Pont des Arts

  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Andre opplevelser
  • Vannaktiviteter
19 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Pont des Arts

Vil du vite mer om aktiviteter i Pont des Arts? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Pont des Arts

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 1 555 vurderinger

En flott båttur. Mye å se på Seinen og Canal St. Martin, Paris fra et annet perspektiv. Ønsker du en god plass bør du være der 1/2 time før. Under hele omvisningen fortalte en foredragsholder mye, først på fransk og rett etterpå på engelsk. Det var veldig varmt den dagen, og vi var glade for at vi bestilte turen kl. 10.00. Du kan sitte oppe i friluft, eller inne i skipet, hvor du også har flott utsikt og det er mye kjøligere. Det eneste jeg hadde ønsket meg var bedre gastronomi, i hvert fall en kald drink. Det var kaffemaskin og musserende vin, så ta definitivt med deg noe å drikke. Konklusjon: Jeg kan anbefale denne turen.

Et nydelig, fredelig cruise hvis du hovedsakelig er interessert i St Martin-kanalen. Vær advart om at dette stort sett er en kanaltur med mye venting på at hver sluse skal fylles med vann (tapt telling etter den 7.). Det er også en enveis tur med et avleveringssted langt fra det opprinnelige avgangspunktet.

En veldig god fortelling på fransk og engelsk. Ikke for høyt og ikke for lenge. Vi gikk gjennom Paris på Seinen og deretter gjennom et dusin sluser til La Villette. Derfra er det en kort t-banetur til Les Buttes Chaumont, en vakker park bygget over en gammel gipsgruve.

Veldig hyggelig cruise på Seinen og på Canal St Martin. Den åpne båten gir god utsikt over miljøet, og det er en overbygd plass på lavere nivå for å beskytte deg selv i tilfelle og hvor du tydelig kan se åpningen av slusene når du navigerer på St Martin-kanalen

Veldig interresant tur, mange nye steder og kunnskap selv om vi har vært i Paris mange ganger. Valerie og Favien var meget solide guider.