Plaza del Triunfo: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Sevilla: Royal Alcazar, katedralen og Giralda Tower Tour

1. Sevilla: Royal Alcazar, katedralen og Giralda Tower Tour

Har du lite tid og vil oppdage alt på en dag? Hvorfor velge én ting når du kan ha to? Velg vår kombinasjon og spar penger ved å besøke katedralen og Royal Alcazar: to viktige steder å oppleve i Sevilla, begge erklært som verdensarvsted av Unesco i 1987. Oppdag Sevilla, en av de mest kjente byene i verden og kjent for sin uforlignelige skjønnhet og sine store historiske begivenheter, både politiske og økonomiske. Du kan også nyte utsikten over monumentene fra steder som Plaza del Triunfo og Plaza Virgen de los Reyes. Vi vil møtes 20 minutter i forveien på møtepunktet vårt hvor vi vil introdusere deg til din offisielle guide, vi vil gi deg headsettene (hvis nødvendig) og vi starter veien til den største gotiske katedralen i verden. Når du er inne, la deg fascinere av den imponerende historien til katedralen vår. Etter katedralturen og Giralda-tårnet besøker vi de fantastiske palassene til Royal Alcázar i Sevilla. 1 de Enero til 15 juni 2023 Lunes a sábados Catedral 13:30 til 15:00 con giralda Alcázar kl. 16.00 til 17.15 Domingos Alcázar kl. 13.30 til 14.45 Catedral kl. 16.00 til 17.30 med Giralda 16 juni 30 september 2023 Lunes a sábados Catedral kl. 12.00 til 13.30 med Giralda Alcázar kl. 13.45 til 15.00 Domingos Alcázar kl. 13.00 til 14.15 Catedral kl. 14.30 til 16.00 med Giralda 1 oktober til 31 oktober 2023 Catedral 15:00 - 16:30 con giralda Alcázar kl. 16.45 - 18.00 1 noviembre og 15 junio de lunes a domingos Catedral kl. 14.30 - 16.00 Alcázar kl. 16.15 til 17.30

Sevilla: Autentisk og romantisk tur med hest og vogn

2. Sevilla: Autentisk og romantisk tur med hest og vogn

Se en annen side av Sevilla på en romantisk tur med hest og vogn. Beundre den idylliske Guadalquivir-elven, utforsk Triana-området og mange andre steder mens du går rundt i denne byen med stil. Legg ut på en romantisk tur med hest og vogn og se det ekte Sevilla. Denne opplevelsen er et godt valg for familier, siden sjåføren ofte lar barn sitte ved siden av seg på forhånd. Pass på at du tar med deg kameraet, siden du ikke vil gå glipp av perfekte fotomuligheter på denne turen. Kjør med mens sjåføren gir kommentarer til monumentene mens du kjører forbi. Bruken av hestevogner begynte for lenge siden da Feria de Abril ble en tradisjon i Sevilla. Nyt en uforglemmelig opplevelse som du og din familie vil elske.

Hestevogn-tur gjennom Sevilla

3. Hestevogn-tur gjennom Sevilla

Kusken vil møte deg om morgenen i det gamle kvartalet i Sevilla, hvor du blir kjørt forbi byens hovedattraksjoner, i det historiske sentrum av den andalusiske hovedstaden. I løpet av turen på ca. 45 minutter, vil du få en vakker tur gjennom Plaza de España og María Luisa Park, to av de vakreste stedene i byen. Under hestevognturen får du også muligheten til å se viktige monumenter som for eksempel statuen av Gustavo Adolfo Bécquer, Lope de Vega teateret eller El Cid Campeador monumentet. Langs ruten passerer du også noen av paviljongene fra den iberisk-amerikanske utstillingen i 1929. Siste stopp på turen er Plaza del Triunfo, hvor du kan nyte en fantastisk utsikt over katedralen i Sevilla, Alcazar-slottet og Giralda-klokketårnet. Det anbefales å bestille så fort som mulig for å garantere tilgjengelighet, spesielt på helligdager.

