Plaza de Toros de la Maestranza: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Sevilla: 1-timers sightseeing-økocruise i Guadalquivir-elven

1. Sevilla: 1-timers sightseeing-økocruise i Guadalquivir-elven

Fang Sevillas høydepunkter mens du kjører båt nedover Guadalquivir-elven på dette sightseeingcruise. Nyt utsikten året rundt på miljøvennlige båter med bar inne. Under den pågående kommentaren kan du oppdage historiske ting om nettstedene når de går forbi. Start turen fra Muelle de Nueva York-kaien. Finn riktig sete under dekk. Hvis været er varmt, vil elven bidra til å holde ting kjølig ute. Ved starten av cruiset kan du sjekke ut Triana-området og Torre del Oro og få et glimt av Sevilla-katedralens tårn. Under turen kan du lære noen morsomme fakta fra guiden som gir muntlige kommentarer. Noen av stedene de snakker om står rett ved elven som Torre del Oro. Ta et bilde av dem rett fra båtdekket. Hør enhver jubel fra Plaza de Toros på vei oppover elven. Med Torre de Schindler og Torre del Oro kan du se hvordan Sevilla balanserer gammelt og nytt. Nyt en drink fra skipets egen bar underveis. Finn inspirasjon til andre steder å besøke etter cruiset.

Sevilla: Hopp-på hopp-av-sightseeingbuss

2. Sevilla: Hopp-på hopp-av-sightseeingbuss

Oppdag Sevillas fantastiske severdigheter og parker i ditt eget tempo, med en Iconic 24-timersbillett eller Supreme 48-timersbillett for hopp på hopp av-sightseeingbussen. Første stopp er i det historiske Paseo de Colon-området, men du kan hoppe på og av ved hvilken som helst av stoppene langs ruten. Dra på en tidsreise til maurernes epoke på Torre del Oro, som ble bygget på bredden av elven Guadalquivir under Almohad-dynastiet. Beundre den største gotiske katedralen i verden, opplev lidenskapen til flamenco på en historisk sala, og vandre blant palmene i Alcazar-hagene. En flerspråklig lydguide på 15 språk gis om bord, med spesialkommentarer for barn. Du få dessuten mange fordeler og rabatter med billetten din, inkludert 2 omvisninger til fots med Iconic-billetten og 4 omvisninger til fots med Supreme-billetten. Stoppesteder: 1. Paseo de Colon (foran Plaza de Toros Real Maestranza) 2. Plaza de España 3. Acuario de Sevilla 4. Plaza de América 5. Plaza de Cuba 6. Jacinto/Triana 7. Calle Castilla/Triana 8. Exposicion Universal (Expo 92) 9. Isla Mágica Theme Par 10. Macarena 11. Torre de los Perdigones 12. Alameda de Hércules 13. Plaza del Duque 14. Plaza de Armas

Sevilla: Tyrefekterarena omvisning og skip-kø-billett

3. Sevilla: Tyrefekterarena omvisning og skip-kø-billett

Kast ikke bort tiden på å vente i kø med en hopp over køen-billett til tyrefekterarenaen i Sevilla - Plaza de Toros de la Real Maestranza. Ta en inkludert 1-times guidet tur for å få mest mulig ut av besøket ditt, og nyt bruken av et inkludert hodesett slik at du ikke går glipp av et øyeblikk av guidens kommentar. Under aktiviteten kan du besøke Tyrefektermuseet, som er delt inn i 4 ulike deler. Oppdag målet med tyrefekting og historien til den. Lær om de forskjellige delene av en tyrefekting og alle menneskene som har del i den. Ta en titt på originale tyrefekterkostymer, kapper og mer. Gå deretter til hestenes gårdsplass og beundre kapellet der tyrefektere ber før kampen. Hold deg noen minutter foran hovedporten, hør lyden av tredøren som åpnes, og gå deretter inn på arenaen som en tyrefekter. Fra midten av arenaen kan du se på tendidosene (forreste rader), se på oksepengene ( toriles ), og sette pris på den viktigste porten i tyrefekterarenaen: Prinsens port. Hvis matadoren krysser den, får han en fantastisk mottakelse.

Sevilla: Eksklusiv elvebåttur med tapas

4. Sevilla: Eksklusiv elvebåttur med tapas

Gå ombord i en båt sentralt i Sevilla og begi deg ut på et cruise langs Guadalquivir-elven. Oppdag først den nyeste delen av byen rundt området La Cartuja Island. Lytt til informativ livekommentar fra kapteinen, for eksempel om universalutstillingen i 1992 som ble holdt for å minnes 500-årsjubileet for oppdagelsen av Amerika. Fortsett deretter langs elven gjennom det historiske sentrum, og passerer under en av de eldste jernbroene i Europa - Isabel Bridge II (populært kjent som Triana Bridge). I løpet av navigasjonen kan du se flere kjente landemerker som Plaza de Toros de La Maestranza, Torre del Oro, Palacio de San Telmo og mange flere. Til slutt, gå forbi imponerende bygninger fra den ibero-amerikanske utstillingen fra 1929, hvor den store arkitekten Haníbal Gonzalez tegnet den flotte Plaza de España. Mens du nyter utsikten over byen, kan du nyte et utvalg av deilige lokale tapas som serveres ombord, inkludert iberisk skinke, salchichón og ost. Nyt også 1 drink per person inkludert sangria, øl eller brus. Gå tilbake til utgangspunktet og gå i land der din minneverdige opplevelse avsluttes.

