Legg til datoer

Plaza del Triunfo
Landemerker og monumenter

Landemerker og monumenter

Våre mest anbefalte Plaza del Triunfo Landemerker og monumenter

Sevilla: Royal Alcazar, katedralen og Giralda Tower Tour

1. Sevilla: Royal Alcazar, katedralen og Giralda Tower Tour

Har du lite tid og vil oppdage alt på en dag? Hvorfor velge én ting når du kan ha to? Velg vår kombinasjon og spar penger ved å besøke katedralen og Royal Alcazar: to viktige steder å oppleve i Sevilla, begge erklært som verdensarvsted av Unesco i 1987. Oppdag Sevilla, en av de mest kjente byene i verden og kjent for sin uforlignelige skjønnhet og sine store historiske begivenheter, både politiske og økonomiske. Du kan også nyte utsikten over monumentene fra steder som Plaza del Triunfo og Plaza Virgen de los Reyes. Vi vil møtes 20 minutter i forveien på møtepunktet vårt hvor vi vil introdusere deg til din offisielle guide, vi vil gi deg headsettene (hvis nødvendig) og vi starter veien til den største gotiske katedralen i verden. Når du er inne, la deg fascinere av den imponerende historien til katedralen vår. Etter katedralturen og Giralda-tårnet vil vi besøke de fantastiske palassene til Royal Alcázar i Sevilla. 16 juni 30 september 2023 Lunes a sábados Catedral kl. 12.00 til 13.30 med Giralda Alcázar kl. 13.45 til 15.00 Domingos Alcázar kl. 13.00 til 14.15 Catedral kl. 14.30 til 16.00 med Giralda 1 oktober til 31 oktober 2023 Alcázar kl. 15.00 - 16.30 Catedral 16:45 - 18:00 con giralda 1 noviembre til 15 juni Lunes a sábados Catedral 14:00 - 15:30 con giralda Alcázar kl. 15.45 til 17.00 Domingos Alcázar kl. 14.00 - 15.30 Catedral 15:45 til 17:00 con giralda

Sevilla: Autentisk og romantisk kjøretur med hestevogn

2. Sevilla: Autentisk og romantisk kjøretur med hestevogn

Se en annen side av Sevilla på en romantisk tur med hest og vogn. Beundre den idylliske Guadalquivir-elven, utforsk Triana-området og mange andre steder mens du går rundt i denne byen med stil. Legg ut på en romantisk tur med hest og vogn og se det ekte Sevilla. Denne opplevelsen er et godt valg for familier, siden sjåføren ofte lar barn sitte ved siden av seg på forhånd. Pass på at du tar med deg kameraet, siden du ikke vil gå glipp av perfekte fotomuligheter på denne turen. Kjør med mens sjåføren gir kommentarer til monumentene mens du kjører forbi. Bruken av hestevogner begynte for lenge siden da Feria de Abril ble en tradisjon i Sevilla. Nyt en uforglemmelig opplevelse som du og din familie vil elske.

Sevilla: Omvisning med katedral og Giralda-inngang

3. Sevilla: Omvisning med katedral og Giralda-inngang

Utforsk Sevillas rike historie ved å besøke de viktigste stedene. Besøk først katedralen. Lær alt om den rike og tverrkulturelle historien til dette hellige stedet med guiden din. Fra 9 personer gjøres det guidede turer med audioguider som er inkludert i prisen slik at du ikke går glipp av en eneste detalj.

Sevilla: Real Alcázar på 9 språk Audioguide

4. Sevilla: Real Alcázar på 9 språk Audioguide

Utforsk det imponerende Real Alcázar i Sevilla i ditt eget tempo og oppdag hvert hjørne, historie og legende om det eldste kongelige palasset som er i bruk i Europa. Oppdag et majestetisk UNESCOs verdensarvsted med lydkommentarer og et kart med instruksjoner på smarttelefonen din. Kom til Real Alcázar og få tilgang til lydguiden direkte fra smarttelefonen din, uten å måtte laste ned en app. Besøk de 2 kontrastrike palassene og de godt kuraterte hagene og lær om dem med 19 lyttepunkter på de viktigste stedene. Besøk denne enestående beliggenheten i ditt eget tempo, uten å stresse eller bli forhastet av en guide. Nyt god tid til å ta en pause, hvile, lytte til musikk eller lese. Last gjerne ned en utskriftsvennlig versjon av kartet i A4-format.

