Våre mest anbefalte ting å gjøre i Port Vila

Port Vila: Pepeyo, Blue Lagoon & Eden Tour

1. Port Vila: Pepeyo, Blue Lagoon & Eden Tour

Øyaeventyret ditt begynner med en gang-i-livet-mulighet til å besøke Pepeyo Cultural & Educational Village. Denne landsbyopplevelsen begynner med en busstur fra alle hoteller ELLER cruiseskiphavn. En kort kjøretur 12 km fra Port Vila Township ligger denne perfekte settingen i hjertet av Teouma-skogen. Besøkende vil bli møtt av høvdingen og hans krigere med køller, spyd, buer og piler. Hør historier om kannibalisme i en ikke så fjern fortid og lær om de primitive, men effektive spydene og andre metoder som brukes til å fange dyreliv som griser, kylling og fisk. Se hvordan lokalbefolkningen tester om en fisk er giftig: Hvis maur unngår fisken, er den giftig, men hvis de spiser, gjør folk det også. Neste, er ved den fantastiske blå lagunen. Ved ankomst kan du bli overrasket over det forbløffende klare vannet og den fengslende skjønnheten til dette uberørte øyparadiset. Til slutt er vårt siste stopp ved Eden on the River hvor fantastisk utsikt og en imponerende minifoss venter på deg. Etter svømmeturen kan du nyte en veldig sjenerøs BBQ-lunsj som serverer møre og saftige Vanuatu-steker, kylling, pølser, salat og ris. På slutten av turen kan du nyte avlevering tilbake til hentedestinasjonen, for cruiseskipsgjester vil vi slippe av tilbake ved havnen. *Vær oppmerksom på at lunsj på Blue Lagoon kun gjelder på cruiseskipsdager. For våre hotellgjester (på dager uten cruiseskip) vil lunsj vanligvis bli servert på Eden on the River.

Vanuatu: Blue Lagoon, Eden og Buggy Adventure

2. Vanuatu: Blue Lagoon, Eden og Buggy Adventure

Denne turen består av tre fantastiske stopp. De to første, Blue Lagoon og Eden on the River, dekkes kun av turbussen vår, mens den siste inkluderer en 1-times guidet vogntur. Bli hentet fra utvalgte hoteller i Vanuatu og ta turen mot Den blå lagune. Tilbring en times svømming i det vakre vannet og nyt utsikten over den frodige naturen rundt lagunen. Neste stopp er ved Eden on the River. Tilbring en time på Eden on the River, bli overrasket over en av de beste kaskadene Port Vila har å tilby. Fantastisk utsikt og en praktfull foss venter på deg. Eden er en skjult perle, og du vil få nyte den fantastiske naturen samt muligheten til å svømme. Til slutt får du kjøre buggies i 1 time på en fast kurs som tar deg på vei, offroad og gjennom en privat strand med mulighet til å svømme også.

Bridges of Eden: 2-timers regnskogvandring, svøm og zip-linje

3. Bridges of Eden: 2-timers regnskogvandring, svøm og zip-linje

Kombiner ziplining, svømming og skogsvandring på dette 2-timers guidede natureventyret ved Bridges of Eden, et tropisk hageparadis bare 20 minutter fra byen. Beundre floraen og faunaen i strandregnskogen og ta på deg de forskjellige hengebroene – hver enkelt vanskeligere enn den neste. Zoom ned på en mini zip-linje og lær om omgivelsene dine, alt ved hjelp av en erfaren guide og med strenge sikkerhetsstandarder. Etter omvisningen kan du kjøle deg ned i elven og vandre i hagen når du vil. For de minste er det en lekeplass og gårdspark på stedet. Nyt tropisk frukt og drinker under turen, eller kjøp en velsmakende matbit etterpå på stedets kafé.

Efate: Heldagstur

4. Efate: Heldagstur

Det første stoppet på turen er Iarofa Village hvor du vil oppleve tradisjonell lokal praksis og ferdigheter, inkludert dans og en fantastisk ildvandring. Oppdag deretter Den blå lagune, et fantastisk naturtrekk. Vannet er litt salt og så blått fra blandingen av kalksteinsferskvannskilder og tidevannsvannet. Prøv tauet svinger ned i vannet. Etter lagunen kan du besøke Eton Village og Eton Primary School. Chat med lærerne og møt pikininiene (elevene) eller gå rundt på skolen og få et innblikk i hvordan barna våre mottar læringen sin. Elevene kan fremføre en sang for gjestene eller invitere deg til å spille fotball eller volleyball med dem. Stopp deretter innom Pangpang for å se de gamle banyan-trærne, før du drar til en restaurant ved stranden hvor du kan nyte en lunsjbuffé for å leve med lokal strykemusikk Etter lunsj kan du lære litt om historien til Efate fra andre verdenskrig med Ernest. Du vil høre historien hans og se samlingen hans av unike relikvier fra andre verdenskrig. Til slutt kan du besøke Vanuatus «Survivor Beach» ved Gideon's Landing, som var stedet for sesong 9 av den populære amerikanske TV-serien, og nyt ettermiddagste (eller kaffe). Hvis tiden tillater det, kan det være mulig å nyte litt snorkling eller svømming nær slutten av turen.

