Pompidou-senteret

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Pompidou-senteret

Vil du vite mer om aktiviteter i Pompidou-senteret? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Pompidou-senteret

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 3 418 vurderinger

Generelt en veldig positiv opplevelse da passet tilbyr et veldig variert utvalg av valg på aktivitetene du ønsker å gjøre. Selvfølgelig, i en metropol som Paris er det ganske vanskelig å besøke alt som er foreslått, men ved å organisere deg på en slik måte at du velger de nærmeste attraksjonene til hverandre, kan du planlegge dagene i henhold til området og få mest mulig ut av potensialet til passet.

Vi hadde ingen rabatter på restauranter, og det var ingen liste over hvem som deltok. Men Paris Pass ga oss et stykke sikkerhet, den enkle tilgangen til metroen. Opptak med tilhørende museumspass var relativt enkelt, bortsett fra Musee le Armie, hvor det innledende bryet ble oppveid av besøket!

Et must hvis du planlegger å besøke noen av de historiske stedene som godtar passet. Sparer definitivt penger og tid (hopp over køen med egen inngang). Under oppholdet vårt og på grunn av konstruksjon/covid måtte vi velge et tidspunkt for å gå inn i Louvre, men alle de andre hoppet over køen.

Jeg legger godt og ikke utmerket fordi det mangler tre viktige aktiviteter i Paris og en klage. De manglende aktivitetene: Fullstendig besøk i Eiffeltårnet, besøk i Paris Opera og også båttur eller Batobus. Klagen er at de ikke kommer inn i hagene i Versailles, uheldig på den annen side.

Πολύ εξυπηρετικό! Κλείστε έγκαιρα θέσεις στα μουσου σα και μλλλού θύλετε, και μπαίνετε πανευκολα και χωρίς άγχος! Μόνο η ανάβαση στον Άιφελ δεν μου άρεσε γιατί ήταν με τιςακτεεάαμετις