Legg til datoer

Ting å gjøre Portimão

Fra Benagil-grottene til marinaen – alle blikk rettes mot mot vannet i denne havnebyen på Algarvekysten.

Tilgjengelige aktiviteter

  • Seiling og cruise i Algarve
  • Familiemoro i Algarve
  • Vanneventyr på Atlanterhavet
  • Portugisisk mat, vin og mer
  • Utforsk Algarvekysten
79 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Ofte stilte spørsmål om Portimão

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Portimão?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Portimão er:

Hva er de beste rimelige omvisningene i Portimão?

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Portimão?

Flere reisetips for Portimão

Vil du vite mer om aktiviteter i Portimão? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Portimão

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 13 108 vurderinger

Portugal er fantastisk, men Algarve har en av de beste kystlinjene jeg noensinne har sett! Grottene, spesielt Benagil, fjellformasjoner og til og med vannet nær kysten, alt ser så perfekt ut. Jeg elsket det, historiene som ble fortalt langs turen, stoppet for å hoppe av båten var virkelig nødvendig fordi været var varmt og havet var veldig forfriskende. Takk til kapteinen for å gå inn i hulene med maksimal sikkerhet. De anbefalte Allgarbe, som er en restaurant i nærheten av stedet der jeg tok båten, var nydelig!

En opplevelse for incrível! Som duvida alguma que recomendo. En Rita eo André foram espetaculares e levaram-nos a conhecer a gruta de Benagil mas também outras gritas e outras curiosidades da costa Algarvia. Tivemos ainda oportunidade de dar um mergulho. O barco vai extremamente rápido, mas acaba por ser um ponto positivo para quem enjoa facilmente. 5 estrelas!

Det var en veldig omfattende omvisning i grottene generelt. Guiden vår Nunu var eksepsjonell med en god sans for humor - noen virkelig morsomme replikker! Jeg var skuffet over spenningen ved min første hurtigbåttur, og solnedgangen var en ekstra bonus! Jeg anbefaler turen på det sterkeste.... beste £25 brukt på ferien min!

Så verdt det! Min mann og jeg hadde en fantastisk båttur. Guiden vår Gonçalos var kunnskapsrik og morsom. Det var så fint å se klipper og strender fra et annet utsiktspunkt. Vi gikk også inn i flere huler og hadde en sjanse til å hoppe i vannet. Flott opplevelse!

Jeg likte turen, grottene er fantastiske, noe alle burde gjøre hvis de kommer til Algarve! Jeg elsket den gode humoren til guidene, de er et skue! I tillegg anbefalte de en fantastisk restaurant, AllGarbe, hvis service var veldig bra og maten var deilig!!