Legg til datoer

Plaza del Triunfo
Sightseeing

Sightseeing

Våre mest anbefalte Plaza del Triunfo Sightseeing

Sevilla: Royal Alcazar, katedralen og Giralda Tower Tour

1. Sevilla: Royal Alcazar, katedralen og Giralda Tower Tour

Har du lite tid og vil oppdage alt på en dag? Hvorfor velge én ting når du kan ha to? Velg vår kombinasjon og spar penger ved å besøke katedralen og Royal Alcazar: to viktige steder å oppleve i Sevilla, begge erklært som verdensarvsted av Unesco i 1987. Oppdag Sevilla, en av de mest kjente byene i verden og kjent for sin uforlignelige skjønnhet og sine store historiske begivenheter, både politiske og økonomiske. Du kan også nyte utsikten over monumentene fra steder som Plaza del Triunfo og Plaza Virgen de los Reyes. Vi vil møtes 20 minutter i forveien på møtepunktet vårt hvor vi vil introdusere deg til din offisielle guide, vi vil gi deg headsettene (hvis nødvendig) og vi starter veien til den største gotiske katedralen i verden. Når du er inne, la deg fascinere av den imponerende historien til katedralen vår. Etter katedralturen og Giralda-tårnet vil vi besøke de fantastiske palassene til Royal Alcázar i Sevilla. 16 juni 30 september 2023 Lunes a sábados Catedral kl. 12.00 til 13.30 med Giralda Alcázar kl. 13.45 til 15.00 Domingos Alcázar kl. 13.00 til 14.15 Catedral kl. 14.30 til 16.00 med Giralda 1 oktober til 31 oktober 2023 Alcázar kl. 15.00 - 16.30 Catedral 16:45 - 18:00 con giralda 1 noviembre til 15 juni Lunes a sábados Catedral 14:00 - 15:30 con giralda Alcázar kl. 15.45 til 17.00 Domingos Alcázar kl. 14.00 - 15.30 Catedral 15:45 til 17:00 con giralda

Sevilla: Omvisning i katedralen og Alcazar m/ Giralda-adgang

2. Sevilla: Omvisning i katedralen og Alcazar m/ Giralda-adgang

Møt guiden din på Plaza del Triunfo og dra til første stopp, Alcázar i Sevilla. Etter å ha brukt den prioriterte inngangen til å komme inn i palasset, begynner omvisningen din. Hør om hvordan mauriske og kristne stilarter ble blandet sammen, for å skape et palass som var illustrerende for Mudéjar-arkitekturen. Se Patio de las Doncellas og ambassadørens Salón, som sett i Game of Thrones. Beundre de intrikate utskårne detaljene og fargerike fliser i islamsk stil. Spaser deretter rundt i hagene fylt med appelsintrær og vakre vannelementer.  Deretter, dra til katedralen i Sevilla. På omvisningen din kan du lære om katedralens viktige rolle i byens historie og den islamske, sengotiske, renessanse- og barokkinnflytelsen i arkitekturen.  Beundre den praktfulle barokkaltertavlen fra 1800-tallet og det forseggjorte orgelet. Du kan også besøke mausoleet der Christoffer Columbus' jordiske rester ble lagt til hvile.  Til slutt viser guiden deg veien til det mauriske Giralda-tårnet. Kallet til bønn ble kunngjort fra dette tårnet da Spania var under muslimsk styre. Gå opp trappene og beundre den spektakulære utsikten over Sevilla fra toppen av tårnet.  Velg en omvisning i liten gruppe eller en privat omvisning, alt etter hva som passer deg best.