Sevilla: Byrundtur i en privat Eco Tuk Tuk

5. Sevilla: Byrundtur i en privat Eco Tuk Tuk

Legg ut på en elektrisk tuk-tuk-tur i Sevilla og oppdag noen av de viktigste høydepunktene i byen. Nyt den perfekte introduksjonen til Sevilla når guiden din anbefaler steder å besøke under oppholdet. Beundre utsiden av noen av Sevillas mest ikoniske landemerker, inkludert La Giralda Tower, Spanish Square og Real Alcazar of Sevilla. Kjør gjennom Maria Luisa-parken og Guadalquivir-elven. Se Torre del Oro og Real Maestranza tyrefekterarena. Utforsk gatene i Sevilla og gå forbi katedralen på dette morsomme og spennende eventyret gjennom byen.

Sevilla: Høydepunkter Self-Guided Scavenger Hunt and Tour

6. Sevilla: Høydepunkter Self-Guided Scavenger Hunt and Tour

Bli kjent med Sevilla i ditt eget tempo på denne interaktive vandreturen som spilles av på telefonen din. Dechiffrer gåter, samhandle med de viktigste attraksjonene i byen, og lås opp interessante fakta og legender. En ideell utendørsaktivitet for førstegangsbesøkende, par, grupper, familier og barn. Kan brukes som en flott teambyggingsaktivitet. Se 10 av de viktigste landemerkene i Sevilla. Avdekke ledetråder ved hver attraksjon for å komme til neste punkt. Motta fascinerende fakta og informasjon om stedene du besøker gjennom appen. Bruk logikk, fantasi, observasjon og lagånd for å fullføre spillet. Ved hvert stopp kan du lære om attraksjonen og løse en stedsbasert gåte som bare kan løses hvis du når det spesifikke stedet. Bruk logikk, fantasi, observasjon og lagånd for å låse opp den riktige koden og avsløre neste destinasjon for sightseeing-spillet i byen. Et spennende puslespill venter på deg på utsiden av hver attraksjon. Du kan pause eller gjenoppta turen når du vil. Utforsk byen i ditt eget tempo og stopp for å klikke på bilder på veien. Føl spenningen når du knekker hvert ledetråd og hopper fra et landemerke til et annet. Start turen ved den mye fotograferte fontenen i Sevilla! Besøk den unike Torre del Oro i et ideelt landskap, du vil også møte den berømte Plaza de Toros, med de unike tyrefektingene, som er et symbol ikke bare for Sevilla, men for hele Spania. Ta et bilde av den lille sentrale Plaza del Cabild og la deg gå deg vill i Sevillas katedral, den største gotiske kirken i verden. Besøk Real Alcázar, kanskje den eldste bygningen i Sevilla, det er det eldste kongelige palasset som fortsatt er i bruk i Europa. Du kommer også forbi Real Fábrica de Tabacos de Sevilla, en gammel tobakksindustri i Sevilla. Beundre Glorieta de San Diego, en unik kunstskulptur. Plaza de España vil fascinere deg og kameraet ditt! Se, gå og slapp av i den fantastiske parken i Sevilla, som med sin utrolige beliggenhet og arkitektur vil være prikken over i-en på denne turen!

Heldagsutflukt til Sevilla fra Costa del Sol

7. Heldagsutflukt til Sevilla fra Costa del Sol

Oppdag skjønnheten og sjarmen til Sevilla på en dagstur fra Costa del Sol. Spaser gjennom hjertet av gamlebyen og beundre dens fascinerende historiske landemerker. Start med henting fra sentrale møtepunkter på Costa del Sol. Kjør nordover til Sevilla, og beundre utsikten over det andalusiske landskapet på veien. Ved ankomst, se Paseo de Colón og Maria Luisa-parken Dra nytte av stoppet på Plaza de España for å ta minneverdige bilder. Tilbake på bussen går du mot Murillo Gardens. Følg guiden din etter besøket på en spasertur rundt de trange og svingete gatene i gamlebyen og den mystiske Barrio de Santa Cruz. Neste stopp på turen er Sevillas imponerende katedral, den tredje største i verden etter Saint Pedro's i Roma og Saint Paul's i London. Den dateres tilbake til 1400-tallet da den ble bygget over en gammel moske fra 1100-tallet. Nyt fritiden til å spise lunsj på egen hånd. Møt guiden din tilbake igjen ved Torre del Oro for å returnere til Costa del Sol.

