Våre mest anbefalte ting å gjøre i Polignano a Mare

Polignano a Mare: Hurtigbåtcruise til grotter med aperitiff

1. Polignano a Mare: Hurtigbåtcruise til grotter med aperitiff

Sett ut på et avslappende cruise langs kysten av Polignano a Mare. Seil på en 6,5-meters hurtigbåt til noen av de beste grottene i området og velg mellom en privat og en gruppeopplevelse. Møt den lokale skipperen og mannskapet i Cala Ponte Marina og seil mot grottene. Beundre disse naturlige funksjonene kun tilgjengelig med båt. Cruise forbi 11 km med kystlinje og nyt utsikten over byen fra et unikt perspektiv. Under cruiset kan du stoppe ved de beste stedene for å svømme og dykke rett ned i det krystallklare vannet. Alternativt kan du holde deg tørr på båten og nyte solstrålene eller nyte en tradisjonell italiensk aperitiff om bord. På slutten av opplevelsen, gå tilbake til Carla Ponte Marina

Polignano a Mare: Båttur i grotte med aperitiff

2. Polignano a Mare: Båttur i grotte med aperitiff

Sett seil langs en strekning av Adriaterhavet fra Polignano a Mare for å beundre kystgrottene ved havet. Stopp for å kikke inn i havgrotter som Grotta Azzurra, Grotta Piana, Cala Paura og mer. Ta en dukkert i skjulte viker med flyteutstyret som følger med og nyt en aperitiff ombord. Utforsk de mange grottene som ligger langs kysten av Polignano a Mare på en avslappende båttur. Nyt en aperitiff, ta hyppige stopp for å svømme i det krystallklare vannet, og nyt den dramatiske utsikten over kysten. Sett seil fra den lille havnen i San Vito og begynn turen til hovedhulene, inkludert Grotta Palazzese, Grotta Santa Caterina, Grotta Chiari di Luna, Grotta delle Rondinelle, Cala Paura/Grottone, Grotta Azzurra, Grotta Piana og mer. Stopp for en svømmepause på et av de vakreste stedene på Polignanos kyst og unn deg en deilig Prosecco-basert aperitiff under cruiset. Nyt solskinnet på dekk eller slapp av under en parasoll. Benytt deg av stigene og flottørene for både voksne og barn. På slutten av turen går du tilbake til avgangspunktet.

Polignano a Mare: Båtcruise til naturskjønne grotter med Prosecco

3. Polignano a Mare: Båtcruise til naturskjønne grotter med Prosecco

Oppdag de mest skjulte hemmelighetene langs Polignano a Mare-kysten med dette elegante, eksklusive og spennende cruiset! Beundre byen fra vannet og oppdag disse naturlige underverkene som bare er tilgjengelige via havet: de fleste av de fantastiske grottene er ikke lett tilgjengelige fra strendene, og bare en båtutflukt lar deg se de berømte grottene på nært hold. Grotta Palazzese, Grotta delle Rondinelle, Grotta Azzurra, Grotta Ardito og Caves of the Lovers er bare noen av de berømte grottene du vil oppdage på denne turen. Møt skipperen og mannskapet på den vakre private Cala Ponte Marina i Polignano a Mare, en autentisk perle på den apuliske Adriaterhavskysten og seil langs den 12 km lange kysten. Stopp ved de mest naturskjønne stedene for å svømme, fordyp deg i det krystallklare vannet, eller slapp av på båten mens du soler deg. Hvis du ønsker det, kan du nyte en tradisjonell italiensk aperitiff om bord. Opplev et uforglemmelig eventyr og beundre hulene og byen fra et unikt perspektiv.

Polignano a Mare: Omvisning i grotter og grotter med båt med Spritz

4. Polignano a Mare: Omvisning i grotter og grotter med båt med Spritz

Den eneste måten å besøke hulene i Polignano a Mare på er en båttur, beundre høye klipper, grotter og profilen til de gamle bykjernene med kuplene til kirkene. Vi drar hver dag, hele året, i henhold til værforholdene på havet. Utforsk de mange grottene som har blitt skapt ved havet gjennom årtusener, og tilbring to timer med avslapning og moro. I løpet av turen vil vi kunne stoppe for svømming.

