Legg til datoer

Port of Miami

Port of Miami: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Miami: Bycruise til Millionaire's Homes og Venetian Islands

1. Miami: Bycruise til Millionaire's Homes og Venetian Islands

Slapp av på et fullt fortalt sightseeingcruise gjennom Biscayne Bay i Miami. Slapp av på det skyggefulle toppdekket mens du ser det beste av Miami slik folk fra Miami elsker å se det - fra vannet. Gå ombord på båten på Bayside Marketplace i hjertet av Miami sentrum eller velg alternativet med hotellhenting for å nyte en komfortabel tur til skipet. Slapp av i luksus på en to-nivå båt med åpne vinduer og et skyggefullt dekk. Fra sentrum vil du cruise gjennom øyene på Biscayne Bay. Hibiscus Island, Palm Island, Star Island, Sunset Island og de berømte venetianske øyene er alle hjemsted for mange kjendiser og deres luksuriøse herskapshus. Hold øye med hjemmene til Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon, Al Capone og flere. Din erfarne tospråklige reiseguide vil peke ut alle de kjente hjemmene og landemerkene. Deretter kan du cruise forbi pulserende South Beach, eksklusive Fisher Island og den travle havnen i Miami før du drar tilbake mot Miami sentrum. Miami sentrum har en av de mest spennende silhuettene som stadig oppdateres og har mange ikoniske bygninger. Se de luksuriøse leilighetene og hotellene i Brickell og Brickell Key og gå inn i munningen av Miami River. før du drar tilbake til Bayside Marketplace for å avslutte cruiset. Velg å legge til mer eventyr til dagen din med kombinasjonsalternativet for dobbeltdekker buss, hvor du kan hoppe på og av som du vil mens du møter Miami fra land med stopp ved South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana og Wynwood Walls. Du kan også legge til en 4-timers Everglades luftbåttur som inkluderer returtransport fra South Beach til Sawgrass Recreational Park for en 30-minutters guidet luftbåttur, en live utstilling av redde reptiler og pattedyr, og "Meet a Baby Alligator" -opplevelsen .

Miami: Kveldscruise på Biscayne Bay

2. Miami: Kveldscruise på Biscayne Bay

Nyt vannet i Miami og bylyset fra Biscayne Bay ombord på en cruisebåt. Se byen våkne til liv om natten når solen går ned og byens lys tennes. Tusenvis av lys lyser opp de utrolige høyhusene og byens skyline rundt bukten. Under turen kan du nippe til din valgfrie drikke som du kan kjøpe fra baren ombord. Få med deg severdigheter som Millionaire's Row, Bayside og South Beach. Avslutt cruiset ditt med en aktivitet for å se månen og beundre månens refleksjon på vannet under deg. Velg å legge til mer eventyr til dagen din med kombinasjonsalternativet for dobbeltdekker buss, hvor du kan hoppe på og av som du vil mens du møter Miami fra land med stopp ved South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana og Wynwood Walls. Du kan også legge til en 4-timers Everglades airboat-tur som inkluderer returtransport fra South Beach til Sawgrass Recreational Park for en 30-minutters guidet luftbåttur, en live utstilling av redde reptiler og pattedyr, og "Meet a Baby Alligator" -opplevelsen .

Miami: Sunset Cruise gjennom Biscayne Bay og South Beach

3. Miami: Sunset Cruise gjennom Biscayne Bay og South Beach

Ta en pause fra travle Miami sentrum og se solnedgangen fra vannet. Cruise over Biscayne Bay og beundre den utrolige utsikten over byens skyline. Velg alternativet med en hopp-på-hopp-av-bussbillett for også å utforske Miami med buss. Slapp av på en luksusyacht med åpne vinduer og skyggelagt dekk mens du lytter til kommentarer fra guiden din. Seil forbi kjente øyer, få et glimt av Al Capones herskapshus, og cruise ned til South Beach. Nyt forfriskninger underveis, tilgjengelig for kjøp fra baren ombord. Gå tilbake til land på slutten av en vakker kveld.