Hestevogn-tur gjennom Sevilla

5. Hestevogn-tur gjennom Sevilla

Kusken vil møte deg om morgenen i det gamle kvartalet i Sevilla, hvor du blir kjørt forbi byens hovedattraksjoner, i det historiske sentrum av den andalusiske hovedstaden. I løpet av turen på ca. 45 minutter, vil du få en vakker tur gjennom Plaza de España og María Luisa Park, to av de vakreste stedene i byen. Under hestevognturen får du også muligheten til å se viktige monumenter som for eksempel statuen av Gustavo Adolfo Bécquer, Lope de Vega teateret eller El Cid Campeador monumentet. Langs ruten passerer du også noen av paviljongene fra den iberisk-amerikanske utstillingen i 1929. Siste stopp på turen er Plaza del Triunfo, hvor du kan nyte en fantastisk utsikt over katedralen i Sevilla, Alcazar-slottet og Giralda-klokketårnet. Det anbefales å bestille så fort som mulig for å garantere tilgjengelighet, spesielt på helligdager.

Sevilla: Forbi-køen-omvisning i Alcazar inkludert inngangsbilletter

6. Sevilla: Forbi-køen-omvisning i Alcazar inkludert inngangsbilletter

Oppdag en av Spanias mest ekstraordinære bygninger på en omvisning av Alcazar i Sevilla. Møt din guide på Plaza del Triunfo og gå forbi de lange køene til festningen, som ble satt opp av Córdoba-guvernørene i Sevilla i år 913. Hør historien om Alcazar, og om hvordan den har utvidet seg gjennom sin 1100 år lange eksistens. Gå inn i det utsmykkede komplekset og se almohadenes utsøkte tilføyelser når de forvandlet bygningen til en festning i det 12. århundre. Reis gjennom tiden mens du hører historier om den kristne Fernando III, som flyttet inn i Alcázar da han erobret Sevilla i 1248. Se arkitektoniske bevis på mauriske muslimske herskere, embetsmenn, domstoltjenere og livgarden. Beundre en av de mest fremragende eksempler på Mudéjar-arkitektur på den iberiske halvøya. Opplev palasset og hagene med alle dine sanser, fra lyden av fontener til duften av blomster, til intrikat Mudéjar-gipsarbeid og bjelkene i Patio del León.

Sevilla: Guidet fottur i Santa Cruz-distriktet

7. Sevilla: Guidet fottur i Santa Cruz-distriktet

Bli med oss og oppdag det idylliske nabolaget Santa Cruz, det tidligere jødiske kvarteret i Sevilla. Gå gjennom de trange gatene og de andalusiske gårdsplassene for å oppdage den sanne essensen av Sør-Spania. Du vil lære alle de hemmelige historiene og legendene om de mest pittoreske karakterene i Sevilla som Susona, en ung jødisk jente som fikk en gate oppkalt etter seg, Miguel Mañara eller Barabbas spøkelse. I denne turen vil du høre mange forskjellige typer historier fra de mørkeste til de morsomste, og også mange komiske eventyr om noen av de historiske karakterene som pleide å gå i de samme pittoreske gatene i dag. I løpet av denne opplevelsen vil en ekspert med utmerket historiekunnskap løse enhver tvil som kan komme over deg under turen. Bare slapp av og nyt Santa Cruz med oss. Valgfritt Flamenco-show I tillegg, så snart ruten slutter, følger vi deg for å fullføre opplevelsen med et flott flamencoshow i hjertet av Sevillas jødiske kvarter. Nyt essensen, kvaliteten og nærheten til dette showet hvor du kan se lidenskapen og virkeligheten til denne universelle kunsten og verdensarv Arte i fødestedet til flamenco. Spør guiden din om det! Ikke nøl og kom med oss!