Mele Bay, Port Vila: Vanuatu Jungle Zipline

5. Mele Bay, Port Vila: Vanuatu Jungle Zipline

Start turen med gratis transport fra en av de 2 stedene i Port Vila med overføringer som går daglig kl. 9.00 og 13.00. Nyt en 25-minutters naturskjønn kjøretur i en 4WD Toyota Landcruiser opp til toppen av Mele Bay. Beundre den fantastiske utsikten helt ned til havnen. Kom til mottakssenteret for å sele på deg og motta sikkerhetsinformasjonen din. Når du er klar, begi deg ut på et 1,15-timers ziplining-eventyr mens du zipper fra plattform til plattform. Gli høyt over den berømte canyon og tilbake med mange utrolige fotomuligheter. Til slutt, gå tilbake til mottakssenteret for å hente eiendelene dine fra skapene, løsne og bli kjørt tilbake til utgangspunktet. De som foretrekker å ikke zipline, kan betale for en Skybridge-billett og gå langs Skybridge for å ta bilder av disse ziplinene under Skybridge.

Port Vila: Jungle Walk og Suspension Skybridge

6. Port Vila: Jungle Walk og Suspension Skybridge

Utforsk regnskogstiene, besøk geitene våre, ta bilder på den naturskjønne Skybridge 65 meter høy med vidstrakt 360 graders utsikt, og ta en forfriskning ved våre dekkede bord mens du beundrer utsikten. Hvis de i gruppen din trenger mer adrenalin, vil muligheten til å oppgradere billetten din til Zipline eller prøve vår Bungy eller Giant Swing (åpner august 2023) sørge for at alle har det bra. Se og ta bilder av Zipliners mens de flyr under Skybridge, eller de vågale djevlene som hopper inn i canyonen utenfor Giant Swing! Det er nydelige kule regnskogstier å utforske og vakre utsikter i massevis.

Efate Round Island Tour

7. Efate Round Island Tour

Med bare én dag i havn i Port Vila, sikrer denne heldagsutflukten at du får med deg alle høydepunktene på Efate Island. Lær om livet på Pacific Island med en omvisning i Pepeyo Cultural Village, dykk deretter inn for å svømme i Blue Lagoon, besøk Survivor Beach og nyt en tradisjonell Kava-smaking.

Port Vila: Halvdags elvekajakktur for små grupper

8. Port Vila: Halvdags elvekajakktur for små grupper

Opplev stillheten ved å padle kajakk ned en forsiktig rennende ferskvannselv, omgitt av frodig tropisk skog. Nyt en kjølig dukkert, og ha det gøy å svinge på et tarzan-tau. Oppdag Rantepao-elven på Efates østkyst mens du padler forsiktig, akkompagnert av din erfarne guide. Etter henting fra overnattingsstedet ditt i Port Vila, slapp av på en 20-minutters naturskjønn kjøretur til startpunktet. Følg guiden din mens du bruker opptil 2 fredelige timer på å se regnskogen i Vanuatu, forbi et rikt dyreliv og tradisjonelle landsbyer. Padle i en enkel eller dobbel kajakk (med guide hvis du foretrekker det), uten sterk strøm på denne elvestrekningen. Slapp av med et frisk fruktfat i vannkanten under turen.

Port Vila: Heldagsbussleie med sjåfør

9. Port Vila: Heldagsbussleie med sjåfør

Dagen din med sightseeing og utforskning begynner med henting om morgenen fra hotellet eller havnen. Møt din profesjonelle sjåfør mens du går ombord på din egen private minibuss og diskuter hvilke severdigheter og steder du vil besøke. Deretter kan du lene deg tilbake og slappe av mens du reiser fra destinasjon til destinasjon. Tilbring dagen med å utforske øya på din egen fritid, uten stresset med drosjer og offentlig transport, eller presset for å holde tritt med en reiseleder. Nyt friheten til å tilbringe mer eller mindre tid på de stedene som interesserer deg mest og luksusen av å ha ditt eget private kjøretøy for en hel dag. Vår minivan har kun plass til maksimalt 12 passasjerer. Hvis du har mer enn 12 personer i gruppen din, anbefales det på det sterkeste at du gjør separate bestillinger.

Port Vila: Guidet bytur med henting

10. Port Vila: Guidet bytur med henting

Se de beste byens severdigheter og ta en oppdagelsesreise! Lær om de tradisjonelle landsbyene Port Vila, den kaotiske britiske og franske kolonihistorien, og møt Port Vila-livet i dag, mens vi avslutter turen på det travle Central Market og Mahitahi Håndverksmarkedet (selger kun Vanuatu-laget håndverk). Stopp inkluderer utkikksposter, Parliament House, Council of Chiefs, Erakor-landing, Independence Park samt markedshusene. Turen ender i byen med en liste over anbefalte butikker og restauranter å oppdage, pluss tips om offentlig transport for å komme deg hjem!

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Port Vila

Alle aktiviteter

19 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Port Vila

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Port Vila

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Port Vila?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Port Vila er:

Hva er de beste rimelige omvisningene i Port Vila?

Flere reisetips for Port Vila

Vil du vite mer om aktiviteter i Port Vila? Trykk her for full oversikt