Plaza de Toros de la Maestranza

Flere reisetips for Plaza de Toros de la Maestranza

Vil du vite mer om aktiviteter i Plaza de Toros de la Maestranza? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Plaza de Toros de la Maestranza

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 822 vurderinger

Turen var veldig informativ, men også utmattende. Reiselederen var flott, men å lytte var veldig utmattende fordi hun ga all informasjonen på tre språk (engelsk, fransk og tysk) - du måtte alltid lytte og se opp for tysk informasjon. Du har sett mye. Programmet (Spansk plass, bytur gjennom det jødiske kvarteret og katedralen) varte til rundt klokken 14. Etter det var det 2 alternativer: enten fritid til 16:00 eller til 14:45 etterfulgt av en båttur. Vi valgte båtturen. Det koster €18 i tillegg. Turen var ikke dårlig - noe informasjon om byen ble gitt under turen. Egentlig skulle vi ha kontaktet Julia Reisen før turen (48 timer før), men vi leste det for sent. Vi ble tatt bort, men det er mulighet for å bli hentet fra hotellet.

Veldig bra

Ekskursjonen var veldig fin. Vakre Sevilla å fortsette å kjenne henne. Gratulerer til Paco for hans vennlighet og egnethet. Det var veldig godt organisert for å kunne fortelle ting på spansk, engelsk, fransk, italiensk og tysk. Den lokale guiden litt uorganisert med de forskjellige språkene. Det ville vært bra å ikke samle folk med så mange forskjellige språk. Meningen om den lokale guiden skal tas i betraktning for å forbedre tjenesten som ikke skal publiseres.

Turen var veldig fin, jeg kan bare anbefale den

Vi besøkte Barcas Plaza og gjorde en kort bytur på vei til katedralen. Omvisningen i katedralen var veldig bra. Turlederen og byguiden snakket tysk. Så ble vi tilbudt en båttur (valgfritt), veldig hyggelig. Den eneste ulempen: på veien var det mange samlingssteder, veien tilbake gikk raskere fordi man kjørte folk hjem med to busser. Det er også bedre, for ellers er du allerede 1,5 time om morgenen og sitter i bussen før den startet fra Malaga mot Sevilla.

Sevilla - vakker by

Guiden som fulgte oss på byturen var veldig hyggelig, han snakket også italiensk korrekt. Dessverre tar rundtursoverføringen fra Malaga mesteparten av dagen, og til tross for en liten smak av Sevilla, likte vi turen. Alt godt organisert.

Sevilla i hjertet.

Sensasjonell tur, vi så alt, vi hadde også mye ledig tid tilgjengelig og guidene våre, den som fulgte oss og den lokale guiden var super flinke!!!