Miami Combo: Panoramabusstur, Bay Cruise og Everglades

4. Miami Combo: Panoramabusstur, Bay Cruise og Everglades

Opplev den pulserende byen Miami som aldri før med vår 3-delte turpakke. Dette er din sjanse til å se alle de beste severdighetene i Miami, fra det eksotiske dyrelivet i Florida Everglades til de luksuriøse herskapshusene i Miami Beach. Start eventyret ditt med en spennende luftbåttur gjennom Everglades, hvor du vil se et rikt utvalg av dyreliv og nyte et dyrelivsshow komplett med muligheten til å holde en babyalligator. Etter luftbåtturen, dykk inn i byen Miami med en guidet tur til alle de store stedene, inkludert Wynwood, Miami Beach og Art Deco District. Du vil se hjemmene til filmstjerner og millionærer, og høre historier om kjærlighet, lidenskap, svik og til og med drap. Men det er ikke alt - vi tar deg med på et sightseeingcruise i Biscayne Bay, hvor du vil se havnen i Miami, Fisher Island og "Millionaire's Row" - en luksuriøs eiendomsstrekning hjem til eliten i Hollywood, politikk, sport og næringsliv. Med vår fleksible planlegging kan du nyte disse tre fantastiske opplevelsene på forskjellige dager basert på timeplanen din, noe som gir deg god tid til å ta alt innover deg. Ikke gå glipp av dette uforglemmelige eventyret i Miami - bestill din tur i dag!

Miami: Sightseeingtur med Big Bus Hop-on Hop-off

5. Miami: Sightseeingtur med Big Bus Hop-on Hop-off

Opplev Miamis magi med denne hop-on hop-off-busturen. Len deg tilbake og slapp av om bord på en åpen dobbeltdekkerbuss mens du nyter synet og lyden av en av USAs mest pulserende byer. Underholdende og informative lydkommentarer guider deg gjennom Miamis rike historie og dagligliv, og fremhever alle severdighetene du må se underveis. Med muligheten til å hoppe av og utforske i ro og mak, kan du benytte anledningen til å oppdage Miamis ikoniske strender, kubanske kultur og livlige livsstil. Få mest mulig ut av tiden og nyt byen i ditt eget tempo, og bestem selv når og hvor du vil hoppe av og utforske. Det går busser hvert 30. minutt, slik at du aldri trenger å vente lenge før du kan fortsette eventyret. Fordyp deg i Miamis unike atmosfære med muligheten til å utforske Design District med sin fantastiske Art Deco-stil og den vakre botaniske hagen i Soundscape Park med gratis inngang. Og når du er klar for en pause, kan du kose deg på de utsøkte restaurantene rundt Lincoln Road. Ta også en tur til den nærliggende Everglades nasjonalpark, der du kan oppleve eksotiske fugler, slanger, fisk og skilpadder i deres naturlige habitat. Og hvis du vil ha en virkelig spennende opplevelse, kan du ta en tur i en luftputebåt langs gresselven. Blant de beste severdighetene er - Bayside Marketplace - South Beach - Soundscape Park - Design District - Wynwood Walls - Miami sentrum - Little Havana

Miami: Cruise langs Millionaire's Row

6. Miami: Cruise langs Millionaire's Row

Denne 1,5 time lange båtturen, med avgang fra Bayside Marketplace Marina i Miami sentrum, er en morsom måte å se alle kystens høydepunkter i Miami som du ikke kan se fra land. Siden Miami er en by ved havet, så befinner mange av de beste severdighetene ved vannet. Nyt de vakre severdighetene i et rolig tempo, mens en tospråklig ekspertguide forteller fargerike historier om Miami. Du får se den vakre Brickell Key og eksklusive Fisher Island, cruiseskipene som drar fra Port of Miami, byens nydelige silhuett, så vel som hjemmene til de rike og berømte langs Millionaire's Row. Nyt et cruise på en av sktivitetsleverandørens moderne yachter: «Island Queen», «Island Lady» og «Miami Lady», som tilbyr det beste innen komfort og stil. Alle fartøy har en salong med klimaanlegg på nedre dekk, med vinduer som byr på god utsikt. Det øvre dekket lar deg nyte den friske havbrisen, og har en kalesje som beskytter deg fra direkte sollys og lett sesongbasert regn. Drikkevarer og lett snacks er tilgjengelig for kjøp om bord gjennom hele cruiset.

Miami: South Beach privat 30-minutters guidet flytur

7. Miami: South Beach privat 30-minutters guidet flytur

Nyt en magisk flytur over det glamorøse Sør-Miami og nyt Miamis fantastiske skjønnhet fra himmelen. Du vil sveve over gylne strender og luksuriøse herskapshus på øyer, før du observerer skyskraperne i Miami sentrum fra Biscayne Bay. Denne minneverdige turen flyr deg over South Beach-kysten, Key Biscayne, Miami sentrum, Venetian, Star og Palm Islands og andre ikoniske steder.

