Plaza de la Virgen

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Plaza de la Virgen: Opplevelser og billetter

Flere reisetips for Plaza de la Virgen

Vil du vite mer om aktiviteter i Plaza de la Virgen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Plaza de la Virgen

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 825 vurderinger

Ikke til å tro! Vi har vært på private turer over hele verden, og dette var toppen. Sofía var fantastisk. Kunnskapen hennes om byen, historien og maten var uten sammenligning. Så gøy å tilbringe tid med henne. Hun ga oss massevis av mer info om Valencia, og vi brukte de neste dagene på å spise oss nedover listen hennes. Vi bestilte en tur for en av våre kolleger og et sekund for oss selv. Verdien var stor, men en fantastisk opplevelse til enhver pris. Ikke rot deg rundt da dette er veien å gå. Nyt.

For en fantastisk opplevelse denne turen og tapas og vinsmaking! En veldig søt og hyggelig dame, Sofia, som gjorde vår tur og serverte smaksprøver. Turen var gjennom gamlebyen, veldig hyggelig og interessant, og deretter smakte vi og gruppen vår på en veldig fin og koselig privat beliggenhet med deilige tapas og viner. Sterkt anbefalt for alle som drar til Valencia. Du har god valuta for pengene. Opplevelsen har overgått forventningene våre!

Lara, vår guide, introduserte oss kompetent til historien til Valencia på sin ekstremt vennlige måte. Turen inkluderte en omvisning i gamlebyen og var full av interessant og overraskende bakgrunnsinformasjon og anekdoter. På slutten var det en potpurri med ekstraordinære tapas med forskjellige viner i et eksklusivt miljø. Alt i alt en vellykket kveld. Tusen takk for det :-)

veldig fin tur, mange gode forklaringer, utmerket vin og tapas, ekstremt hyggelige og hyggelige mennesker. Kort sagt en utmerket opplevelse.