

9. Fra Portimão: Båttur til Algar de Benagil og Sea Caves

Start fra marinaen i Portimão, beundre utsikten over flere hundre år gamle slott, som fortet av São João do Arade og fortet Santa Catarina. Se den gamle fiskerlandsbyen Ferragudo og de vakre åsene i Monchique, alt fra elvekanalen. Forlat elven mot eventyr og nyt all den naturskjønne utsikten over den naturlige Algarve kystlinje, besøker mange grotter og strender mens du lærer om den rike historien fra vår kunnskapsrike reiseledere. Nyt all slags lokal fauna og flora, ta forbløffende bilder og få kunnskap om lokalt dyreliv og geologiske formasjoner ved hjelp av vårt mannskap. Lag uforglemmelige minner og ta fantastiske bilder i Algar of Benagil, en av de mest ettertraktede huledestinasjoner i hele landet, alt i våre dyktige og trygge hender erfarne besetningsmedlemmer. Dra nytte av vårt korte stopp ved Praia da Marinha, regnet som en av de vakreste strender i Europa, for å dykke i det nydelige turkise vannet i Atlanterhavet. På vei tilbake vil kapteinen vår manøvrere bort fra klippene for å gi et bredere syn på kystlinjen.

Portimão: Utforsk Benagil-grottene med kajakk

10. Portimão: Utforsk Benagil-grottene med kajakk

Nyt et cruise langs Algarvekysten til Benagil-grottene, hvor du har muligheten til å utforske grottene med kajakk. Katamaranen din seiler fra Portimão marina. Om bord kommer besetningen til å informere deg om kajakkutstyret og -ferdigheter. Cruiset tar deg med til Albandeira-stranden Fra denne stranden padler du til Benagil-grottene. Underveis har du sjansen til å besøke andre grotter og nyte «den gyldne kysten». Den erfarne guiden din peker ut lokale landemerker og leder deg til de mest interessante stedene, inkludert den imponerende Captain's Cave, Barraquinho Beach, Baraço Cave og den verdensberømte Marinha Beach. Det er til og med tid for en liten svømmetur. Hvis du blir sliten, kan du alltid komme deg tilbake om bord på katamaranen og slappe av litt, før du returnerer til marinaen. Katamaranen har toaletter, komfortable sitteplasser og et profesjonelt mannskap. Hvis du ikke har lyst å være med på kajakkpadling, men heller vil nyte utsikten fra katamaranen, er du også velkommen på denne turen.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Portimão
Fra Benagil-grottene til marinaen – alle blikk rettes mot mot vannet i denne havnebyen på Algarvekysten.

Alle aktiviteter

109 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Portimão

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Portimão

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Portimão?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Portimão er:

Flere reisetips for Portimão

Vil du vite mer om aktiviteter i Portimão? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Portimão

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 12 538 vurderinger

Portugal er fantastisk, men Algarve har en av de beste kystlinjene jeg noensinne har sett! Grottene, spesielt Benagil, fjellformasjoner og til og med vannet nær kysten, alt ser så perfekt ut. Jeg elsket det, historiene som ble fortalt langs turen, stoppet for å hoppe av båten var virkelig nødvendig fordi været var varmt og havet var veldig forfriskende. Takk til kapteinen for å gå inn i hulene med maksimal sikkerhet. De anbefalte Allgarbe, som er en restaurant i nærheten av stedet der jeg tok båten, var nydelig!

Det var en veldig omfattende omvisning i grottene generelt. Guiden vår Nunu var eksepsjonell med en god sans for humor - noen virkelig morsomme replikker! Jeg var skuffet over spenningen ved min første hurtigbåttur, og solnedgangen var en ekstra bonus! Jeg anbefaler turen på det sterkeste.... beste £25 brukt på ferien min!

En flott dag ute, barna 9 og 11 hadde en flott tid. Mange sklier, noe for enhver smak. Fra tidligere anmeldelser forventet jeg lengre ventetider for lysbildene og maten, men ble positivt overrasket. Vi ventet rundt 10 minutter på mat. Skap og parasoll £15 euro + et refunderbart depositum på 10 euro.

Jeg likte turen, grottene er fantastiske, noe alle burde gjøre hvis de kommer til Algarve! Jeg elsket den gode humoren til guidene, de er et skue! I tillegg anbefalte de en fantastisk restaurant, AllGarbe, hvis service var veldig bra og maten var deilig!!

Mye moro og verdi for pengene var stor for noen turer, men mye skygge og belegg rundt. Maten på restauranten var utmerket og alt veldig rimelig! Mye moro for alle aldre.