Pompeii
Shore Excursions

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Pompeii Kystekskursjoner

Hva er andre ting å gjøre enn Pompeii Kystekskursjoner som er verdt å besøke i Pompei?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Pompei er:

Flere reisetips for Pompeii

Vil du vite mer om aktiviteter i Pompeii? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Pompeii

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 2 699 vurderinger

Fremragende! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg gjorde denne turen i går med Roberto. Han var en fantastisk guide. Som arkeolog var han veldig informativ, ga massevis av innsikt og svarte på mange spørsmål! Anbefaler dette på det sterkeste og oppfordrer dere alle til å gjøre det for å få en forståelse av historien til storslåtte Pompeii. Turen kunne ikke besøke Mt Vesuvius på grunn av dårlig vær og turselskapet refunderte inngangsbilletten samme dag, noe som var flott å se. Jeg trengte ikke følge opp. Antonio var en fantastisk sjåfør, hyggelig å bli kjørt rundt i en Tesla. Han var veldig hjelpsom og tok oss med rundt i Napoli-bukten for å se severdighetene da vi ikke kunne gå opp Vesuv. Grazie grazie mille, takk for en uforglemmelig dag!!

Denne turen er den perfekte måten å besøke Pompeii og Vesuv fra Napoli. De henter deg i en hyggelig buss og tar deg rett til Pompeii, hvor du får en 2 timers tur til høydepunktene i Pompeii (den er kort nok og interessant nok til at guttene mine på 11 og 13 år var interessert og hadde det gøy). Du tar deretter bussen halvveis opp Vesuv hvor du spiser en herlig lunsj med utsikt over Napoli. Til slutt blir du ført til toppen av Vesuv hvor du går en kort vei til toppen og kan se kilometervis. Utrolig skjønnhet og barna mine klaget ikke en gang. En utrolig dag, bare perfekt.

Guiden Andrea di Pompei var eksepsjonell, han forklarte, forklarte og fortalte oss alt det var å vite på en fin og naturlig måte. Opplevelsen på Vesuv, for å komme til toppen av krateret, var vakker.

Gennaro ønsket oss velkommen med buss og forklarte hvordan turen ville foregå. Vi ble deretter betrodd Alex som tok oss gjennom gatene i Pompeii. Begge veldig gode, hyggelige og profesjonelle

Veldig god organisasjon .... vi vil fortsatt bruke tjenestene for å få guiden din