Pompei

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære opplevelser i Pompei

Severdigheter i Pompei

Flere reisetips for Pompei

Vil du vite mer om aktiviteter i Pompei? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Pompei

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 21 406 vurderinger

Veldig flinke guider, ble møtt av en i Roma som fulgte oss ombord i toget. En som hentet oss når vi gikk av og en morsom og kunnskapsrik guide i Pompeii. Anbefales sterkt. Vi gjorde bare som vi beskjed om å koste oss. NB det er litt slitsomme selgere utenfor Pompeiinn/utgangen. Kan være litt overveldende. Ellers tipp topp tur!

kjempe flott tur, hadde flaks med været ca 18grader og sol. flinke tur guider og masse flott og se på anbefales selv om det er ett stykke og kjøre, men i godt selskap flyr turen veldig mye informasjon i Pompeii med en flott arkeolog. så god tur

Fordi en av oss bruker rullestol over litt lengre strekninger var det fint at omvisningen ble tilpasset dette. Guiden var fleksible og hjelpsom. Det guiden fortalte gav oss god kunnskap om menneskene og livet i Pompeii.

Guiden var veldig god til å fortelle og svare på spørsmål. Vi var veldig fornøyd med å ha valgt guide og veldig fornøyd med en så liten gruppe. Det var interessant å se og høre om Pompei.

Målet er veldig godt oppfylt ... kort besøk i Napoli nok til å vite hva som kan være den neste destinasjonen og fantastiske Pompeii