Pompei
Billetter

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Pompei Billetter

Hva er andre ting å gjøre enn Billetter som er verdt å besøke i Pompei?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Pompei er:

Flere reisetips for Pompei

Vil du vite mer om aktiviteter i Pompei? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Pompei

En flott tur

Veldig godt organisert utflukt til to absolutte må-se destinasjoner i regionen. Kommunikasjonen med arrangøren på forhånd var omfattende og informativ. Fra møtepunktet i Napoli dro vi med buss til Pompeii. En guide fra arrangøren var ombord, som tålmodig svarte på alle spørsmål. I Pompeii, takket være "Skip-the-Line-Ticket" (inkludert i prisen), kan du gå direkte uten å måtte stå i kø. Etter tilstrekkelig tid i Pompeii dro vi videre til Vesuv med buss. Sjåføren brakte deltakerne så nærme som mulig, slik at du bare måtte gå det minimale. Billetter til Vesuv kan kjøpes direkte på bussen (EUR 10 per person). For stigningen til krateret, bør du ta med solide sko, tilstrekkelig vann og klær som er passende for været. En gang på toppen kan du nyte en fantastisk utsikt over både krateret og området rundt. Senest 17:00 tar bussen deg tilbake til Napoli. Konklusjon: absolutt anbefaling!

Godt organisert busstur til Pompeii inkl. inngangsbillett. Stoppet underveis for en rundtur i Napoli på ca. Likte utsikten under busstur fra Roma til Pompeii. Vi gikk selvstendig gjennom Pompeii med et kart og tips som vi fikk fra reiselederen. Veldig bra å gjøre. Kan se mye - spesielt høydepunktene - på ca 4 timer. Det var virkelig fantastisk. God veiledning under turen, klare forklaringer. Anbefalt.

Meget dyktig guide

Fin tur også fordi vi fikk se mye av Napoli mens Pompei var det store høydepunktet, litt misfornøyd med lunsjvalget, ellers svært fin tur

Veldig greit med fast-track, gikk greit å finne fram og vi slapp unna den lange køa. Anbefales!

Skurrete lyd på øretelefon . Ellers fantastisk opplevelse