Sevilla: Omvisning i katedralen og Alcazar m/ Giralda-adgang

4. Sevilla: Omvisning i katedralen og Alcazar m/ Giralda-adgang

Møt guiden din på Plaza del Triunfo og dra til første stopp, Alcázar i Sevilla. Etter å ha brukt den prioriterte inngangen til å komme inn i palasset, begynner omvisningen din. Hør om hvordan mauriske og kristne stilarter ble blandet sammen, for å skape et palass som var illustrerende for Mudéjar-arkitekturen. Se Patio de las Doncellas og ambassadørens Salón, som sett i Game of Thrones. Beundre de intrikate utskårne detaljene og fargerike fliser i islamsk stil. Spaser deretter rundt i hagene fylt med appelsintrær og vakre vannelementer.  Deretter, dra til katedralen i Sevilla. På omvisningen din kan du lære om katedralens viktige rolle i byens historie og den islamske, sengotiske, renessanse- og barokkinnflytelsen i arkitekturen.  Beundre den praktfulle barokkaltertavlen fra 1800-tallet og det forseggjorte orgelet. Du kan også besøke mausoleet der Christoffer Columbus' jordiske rester ble lagt til hvile.  Til slutt viser guiden deg veien til det mauriske Giralda-tårnet. Kallet til bønn ble kunngjort fra dette tårnet da Spania var under muslimsk styre. Gå opp trappene og beundre den spektakulære utsikten over Sevilla fra toppen av tårnet.  Velg en omvisning i liten gruppe eller en privat omvisning, alt etter hva som passer deg best.

Alcázar, Sevilla: Omvisning med forbi-køen-inngang

5. Alcázar, Sevilla: Omvisning med forbi-køen-inngang

Utforsk Alcázar i Sevilla på en omvisning av de eldste palassene i Europa som fortsatt er i drift. Se hvorfor dette palasset er på UNESCOs liste over verdensarvsteder. Hvordan dette palasset blander arkitektoniske stiler, og hvorfor det ble brukt som filmsett for både «Lawrence of Arabia» og «Game of Thrones». Velg en omvisning i liten gruppe eller en privat omvisning, alt etter hva som passer deg best.  Møt guiden din på Plaza del Triunfo, som byr på vakker utsikt til Giralda. Etter å ha dratt nytte av den prioriterte adgangen for å gå inn i palasset, starter omvisningen ved Patio del León, stedet hvor det opprinnelige mauriske palasset lå. Hør om hvordan mauriske og kristne stiler ble blandet etter Reconquista (gjenerobringen) for å bygge et palass som var illustrerende for Mudéjar-arkitektur. Se eksempler på nyere post-Rezonquista-arkitektur, som Casa de la Contratacíon og kapellet, før du setter kursen til Palacio del Don Rey Pedro, et perfekt eksempel på Mudéjar-arkitektur. Se Patio de las Doncellas og ambassadørens Salón, som sett i «Game of Thrones». Begge har intrikate utskårne detaljer og fargerike, islamske, fliser. Etter dette tar du en titt rundt i det gotiske palasset, med sine kongelige gobeliner og dekorerte fliser. Spaser rundt hager med appelsintrær i eget tempo etter omvisningen. Etter at guiden din har tatt deg med til hagene, kan du beundre påfuglene, kjenne  duften av appelsinblomstene  og nyte de mange beroligende vannelementene i parken. Prøv labyrinten og nyt hagenes stillhet, som utrolig nok ligger vakkert til midt i byen.

Sevilla: Forbi-køen-omvisning i Alcazar inkludert inngangsbilletter

6. Sevilla: Forbi-køen-omvisning i Alcazar inkludert inngangsbilletter

Oppdag en av Spanias mest ekstraordinære bygninger på en omvisning av Alcazar i Sevilla. Møt din guide på Plaza del Triunfo og gå forbi de lange køene til festningen, som ble satt opp av Córdoba-guvernørene i Sevilla i år 913. Hør historien om Alcazar, og om hvordan den har utvidet seg gjennom sin 1100 år lange eksistens. Gå inn i det utsmykkede komplekset og se almohadenes utsøkte tilføyelser når de forvandlet bygningen til en festning i det 12. århundre. Reis gjennom tiden mens du hører historier om den kristne Fernando III, som flyttet inn i Alcázar da han erobret Sevilla i 1248. Se arkitektoniske bevis på mauriske muslimske herskere, embetsmenn, domstoltjenere og livgarden. Beundre en av de mest fremragende eksempler på Mudéjar-arkitektur på den iberiske halvøya. Opplev palasset og hagene med alle dine sanser, fra lyden av fontener til duften av blomster, til intrikat Mudéjar-gipsarbeid og bjelkene i Patio del León.