Miami: Biscayne Bay Happy Hour Cruise

8. Miami: Biscayne Bay Happy Hour Cruise

Sett avsted på et cruise fra Biscayne Bay i hjertet av Miami sentrum. Seil forbi Millionaire's Row på Hibiscus Island, Palm Island, Sunset Island, Fisher Island og de berømte venetianske øyene mens du nipper til happy hour-drinker fra kontantbaren ombord. Etter ombordstigning, seil over Biscayne Bay for å se Miami fra vannet. Gå til kontantbaren for å kjøpe deg en drink du kan nyte under cruiset. Nyt en spektakulær utsikt over USAs tredje største stadig skiftende skyline fra den to-etasjes yachten. Se Millionaire's Row og Palm Island. Lytt til din engelsk- og spansktalende reiseguide mens de peker på kjente hjem og landemerker som ikke kan sees fra land. Slapp av med en drink på det luftkondisjonerte dekket med store åpne vinduer eller på det skyggefulle, åpne toppdekket. Ta inn Sunset Island, Fisher Island og de venetianske øyene. Oppgrader for å inkludere et måltid på Hard Rock Café som ligger ved Biscayne Bay. Du kan nyte måltidet på Hard Rock før eller rett etter cruiset. Siste møte er klokken 20.00 søndag til torsdag og klokken 21.00 fredag og lørdag. Meny med hard rock: Hovedrett: Enhver Hard Rock-burger, hovedsalat eller sandwich fra menyen (unntatt 24-karat Gold Leaf Steak Burger eller Double Decker Double Cheeseburger) Dessert: Kokkens valg Drikke: Ubegrenset kaffe, te eller brus

Miami: USA eSIM Roaming Data Plan

9. Miami: USA eSIM Roaming Data Plan

Gjør turen til Miami problemfri med en praktisk eSIM-dataplan du velger. Hold deg tilkoblet på reiser med høyhastighetsdekning som lar deg enkelt laste opp bildene dine, navigere på kart og kommunisere med vennene dine. Kjøp og installer eSIM når som helst og hvor som helst, velg fra en rekke datapakker og gyldighetsalternativer. Bare skann eSIM QR-koden for å få tilgang til alle viktige apper på ferien. Velg en null-avfallsløsning og unngå bryet med å måtte administrere flere SIM-kort. Når den er aktivert, vil dekningen din begynne i henhold til den valgte varigheten. Alle iPhone-modeller som lanseres utover iPhone XS kan støtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, sjekk med retningslinjebildet for kvalifisering. Hvis du ikke kan koble til internett etter å ha installert dette eSIM-kortet, følg selvhjelpsfeilsøkingsveiledningen i GYG-kupongen. APN (Access Point Name): internett Lokal operatør: AT&T/T-Mobile

Miami: Sightseeing Open-Top nattbusstur med direkteguide

10. Miami: Sightseeing Open-Top nattbusstur med direkteguide

Opplev Miami fra et helt nytt perspektiv med denne bussturen som lar deg nyte det pulserende nattelivet og den unike kulturen som gjør byen til en verdenskjent attraksjon og hotspot. Denne 90-minutters naturskjønne nattturen introduserer deg til Miamis beste severdigheter etter mørkets frembrudd. Cruise gjennom Miami sentrum og Brickell ser på at dagen blir til natt. Nyt den beste utsikten som Miami har å tilby ved å reise gjennom en del av byen som er utsmykket med sine høye og opplyste bygninger. Kryss Key Biscayne Bridge hvor du kan sette pris på den beste og mest utrolige utsikten over Miamis karakteristiske skyline. Langs turen vil en entusiastisk guide gi underholdende kommentarer; peker ut byens høydepunkter og gir innsikt i Miamis historie og kultur. Benytt anledningen til å identifisere stedene du ønsker å besøke under resten av oppholdet. Nattturen går hver dag fra Bayside Marketplace og tar deg gjennom Miami sentrum, Brickell og South Beach, slik at du kan oppleve den unike atmosfæren om natten.

Tilgjengelige aktiviteter

54 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Flere reisetips for Port of Miami

Vil du vite mer om aktiviteter i Port of Miami? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Port of Miami

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 6 648 vurderinger

Selve turen var utmerket, og vi likte den. Den delen jeg var frustrert over var det faktum at tidspunktet jeg valgte var 10 og jeg kom dit i tide til å sjekke inn 45 minutter før jeg ble fortalt at turen ikke ville gå før 10:30. I følge personen der er turene planlagt 30 minutter etter publisert tid på nettsiden. Dette gjør det litt nedslående hvis du planlegger rundt andre aktiviteter, for eksempel flyruter osv. For meg fungerte det, men jeg foretrekker at nettsidens tidsplan og den faktiske tidsplanen stemmer overens.

Båtturen var fantastisk. Turlederen var flott og gjorde det morsomt. Du kunne fortelle at hun elsket jobben sin. Vil definitivt anbefale. Må bare oppdatere siden din. Vi skulle gå klokken 10, men gjorde det ikke før klokken 10.30. Fyren ved billettluken sa at de gjorde det på grunn av trafikken slik at folk ikke skulle gå glipp av båtturen. Vi kom dit klokken 9:15 per nettsted, men dro ikke før klokken 1030