Opplevelser i
Pompei

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser

Severdigheter i Pompei

Ofte stilte spørsmål om Pompei

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Pompei?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Pompei er:

Flere reisetips for Pompei

Vil du vite mer om aktiviteter i Pompei? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Pompei

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 21 406 vurderinger

Denne turen er den perfekte måten å besøke Pompeii og Vesuv fra Napoli. De henter deg i en hyggelig buss og tar deg rett til Pompeii, hvor du får en 2 timers tur til høydepunktene i Pompeii (den er kort nok og interessant nok til at guttene mine på 11 og 13 år var interessert og hadde det gøy). Du tar deretter bussen halvveis opp Vesuv hvor du spiser en herlig lunsj med utsikt over Napoli. Til slutt blir du ført til toppen av Vesuv hvor du går en kort vei til toppen og kan se kilometervis. Utrolig skjønnhet og barna mine klaget ikke en gang. En utrolig dag, bare perfekt.

Godt organisert busstur til Pompeii inkl. inngangsbillett. Stoppet underveis for en rundtur i Napoli på ca. Likte utsikten under busstur fra Roma til Pompeii. Vi gikk selvstendig gjennom Pompeii med et kart og tips som vi fikk fra reiselederen. Veldig bra å gjøre. Kan se mye - spesielt høydepunktene - på ca 4 timer. Det var virkelig fantastisk. God veiledning under turen, klare forklaringer. Anbefalt.

Federico fikk den lange kjøreturen til å virke kort. Han hadde så mye informasjon å gi at informasjonen hans var veldig engasjerende. Vær forberedt på å gå og hvis du blir bilsyk lett ta en slags medisin som kan hjelpe med det fordi vendingene for kjøreturen til Almafi-kysten er veldig svingete, men turen er verdt det!!!

Et sted som absolutt er verdt et besøk, to timer er for kort til å nyte det vakre stedet fullt ut. Vår guide Alex nummer 1

Pompei er et must å se. Omvisningen er veldig bra og viser oss det viktigste.