Alcázar, Sevilla: Omvisning med forbi-køen-inngang

3. Alcázar, Sevilla: Omvisning med forbi-køen-inngang

Utforsk Alcázar i Sevilla på en omvisning av de eldste palassene i Europa som fortsatt er i drift. Se hvorfor dette palasset er på UNESCOs liste over verdensarvsteder. Hvordan dette palasset blander arkitektoniske stiler, og hvorfor det ble brukt som filmsett for både «Lawrence of Arabia» og «Game of Thrones». Velg en omvisning i liten gruppe eller en privat omvisning, alt etter hva som passer deg best.  Møt guiden din på Plaza del Triunfo, som byr på vakker utsikt til Giralda. Etter å ha dratt nytte av den prioriterte adgangen for å gå inn i palasset, starter omvisningen ved Patio del León, stedet hvor det opprinnelige mauriske palasset lå. Hør om hvordan mauriske og kristne stiler ble blandet etter Reconquista (gjenerobringen) for å bygge et palass som var illustrerende for Mudéjar-arkitektur. Se eksempler på nyere post-Rezonquista-arkitektur, som Casa de la Contratacíon og kapellet, før du setter kursen til Palacio del Don Rey Pedro, et perfekt eksempel på Mudéjar-arkitektur. Se Patio de las Doncellas og ambassadørens Salón, som sett i «Game of Thrones». Begge har intrikate utskårne detaljer og fargerike, islamske, fliser. Etter dette tar du en titt rundt i det gotiske palasset, med sine kongelige gobeliner og dekorerte fliser. Spaser rundt hager med appelsintrær i eget tempo etter omvisningen. Etter at guiden din har tatt deg med til hagene, kan du beundre påfuglene, kjenne  duften av appelsinblomstene  og nyte de mange beroligende vannelementene i parken. Prøv labyrinten og nyt hagenes stillhet, som utrolig nok ligger vakkert til midt i byen.

Sevilla: Forbi-køen-omvisning i Alcazar inkludert inngangsbilletter

4. Sevilla: Forbi-køen-omvisning i Alcazar inkludert inngangsbilletter

Oppdag en av Spanias mest ekstraordinære bygninger på en omvisning av Alcazar i Sevilla. Møt din guide på Plaza del Triunfo og gå forbi de lange køene til festningen, som ble satt opp av Córdoba-guvernørene i Sevilla i år 913. Hør historien om Alcazar, og om hvordan den har utvidet seg gjennom sin 1100 år lange eksistens. Gå inn i det utsmykkede komplekset og se almohadenes utsøkte tilføyelser når de forvandlet bygningen til en festning i det 12. århundre. Reis gjennom tiden mens du hører historier om den kristne Fernando III, som flyttet inn i Alcázar da han erobret Sevilla i 1248. Se arkitektoniske bevis på mauriske muslimske herskere, embetsmenn, domstoltjenere og livgarden. Beundre en av de mest fremragende eksempler på Mudéjar-arkitektur på den iberiske halvøya. Opplev palasset og hagene med alle dine sanser, fra lyden av fontener til duften av blomster, til intrikat Mudéjar-gipsarbeid og bjelkene i Patio del León.

Sevilla: Autentisk og romantisk tur med hest og vogn

5. Sevilla: Autentisk og romantisk tur med hest og vogn

Se en annen side av Sevilla på en romantisk tur med hest og vogn. Beundre den idylliske Guadalquivir-elven, utforsk Triana-området og mange andre steder mens du går rundt i denne byen med stil. Legg ut på en romantisk tur med hest og vogn og se det ekte Sevilla. Denne opplevelsen er et godt valg for familier, siden sjåføren ofte lar barn sitte ved siden av seg på forhånd. Pass på at du tar med deg kameraet, siden du ikke vil gå glipp av perfekte fotomuligheter på denne turen. Kjør med mens sjåføren gir kommentarer til monumentene mens du kjører forbi. Bruken av hestevogner begynte for lenge siden da Feria de Abril ble en tradisjon i Sevilla. Nyt en uforglemmelig opplevelse som du og din familie vil elske.

Sevilla: Omvisning med katedral og Giralda-inngang

6. Sevilla: Omvisning med katedral og Giralda-inngang

Utforsk Sevillas rike historie ved å besøke de viktigste stedene. Besøk først katedralen. Lær alt om den rike og tverrkulturelle historien til dette hellige stedet med guiden din. Fra 9 personer gjøres det guidede turer med audioguider som er inkludert i prisen slik at du ikke går glipp av en eneste detalj.

Hestevogn-tur gjennom Sevilla

7. Hestevogn-tur gjennom Sevilla

Kusken vil møte deg om morgenen i det gamle kvartalet i Sevilla, hvor du blir kjørt forbi byens hovedattraksjoner, i det historiske sentrum av den andalusiske hovedstaden. I løpet av turen på ca. 45 minutter, vil du få en vakker tur gjennom Plaza de España og María Luisa Park, to av de vakreste stedene i byen. Under hestevognturen får du også muligheten til å se viktige monumenter som for eksempel statuen av Gustavo Adolfo Bécquer, Lope de Vega teateret eller El Cid Campeador monumentet. Langs ruten passerer du også noen av paviljongene fra den iberisk-amerikanske utstillingen i 1929. Siste stopp på turen er Plaza del Triunfo, hvor du kan nyte en fantastisk utsikt over katedralen i Sevilla, Alcazar-slottet og Giralda-klokketårnet. Det anbefales å bestille så fort som mulig for å garantere tilgjengelighet, spesielt på helligdager.