Sevilla: 2-timers elektrisk sparkesykkel-tur

7. Sevilla: 2-timers elektrisk sparkesykkel-tur

Å navigere i byen ombord på en sparkesykkel eller sykkel er den raskeste og mest miljøvennlige måten å se og lære om alle de historiske monumentene og skjulte underverkene i Sevilla. Følg en guide på en omvisning i byens høydepunkter, og få nær utsikt over de vakreste og mest ikoniske stedene. Velg ditt valg fra en bred flåte av kjøretøy, inkludert pedalsykler, elektriske sykler og elektriske sparkesykler. Fra sentrum av byen går turen til Archivo de Indias etterfulgt av katedralen i Sevilla, som dateres tilbake til 1401 og er en av de største katedralene i Europa. Fortsett til Plaza del Triunfo – full av historie og alltid full av kultur. Breeze gjennom Gardens of Murillo til Alcazar, et inngjerdet kompleks bygget i forskjellige historiske stadier, startet i middelalderen. Ta inn de utrolige scenene på Plaza de España, som har ramper for sykler og scootere og er den perfekte muligheten for fotografier. Vandre i hagene til Maria Luisa, og gå deretter ned til elven Guadalquivir for en frisk bris for å avslutte turen. De kvikke scooterne og syklene kan bringe deg tett på skjulte perler som ikke ville vært tilgjengelig med bil eller buss, og en profesjonell guide som snakker språket ditt vil dele historier og opplevelser om den magiske byen Sevilla.

Sevilla: Omvisning med katedral og Giralda-inngang

8. Sevilla: Omvisning med katedral og Giralda-inngang

Utforsk Sevillas rike historie ved å besøke de viktigste stedene. Besøk først katedralen. Lær alt om den rike og tverrkulturelle historien til dette hellige stedet med guiden din. Fra 9 personer gjøres det guidede turer med audioguider som er inkludert i prisen slik at du ikke går glipp av en eneste detalj.

Sevilla: Alcazar First Entrance without the Crowds

9. Sevilla: Alcazar First Entrance without the Crowds

Med eksklusiv tidlig tilgang er du på den eneste turgruppen som går forbi folkemengdene som står i kø utenfor Alcazar for å gå rett inn i palasset gjennom dører som er åpnet kun for gruppen din. Sett pris på palasset uten folkemengdene, da guiden din vil lede deg gjennom palasset og avsløre hemmelighetene bak dets historie, arkitektur og bemerkelsesverdige figurer. Utforsk områdene der kong Ferdinand, dronning Isabella og Christopher Columbus la planer for sistnevntes reise til den nye verden, og lær om innflytelsen kong Peter I hadde på palasset slik vi kjenner det i dag. Etter å ha utforsket palasset, kan du gå ut for å ta en fredelig spasertur gjennom hagen. Gjennom århundrene utvidet hver monark som brukte Alcazar hagene til deres nåværende størrelse på syv hektar (17 dekar). I dag er de hjemsted for mange eksotiske arter av trær, blomster og planter, samt noen vennlige påfugler.

Sevilla: Audioguide Real Alcázar på 9 språk

10. Sevilla: Audioguide Real Alcázar på 9 språk

Utforsk det imponerende Real Alcázar i Sevilla i ditt eget tempo og oppdag hvert hjørne, historie og legende om det eldste kongelige palasset som er i bruk i Europa og erklært et verdensarvsted, med kommentarene og instruksjonene på kartet vi gir deg. Du kan få tilgang til lydguiden direkte fra smarttelefonen din uten å måtte laste ned noen applikasjon og uten å måtte registrere deg, direkte på mobilen. Enkelt og enkelt. Real Alcázar i Sevilla har to palasser, hager og imponerende hjørner å oppdage takket være lydguiden. Du vil ha 19 lyttepunkter på de viktigste stedene og takket være kartet med forklaringer vil du ikke gå glipp av noe under turen. Du kan også laste ned en utskriftsvennlig versjon av kartet i A4-format. Du vil kunne gjøre turen i ditt eget tempo, uten å forhaste deg eller bli forhastet av en guide. Du vil ha tid til å nyte besøket, hvile, høre på musikk eller lese. Denne lydguiden er et must for ditt besøk til Real Alcázar i Sevilla.

Legg til datoer

Plaza del Triunfo

Alle aktiviteter

24 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Plaza del Triunfo

Utforsk alle

Flere reisetips for Plaza del Triunfo

Vil du vite mer om aktiviteter i Plaza del Triunfo? Trykk her for full oversikt