Legg til datoer

Polarmuseet, Tromsø

Polarmuseet, Tromsø: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Tromsø: Self-Guided City Audio Tour med Smartphone-app

1. Tromsø: Self-Guided City Audio Tour med Smartphone-app

Velkommen til Tromsø, hvor du går langs sjøen og hovedgaten med en lydguide som forteller deg historien om byen og viser deg høydepunktene. Turen vil ta ca. 30 minutter uten stopp, men stopp gjerne og inhaler den arktiske luften i Tromsø. Du vil gå langs kysten, hvor du vil oppleve en fantastisk utsikt over Ishavskatedralen, og senere finne deg selv på Polarmuseet, hvor du kan lære om kjente polarforskere som Fritjof Nansen og Roald Amundsen. Senere går du langs hovedgaten, og tar et stopp ved hovedtorget, før du fortsetter til Tromsø domkirke og til slutt avslutter turen ved Hurtigrutehavnen.

Tromsø: Full Steam Kystmuseet Inngangsbillett

2. Tromsø: Full Steam Kystmuseet Inngangsbillett

Dykk inn i den rike historien og kulturen i Arktis på det nordligste kystmuseet. Fordyp deg i de unike historiene om sjøsamene, fryktløse sjøfolk og Arktis fengslende naturomgivelser. Utforsk, lær og la deg inspirere av Arktis rike arv og lekre kulinariske tilbud. Beundre nordlysbilder av anerkjente fotografer Ole Salomonsen, Truls Iversen og Per Ivar Somby, og fanger den himmelske dansen. Sjømannsutstilling Legg ut på en reise gjennom maritim historie, med veteranfartøy og interaktive utstillinger. Utforsk videre: Dykk ned i maritim historie, og ta kontakt med sjøsamene og sjøfolkets arv. Verdens nordligste kystmuseum: Oppdag arktisk historie, sjøsamiske historier og de fryktløse sjøfolkene som navigerte i disse nordlige farvannene. Utforsk Northernmost Coastal Museum: A Journey Through Arctic Heritage Avdekk den fengslende historien, kulturen og maritime arven i Arktis mens du legger ut på en reise gjennom det nordligste kystmuseet, som ligger i vår historiske Full Steam Tromsø-bygning. Sjøsamisk og nordlysutstilling – 3. etasje: Gå inn i sjøsamenes unike verden. Utforsk deres kultur, tradisjoner og arv gjennom engasjerende utstillinger og oppslukende utstillinger. Få en dypere forståelse av deres dypt forankrede tilknytning til havet og det arktiske miljøet. Mens du vandrer gjennom denne fengslende utstillingen, sørg for å ta et øyeblikk til å fordype deg i den fortryllende skjønnheten til nordlysutstillingen og beundre de fantastiske fotografiene av nordlys tatt av anerkjente fotografer Ole Salomonsen, Truls Iversen og Per Ivar Somby . Deres eksepsjonelle talent har gjort det mulig for dem å fryse i tide den fascinerende dansen fra nordlyset, og male det himmelske lerretet med levende farger og eteriske mønstre. Ikke gå glipp av denne muligheten til å nyte den fengslende nordlysutstillingen innenfor den sjøsamiske kulturopplevelsen. Sjømannsutstilling – 4. etasje: I fjerde etasje vil du legge ut på en reise gjennom den maritime historien til sjøfolk som trosset de nordlige farvannene. Beundre vintagefartøyer, maritime gjenstander og interaktive utstillinger som vekker sjøfartsfortiden til live. Fantastiske omgivelser: Mens du utforsker museet, nyt den uberørte skjønnheten til den arktiske villmarken som omgir den historiske bygningen vår. Lær om de unike økosystemene og dyrelivet som kaller denne regionen hjem, og legg til dybde til museumsopplevelsen din. Engasjer deg med interaktive skjermer og praktiske aktiviteter som bringer Arktis historie og naturlige underverk til live. Kunnskapsrike guider er tilgjengelige for å gi innsikt og svare på spørsmålene dine, noe som gjør museumsbesøket ditt lærerikt og hyggelig.

Historisk byvandring

3. Historisk byvandring

Porten til Arktis! Oppdag byen som i over 150 år var nervesenteret for polarekspedisjoner og den store arktiske rasen. Gå inn i smugene fulle av historie og fortap deg i salene til Polarmuseet med sin lange historie på arktiske ekspedisjoner til oppdageren Amudsen og de første pionerene som brakte tilbake dyrebare skinn og produkter fra hvalfangst fra Spitzbergen (Svalbardøyene) til kontinent. De siste årene har den hatt en eksepsjonell demografisk økning. Det er Norges tredje største by i sosiokulturell betydning og har blitt kalt Nordens Paris. Våre ekspertguider vil ta med de beste og mest naturskjønne smugene i Tromsø sentrum mens de vil forklare alt du trenger å vite i byen og hvorfor den ble så viktig i forrige århundre. På slutten av turen venter en god vaffel og kaffe eller te på deg på kontoret vårt.

Tilgjengelige aktiviteter

4 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Polarmuseet, Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Polarmuseet, Tromsø? Trykk her for full oversikt