Sevilla: Royal Alcazar guidet tur med prioritert billett

8. Sevilla: Royal Alcazar guidet tur med prioritert billett

Oppdag Sevilla Royal Alcazar, en guidet tur på engelsk til det eldgamle palasset til arabiske folk som ble den kristne kongelige residensen der spanske konger kom til å bo under sine besøk i Sevilla. En reise med tusen års historie hvor besøkende vil vite alt om kjærlighet, kriger, forræderi og hoffliv i og utenfor palasset. Vi vil utforske den storslåtte andalusiske perioden da Cordoba, hovedstaden i kalifatet, var hovedkjernen i verdensomspennende kunnskap og hvor poeter, vitenskapsmenn og filosofer fant hjemmene sine. Vi vil vite mer om middelalderen i Sevilla, deres konger og svartedauden. Vi vil analysere i detalj oppdagelsen av Amerika, hvordan Cristobal Colon gjorde det, hvem som hjalp ham, hva konsekvensene var for handelen, og hvordan dette faktum forandret verden for alltid. Møtepunkt. Casa de la Provincia, bygning nær turistkontorets informasjon på Plaza del Triunfo. Reiserute utenfor Alcazar: - Plaza del Triunfo. Få torg i verden kan konkurrere på kulturarvsnivå med Plaza del Triunfo, torget der Royal Alcazar i Sevilla, katedralen og de indiske arkivene ligger, alle erklært som verdensarv av Unesco. På vei til Alcazar vil vi kort beskrive historien til katedralen i Sevilla, dets berømte tårn, Giralda og det indiske generalarkivet. Når de ble bygget? Deres arkitektoniske trekk. Etc. - Reiserute til palassene: Løvens port. Løvens domstol. Rettferdighetens rom. Gipspalass. Gotisk palass. Casa de la Contratación. Mudejar-palasset. Gårdsplassen til jomfruene. Maidens palass. Ambassadørenes rom. - Gardens Itineray: Maria de Padilla-badene. Mercury Pond. Damehagen. El Cenador de la Alcoba. Grutescos-galleriet. Fritid når besøket er ferdig.

Sevilla: Alcazar Exclusive Special Access Første inngang

9. Sevilla: Alcazar Exclusive Special Access Første inngang

Med eksklusiv tidlig tilgang er du på den eneste turgruppen som går forbi folkemengdene som står i kø utenfor Alcazar for å gå rett inn i palasset gjennom dører som er åpnet kun for gruppen din. Sett pris på palasset uten folkemengdene, da guiden din vil lede deg gjennom palasset og avsløre hemmelighetene bak dets historie, arkitektur og bemerkelsesverdige figurer. Utforsk områdene der kong Ferdinand, dronning Isabella og Christopher Columbus la planer for sistnevntes reise til den nye verden, og lær om innflytelsen kong Peter I hadde på palasset slik vi kjenner det i dag. Etter å ha utforsket palasset, kan du gå ut for å ta en fredelig spasertur gjennom hagen. Gjennom århundrene utvidet hver monark som brukte Alcazar hagene til deres nåværende størrelse på syv hektar (17 dekar). I dag er de hjemsted for mange eksotiske arter av trær, blomster og planter, samt noen vennlige påfugler.

Sevilla: Guidet fottur med valgfri frokost

10. Sevilla: Guidet fottur med valgfri frokost

Kom og bli med oss for å oppdage den største gamlebyen i Spania og en av de vakreste i landet: Sevilla. Du vil oppdage historien og hemmelighetene til de viktigste monumentene i byen, som katedralen, Alcazar eller Plaza de España. Sammen med guidene våre vil du utforske de mest sjarmerende hjørnene av denne byen, og bli kjent med ikke bare monumentene, men også historiene, viktige fakta og skjulte historier som bare lokalbefolkningen kjenner. En unik visjon av byen som har en unik stil med å kombinere historie med ren underholdning. Denne 2-timers* vandreturen dekker de viktigste severdighetene i indre by. Kom og oppdag historien til Fernando The Saint, lær om hvordan fønikerne klarte å skape en av de eldste byene i Europa, og møt arven etter romerne og araberne som gir Sevilla en så unik ånd av lidenskap og uforlignelig skjønnhet. Ikke nøl og bli med oss på dette fantastiske eventyret! *Gjennomsnittlig turlengde. Våre guider har dine beste interesser i tankene; mens turen vanligvis inkluderer nettstedene og historiene ovenfor og varer så lenge, kan turen din variere avhengig av hva guiden din mener er best for gruppen! Valgfri frokost kl 9:30 For å starte en god rute, hvilken bedre måte enn å samle krefter med en god frokost typisk for byen vår i et område så historisk som Plaza de la Encarnación. Produkter av kvalitet og nærhet for å være i stand til å vite opprinnelsen til en slik typisk tradisjon i landet vårt, for eksempel en god skål med din lokale kaffe. Alt på ett sted som blander modernitet og tradisjon, som Purita Café. Inkludere En kort forklaring om tradisjonen Kaffe etter eget valg Toast etter eget valg (vegansk alternativ tilgjengelig)

6 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Sevilla

Sevilla

Ofte stilte spørsmål om Plaza del Triunfo Landemerker og monumenter

Hva er andre ting å gjøre enn Plaza del Triunfo Landemerker og monumenter som er verdt å besøke i Sevilla?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Sevilla er:

Flere reisetips for Plaza del Triunfo

Vil du vite mer om aktiviteter i Plaza del Triunfo? Trykk her for full oversikt