Sevilla: Landemerker på elsykkel

8. Sevilla: Landemerker på elsykkel

Besøk de vakre stedene i Sevilla på denne morsomme og interessante turen med el-sykkel. Din underholdende guide vil fengsle deg med lokale historier og fortellinger om Sevilla. Reis gjennom tiden, mens du besøker over 10 århundrer med spansk historie. Oppdag steder som den imponerende katedralen i Sevilla, det kongelige slottet, det staselige Plaza de España, og den vakre Maria Luisa-parken. Kjør langs Sevillas gater, uten å måtte navigere i byen på egen hånd, og få litt frisk luft samtidig. Siden du reiser med el-sykkel vil du være i stand til å se mer av Sevillas områder på kortere tid, uten innsats fra tråkking på en vanlig sykkel. Turen bruker sykkelbaner og sideveier med minimal trafikk, slik at du vil føle deg trygg mens du sykler. Din guide kan være fleksibel med turens reiserute. Som en gruppe, kan du bestemme hvilke områder som er mest interessant for deg og hvor du ønsker å bruke mer tid. Dra nytte av friheten og fleksibiliteten til denne turen med el-sykkel og bidra til å gjøre ditt besøk i Sevilla til en uforglemmelig opplevelse.

Sevilla: Monumental Segway delt eller privat tur

9. Sevilla: Monumental Segway delt eller privat tur

Se severdighetene i Sevilla med personlig transportør med en lokal guide. Få en kort treningsøkt og sikkerhetsbriefing før du drar for å sikre at du føler deg komfortabel og selvsikker på det 2-hjulede elektriske kjøretøyet. Lær historien til hver bygning og få sjansen til å ta suvenirbilder mens du glir gjennom de livlige gatene med letthet. Gå forbi Giralda og den praktfulle katedralen i Sevilla - en av de største katolske kirkene i verden. Se Archivo General de Indias i den gamle kjøpmannsbørsen og den storslåtte Alcázar, bygget på stedet for en muslimsk festning. Beundre monumentene i Puerta de Jerez, inkludert det elegante Hotel Alfonso XIII, og fortsett deretter til Plaza de España for å beundre mosaikkflisene. Ta deg ned til Guadalquivir-elven og Triana-broen. Gli gjennom Plaza de Armas og Plaza de Toros for å ta en titt på Expo '92-monumentene på øya La Cartuja.

Sevilla: First Discovery Walk and Reading Walking Tour

10. Sevilla: First Discovery Walk and Reading Walking Tour

Gå gjennom en vakker rute i byen, oppdag skjulte perler og besøk 10+ av de viktigste attraksjonene og stedene. Lær litt introduksjonsinformasjon om hvert sted og interessante historier om byen generelt. Last ned ‘World City Trail’-appen fra butikken og logg på. Les instruksjonene og gå til startstedet. Lås opp bilder av eksteriøret og interiøret på stedet. Les litt informasjon om attraksjonen og fortsett å gå til neste sjekkpunkt. Legg merke til hva du likte og ikke likte, og lag din bøtteliste for de neste dagene! Start turen når som helst, uten en tidsplan. Sett den på pause til lunsj, ta en drink, besøk en attraksjon du ønsker, og fortsett senere eller til og med en annen dag. Med kartfunksjonen vil du aldri gå deg vill. Start turen ved den mye fotograferte fontenen i Sevilla! Besøk den unike Torre del Oro i et ideelt landskap, du vil også møte den berømte Plaza de Toros, med de unike tyrefektingene, som er et symbol ikke bare for Sevilla, men for hele Spania. Ta et bilde av den lille sentrale Plaza del Cabild og la deg gå deg vill i Sevillas katedral, den største gotiske kirken i verden. Besøk Real Alcázar, kanskje den eldste bygningen i Sevilla, det er det eldste kongelige palasset som fortsatt er i bruk i Europa. Du kommer også forbi Real Fábrica de Tabacos de Sevilla, en gammel tobakksindustri i Sevilla. Beundre Glorieta de San Diego, en unik kunstskulptur. Plaza de España vil fascinere deg og kameraet ditt! Se, gå og slapp av i den fantastiske parken i Sevilla, som med sin utrolige beliggenhet og arkitektur vil være prikken over i-en på denne turen!

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Plaza de Toros de la Maestranza

Alle aktiviteter

22 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Plaza de Toros de la Maestranza

Utforsk alle

Flere reisetips for Plaza de Toros de la Maestranza

Vil du vite mer om aktiviteter i Plaza de Toros de la Maestranza? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Plaza de Toros de la Maestranza

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 2 603 vurderinger

Turen var veldig informativ, men også utmattende. Reiselederen var flott, men å lytte var veldig utmattende fordi hun ga all informasjonen på tre språk (engelsk, fransk og tysk) - du måtte alltid lytte og se opp for tysk informasjon. Du har sett mye. Programmet (Spansk plass, bytur gjennom det jødiske kvarteret og katedralen) varte til rundt klokken 14. Etter det var det 2 alternativer: enten fritid til 16:00 eller til 14:45 etterfulgt av en båttur. Vi valgte båtturen. Det koster €18 i tillegg. Turen var ikke dårlig - noe informasjon om byen ble gitt under turen. Egentlig skulle vi ha kontaktet Julia Reisen før turen (48 timer før), men vi leste det for sent. Vi ble tatt bort, men det er mulighet for å bli hentet fra hotellet.