Poás-vulkanen: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Fra San José: Poas-vulkanen og Alsacia Coffe Farm

1. Fra San José: Poas-vulkanen og Alsacia Coffe Farm

Nyt en tur til Poas Volcano National Park, og fordyp deg i den vakre lokale naturen i parken og se vulkanen. Avslutt turen med et besøk på en kaffefarm hvor Starbucks-kaffe dyrkes. Besøk Poás Volcano National Park, nyt turen mens du beundrer lokal vegetasjon og dyr, og legg merke til hvor det er en merkbar endring i temperatur og frodig skyskogvegetasjon. Se Poás-vulkanen er en aktiv stratovulkan på 2708 m (8885 fot), med et krater over en mil bredt og 1050 fot dypt. Lær mer om vulkanen, som har hatt utbrudd 40 ganger siden 1828, inkludert april 2017. Ta deg tid til å nyte det imponerende hovedkrateret med dets svovelfumaroler, og gå langs en sti til den vakre Botos-lagunen mens du lærer om de forskjellige økosystemene i parken. Avslutt turen med et besøk til den første Starbucks kaffefarmen, Alsacia, hvor du kan nyte utsikten og ta en deilig kaffe.

San José: Guidet dagstur til vulkan, foss og kaffegård

2. San José: Guidet dagstur til vulkan, foss og kaffegård

Besøk Poás-vulkanen, den pittoreske utendørsfossen La Paz og en kaffegård på en dagstur fra San José, Costa Rica. Et fantastisk valg for kaffeelskere og naturelskere, denne turen inkluderer en hotellhenting og lunsj på en lokal restaurant. Nyt en praktisk henting direkte fra overnattingsstedet ditt i San Jose og ta deg til ditt første stopp for dagen, Poás-vulkanen. Reis i en varebil med klimaanlegg og beundre kaffeplantasjer samt blomster- og jordbærfarmer underveis. Poás er en av Costa Ricas mest aktive vulkaner og hadde sist utbrudd i april 2017. Vulkanen og den omkringliggende parken var stengt i nærmere 17 måneder og det ble etablert en sikkerhetsomkrets på nesten 2,5 kilometer rundt krateret i utbrudd . Ved vulkanen har du tid til å nyte det imponerende hovedkrateret med sine svovelfumaroler. Følg deretter en sti til Botos-lagunen, en kraterinnsjø som ligger inne i Poás Volcano National Park. Lær om de forskjellige økosystemene i parken mens du går. Etter vandringen kan du fylle bensin med en deilig lunsj med lokal mat på en av restaurantene i området. Deretter kan du dra ut til din neste destinasjon, La Paz-fossen. Se på La Paz-fossen mens du spaserer langs asfalterte stier gjennom skyskoger og regnskoger. Få mest mulig ut av utmerkede fotomuligheterog se fossen fra forskjellige utsiktspunkter på utsiden. Deretter går du til siste stopp for dagen, Hacienda kaffefarm, den første og eneste kaffegården. Se besøkssenteret og lær hva kaffe gjør for å styrke bøndene, fremme bærekraftig praksis og utvikle neste generasjon kaffe. På slutten av Costa Rica-eventyret kan du nyte en praktisk transport tilbake til hotellet ditt i San José.

Vulkanen Poás, kaffeplantasje og La Paz' fossefallshage

3. Vulkanen Poás, kaffeplantasje og La Paz' fossefallshage

Opplev Costa Ricas natur og kultur på denne heldagsturen fra San José. Din første destinasjon er en kaffeplantasje, hvor du lærer alt om de eldgamle teknikkene for å produsere noe av den beste kaffen i Costa Rica og rundt om i verden. Opplev den nøye prosessen som er involvert i dyrking, høsting og steking av Golden Bean før du smaker på det deilige produktet. Etter kaffeturen fortsetter du til Poás Volcano nasjonalpark, hvor det er en merkbar temperaturendring og vakker natur i en skyskog. Klatre opp Poás Volcano, en aktiv stratovulkan som sist brøt ut i 2017. Vulkanens krater er over en kilometer over og 1 050 fot dypt, noe som gir fantastisk utsikt. Vandre på en sti til den vakre Botos-lagunen mens du lærer om de forskjellige økosystemene i parken. Deretter fortsetter dere til La Paz Waterfall Gardens og nyter en lunsjbuffé med tradisjonelle costaricanske retter. Etter lunsj kan du utforske den frodige tropiske regnskogen. Her kan du se hvite elver, spektakulære fossefall, fugler, sommerfugler, aper og kolibrier før du returnerer til San José.

Flere reisetips for Poás-vulkanen

Vil du vite mer om aktiviteter i Poás-vulkanen? Trykk her for full oversikt