Poema del Mar

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

De beste severdighetene i nærheten av Poema del Mar

Flere reisetips for Poema del Mar

Vil du vite mer om aktiviteter i Poema del Mar? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Poema del Mar

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 233 vurderinger

Hyggelige akvarier, god jobb

Vi kom raskt inn uten å stå i kø. Alt er veldig pent designet. Akvariene og den tropiske hallen er rene, og hvis du er heldig, vil du se en fôring. Hvert akvarium har en skjerm som du kan lese alt om dyrene. Imidlertid er 25 euro per person ikke liten. Selvfølgelig er det også mange dyre suvenirer i selve akvariet. Eksempel: blyant 4,95 euro.

Et fantastisk sted! For å være ærlig var det verdt hvert øre, om ikke mer. Så mange interessante arter av sjødyr, typer akvarier og andre attraksjoner, og den fantastiske atmosfæren på dette stedet kan beskrives i veldig lang tid, men det er best å se det med egne øyne. Jeg anbefaler hjertelig!

Veldig fin romslig vannopplevelse

Akvariene var veldig romslige og ryddige, ruten veldig pent innredet, så det var veldig hyggelig å fortsette å følge ruten. Det var virkelig mye å se og noen ganger var det virkelig fantastisk! Restauranten var i orden, men kanskje litt for fancy for anledningen. Så anbefalt!

Det er et veldig fint og stort akvarium, mye å se på. Det var heller ikke overfullt, mulig det er mer folk der i helgene. Anbefales.