Legg til datoer
Ting å gjøre

Pompei

Severdigheter i Pompei

Flere reisetips for Pompei

Vil du vite mer om aktiviteter i Pompei? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Pompei

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 27 869 vurderinger

Vi hadde Nuncia som guide og Franco som bussjåfør. Vi hadde en spennende omvisning i Pompeii og lærte mye om byen og hva som skjedde tidligere. Alt var veldig godt organisert. Lunsjmaten var ok, men ikke et høydepunkt på dagen (og holdt kort). Turen opp på Vesuv var en opplevelse og bussjåførens kjøreferdigheter overgår noen av kollegene i Tyskland. Respekt for disse trange svingene og hårnålssvingene. Alt i alt en veldig intens og varig tur. Sterkt anbefalt.

Punktlig og godt organisert skytteltjeneste til Torre del Greco Ferge på omtrent en time som går fra Torre del Greco til Capri Ankomst til øya med ferge og påfølgende ombordstigning på omtrent en time for å besøke øya ved sjøen 4 timer gratis å besøke Capri og anacapri Retur kl 16:16 til Torre del Greco skytteltjeneste til det forhåndsetablerte reisemålet

vakker tur og cruise rundt øya. gutta som fulgte oss var fantastiske. snill, gjennomtenkt og veldig hjelpsom. Utgående varebil om morgenen med veldig snill sjåfør. det samme kan ikke sies om ettermiddagen drosjesjåføren som forlot oss ganske langt fra stedet vi stoppet fordi han ifølge ham måtte gå og hente andre mennesker.

Our guide was fantastic. She made it all so exiting, walking us around the streets of Pompei and telling us historical facts and stories about the life that used to be there. We loved every minute of the it.

Dyktig guide! Bra med liten gruppe. Gode historier og det ble en bra tur for hele familien med ungdommer på 12 og 14 år.