Polignano a Mare: Katamaran-tur med aperitiff og lokal mat

5. Polignano a Mare: Katamaran-tur med aperitiff og lokal mat

Beundre den fantastiske Lama Monachile fra havet med sin karakteristiske Bourbon-bro og den fantastiske beliggenheten til RedBull Cliff Diving-konkurransen. Det historiske sentrum av Polignano a Mare med sine grotter, eremittklippen (San Paolo-holmen), cala Portalga og deretter et stopp på en av strendene mellom Polignano a Mare og Monopoli for å kunne svømme og smake på den typiske apuliske aperitiff . Under stoppet kan padlebrettene om bord brukes

Polignano a Mare: Båttur med Prosecco og snacks

6. Polignano a Mare: Båttur med Prosecco og snacks

En utrolig og emosjonell båttur til Polignano a Mare-grottene. Utforsk Monopoli og Polignano a Mare-kysten sammen med oss. Besøk til hovedgrottene i området, blant annet den berømte Grotta Palazzese, Lama Monachile-stranden, Cala Paura, Grotta Ardito, Grotta Azzurra, Grotta delle Rondinelle, Grotta delle Monache og San Paolo Island. Under cruiset vil det være et stopp for å bade og slappe av under månelyset. Til slutt vil vi tilby om bord et glass Prosecco og en typisk apulisk snack "taralli".

Polignano a Mare: Båttur, svøm og grotte med aperitiff

7. Polignano a Mare: Båttur, svøm og grotte med aperitiff

Opplev en fantastisk dag til sjøs på en guidet båttur med avgang fra Polignano a Mare. Besøk kysten, bukter og havgrotter, ta en forfriskende dukkert i havet og nyt en liten aperitiff. Velg mellom et delt eller privat alternativ basert på om du foretrekker personvern eller sjansen til å møte andre. Når du hopper om bord, blir du møtt av personalet, som vil gi deg håndklær, snorkelutstyr og personlige briller. Oppdag den praktfulle kysten av Polignano og se statuen dedikert til Domenico Modugno. Deretter tar du veien til den vakre bukten Lama Monachile. Utforsk Palazzese-grotten og se Eremittøya (San Paolo Island), før du tar en dukkert i det uberørte vannet i Apulia. Etter en forfriskende svømmetur kan du skåle med en gratis prosecco og apulisk taralli på vei tilbake til Polignano a Mare.

Polignano a Mare: Grottecruise med en italiensk spritz

8. Polignano a Mare: Grottecruise med en italiensk spritz

Beundre den fantastiske Lama Monachile i Polignano a Mare fra havet med sin karakteristiske Bourbon-bro og plasseringen av RedBull Cliff Diving-konkurransen. Det historiske sentrum av Polignano a Mare med sine grotter, eremittklippen, cala Portalga, Duehulen og deretter et stopp på i Polignano for å kunne svømme og smake på den typiske italienske Spritz.

Polignano a Mare: Tuk-Tuk-tur langs kysten

9. Polignano a Mare: Tuk-Tuk-tur langs kysten

Vi tar deg med over viker, klipper, strender og saracenske tårn, landemerker i dette området, der bølgene ser ut til å gå seg vill over skyene og vinden gir vei til horisonten, åpner seg mot det uendelige. Fargene og duftene er unike: evighetens, Middelhavets. Lær om alle kuriositetene til vikene, bekkene og de mest stemningsfulle marinaene i vårt territorium. En skjult perle ved sjøen. Byen, fødestedet til "Mr. Volare ”byr på et unikt syn på grunn av ulike terrasser med utsikt over havet, der den blå himmelen møter de blendende hvite husene. Du kan kjærtegne og puste middelhavssjelen gjennom de typiske smugene i gamlebyen blant blomster, dikt, kirker, torg og historiske bygninger.

Polignano a Mare: Privat cruise med champagne

10. Polignano a Mare: Privat cruise med champagne

Grotta delle Rondinelle, grotta Azzurra, grotta Ardito, grotta Palazzese. Oppdag de mest skjulte hemmelighetene med dette elegante, eksklusive og spennende cruiset langs Polignano a Mare-kysten. Møt skipperen og mannskapet ved turisthavnen "Cala Ponte Marina" og seil langs den 12 km lange kysten, beundre byen fra vannet og oppdag disse naturlige underverkene som bare er tilgjengelig via sjøen. Stopp ved de mest naturskjønne stedene for å svømme, fordyp deg i det krystallklare vannet, eller slapp av på båten mens du soler deg. Hvis du ønsker det, kan du nyte en tradisjonell italiensk aperitiff om bord. Opplev et uforglemmelig eventyr og beundre hulene og byen fra et unikt perspektiv.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Polignano a Mare

Alle aktiviteter

46 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Polignano a Mare

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Polignano a Mare

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Polignano a Mare?

Flere reisetips for Polignano a Mare

Vil du vite mer om aktiviteter i Polignano a Mare? Trykk her for full oversikt