Legg til datoer

Polish Vodka Museum

Flere reisetips for Polish Vodka Museum

Vil du vite mer om aktiviteter i Polish Vodka Museum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Polish Vodka Museum

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 119 vurderinger

Jeg må innrømme... Jeg bestilte denne turen mer på grunn av nyheten i ideen om et vodkamuseum. Partneren min også, var ikke så mye i humør da vi ankom. Men 1,5 time senere etter at turen var fullført og vi drikker hjemmelaget salt og karamell vodka-drinker i cocktailloungen på taket, og vi var så glade for at vi bestilte turen! Det er veldig interessant her om historien til vodka som også er sammenvevd med polsk historie og hvordan vodkaproduksjon og -forbruk har endret seg gjennom årene. Selvfølgelig slutter ingen vodka-tur uten å smake, og selv om jeg ikke likte et par av vodkaene, fikk vi grundige instruksjoner om hvordan man smaker forskjellige typer vodka, forskjellen mellom forskjellige kornsorter som brukes, og viktigst, hvordan luke ut dårlig vodka fra god når du kjøper i en butikk. ELSKET denne turen og kan definitivt anbefale den!

Veldig fin opplevelse - anbefales når du er i Warszawa. Turen gir et veldig godt innblikk i historien om opprinnelsen til polsk vodka. Det er gitt mange detaljer om produksjonen og klassifiseringen av de enkelte smakene. TOPP!

Jeg anbefaler, veldig imøtekommende personale veldig designetablissement. Vakkert flaskegalleri som har eksistert siden 1700!!!! Informasjonen er imidlertid på engelsk. God vodkasmaking på slutten.

Flott interaktiv og minneverdig omvisning i det polske vodkamuseet som ble avsluttet med smaking av hvete-, rug- og potetvodka. likte veldig godt. Vi visste hvilken Vodka vi skulle kjøpe i taxfree!

Nydelig sted. Historie hyggelig presentert. Ren nytelse :)