Sevilla: Ekte Alcázar på 9 språk Audioguide

8. Sevilla: Ekte Alcázar på 9 språk Audioguide

Utforsk det imponerende Real Alcázar i Sevilla i ditt eget tempo og oppdag hvert hjørne, historie og legende om det eldste kongelige palasset som er i bruk i Europa. Oppdag et majestetisk UNESCOs verdensarvsted med lydkommentarer og et kart med instruksjoner på smarttelefonen din. Kom til Real Alcázar og få tilgang til lydguiden direkte fra smarttelefonen din, uten å måtte laste ned en app. Besøk de 2 kontrastrike palassene og de godt kuraterte hagene og lær om dem med 19 lyttepunkter på de viktigste stedene. Besøk denne enestående beliggenheten i ditt eget tempo, uten å stresse eller bli forhastet av en guide. Nyt god tid til å ta en pause, hvile, lytte til musikk eller lese. Last gjerne ned en utskriftsvennlig versjon av kartet i A4-format.

Sevilla: Royal Alcazar guidet tur med prioritert billett

9. Sevilla: Royal Alcazar guidet tur med prioritert billett

Oppdag Sevilla Royal Alcazar, en guidet tur på engelsk til det eldgamle palasset til arabiske folk som ble den kristne kongelige residensen der spanske konger kom til å bo under sine besøk i Sevilla. En reise med tusen års historie hvor besøkende vil vite alt om kjærlighet, kriger, forræderi og hoffliv i og utenfor palasset. Vi vil utforske den storslåtte andalusiske perioden da Cordoba, hovedstaden i kalifatet, var hovedkjernen i verdensomspennende kunnskap og hvor poeter, vitenskapsmenn og filosofer fant hjemmene sine. Vi vil vite mer om middelalderen i Sevilla, deres konger og svartedauden. Vi vil analysere i detalj oppdagelsen av Amerika, hvordan Cristobal Colon gjorde det, hvem som hjalp ham, hva konsekvensene var for handelen, og hvordan dette faktum forandret verden for alltid. Møtepunkt. Casa de la Provincia, bygning nær turistkontorets informasjon på Plaza del Triunfo. Reiserute utenfor Alcazar: - Plaza del Triunfo. Få torg i verden kan konkurrere på kulturarvsnivå med Plaza del Triunfo, torget der Royal Alcazar i Sevilla, katedralen og de indiske arkivene ligger, alle erklært som verdensarv av Unesco. På vei til Alcazar vil vi kort beskrive historien til katedralen i Sevilla, dets berømte tårn, Giralda og det indiske generalarkivet. Når de ble bygget? Deres arkitektoniske trekk. Etc. - Reiserute til palassene: Løvens port. Løvens domstol. Rettferdighetens rom. Gipspalass. Gotisk palass. Casa de la Contratación. Mudejar-palasset. Gårdsplassen til jomfruene. Maidens palass. Ambassadørenes rom. - Gardens Itineray: Maria de Padilla-badene. Mercury Pond. Damehagen. El Cenador de la Alcoba. Grutescos-galleriet. Fritid når besøket er ferdig.

Sevilla: Alcázar Fast-Track Access med guidet tur

10. Sevilla: Alcázar Fast-Track Access med guidet tur

Besøk Alcázar i Sevilla i denne fullguidede turen med en profesjonell lokal guide, og grip rask tilgang for å spare tid! Velg mellom å ha en delt tur eller en privat, avhengig av hva du foretrekker. På denne turen vil du lære om den historiske utviklingen av Sevilla og dens betydning som et religiøst, historisk og kulturelt senter. Alcázar i Sevilla huser historien til det siste årtusenet innenfor murene og hagene sine, og du vil gjenkjenne påvirkninger fra den arabiske perioden til senmiddelalderen, som også går gjennom renessansen, barokken og kunstbevegelsen fra 1800-tallet. Utforsk de unike omgivelsene på dette nettstedet mens du hører den detaljerte kommentaren, beundrer den fantastiske arkitekturen og hagene, og lytt mens guiden din forteller deg om blandingen av arabisk og europeisk kultur. Alcázar i Sevilla er et av de mest besøkte kompleksene i verden av disse grunnene, og du må ikke gå glipp av denne muligheten til å utforske et sted som har en unik kombinasjon av kultur, religion og historie!

20 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Sevilla

Sevilla

Flere reisetips for Plaza del Triunfo

Vil du vite mer om aktiviteter i Plaza del Triunfo? Trykk her for full oversikt