Pompeii
Gastronomi og natteliv

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Other Sightseeing Options in Pompeii

Want to discover all there is to do in Pompeii? Click here for a full list.

Hva folk sier om Pompeii

Bra opplegg, veldig profesjonelt. Hentet på avtalt sted til avtalt tid og ble kjørt til Pompei der vi møtte guiden og startet omvisninga med en gang. Så etterpå var det mat, da fikk vi valget mellom 5 forskjellige retter vi kunne velge pluss en drikke som også følgte med i prisen. Vesuv var veldig bra opplegg det og, ble kjørt et godt stykke opp, arrangøren fikset med biletter og så gikk du den siste delen opp, ca 20-25 min. Alt i alt veldig bra, vi var strålende fornøyd etter en fin dag.

Turen til Pompei og Vesuv var en bra tur. Guiden vi hadde i Pompei var veldig flink. Hun kunne veldig mye og var flink til å formidle kunnskapen på en rask og effektiv måte. Videre var hun flink til å geleide oss frem og sa ifra om folk sto unødig i veien og sløste med tiden vår. Kjempe bra tur der. Turen vår til Vesuv ble en tur hvor det var mer opp til oss selv å finne ut av det vi lurte på siden guiden ble igjen i bunnen. Alt i alt en fin dag og den anbefales.

Utrolig bra omvisning i Pompeii. Turen til Vesuv var fantastisk. Vær obs på at det er et stykke å gå og ca. 200 høydemetre

En lettvint måte å komme seg til Pompeii og Vesuv på. Godt organisert og gode guider. Vi ble hentet på tiden.