Legg til datoer

Ting å gjøre i
Plaza de España, Sevilla

Plaza de España, Sevilla: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Sevilla: Elvecruise på elven Guadalquivir

1. Sevilla: Elvecruise på elven Guadalquivir

Oppdag Sevilla, en by full av liv og historie, mens du seiler på Guadalquivir-elven om bord i en båt med 2 dekk. Cruiset varer i 1 time og starter ved promenaden Paseo Alcalde Marqués del Contadero, ved brygga ved av Torre del Oro. Benytt denne muligheten til et flott cruise. Besøk Sevilla og forelsk deg i elven, som er hjertet av en by hvor gammelt og nytt kombineres som rik historie og moderne liv. Gå under vakre broer og beundre de ikoniske paviljongene til Sevilla Expo ´92 og den ibero-amerikanske utstillingen fra 1929. Dessuten kan du se severdigheter, kirker og klostre, hvorav noen har blitt erklært UNESCOs verdensarvsteder.

Sevilla: Sightseeing med Hop-On Hop-Off-buss i byen

2. Sevilla: Sightseeing med Hop-On Hop-Off-buss i byen

Oppdag Sevillas fantastiske severdigheter og parker i ditt eget tempo, med en Iconic 24-timersbillett eller Supreme 48-timersbillett for hopp på hopp av-sightseeingbussen. Første stopp er i det historiske Paseo de Colon-området, men du kan hoppe på og av ved hvilken som helst av stoppene langs ruten. Dra på en tidsreise til maurernes epoke på Torre del Oro, som ble bygget på bredden av elven Guadalquivir under Almohad-dynastiet. Beundre den største gotiske katedralen i verden, opplev lidenskapen til flamenco på en historisk sala, og vandre blant palmene i Alcazar-hagene. En flerspråklig lydguide på 15 språk gis om bord, med spesialkommentarer for barn. Du få dessuten mange fordeler og rabatter med billetten din, inkludert 2 omvisninger til fots med Iconic-billetten og 4 omvisninger til fots med Supreme-billetten. Stoppesteder: 1. Paseo de Colon (foran Plaza de Toros Real Maestranza) 2. Plaza de España 3. Acuario de Sevilla 4. Plaza de América 5. Plaza de Cuba 6. Jacinto/Triana 7. Calle Castilla/Triana 8. Exposicion Universal (Expo 92) 9. Isla Mágica Theme Par 10. Macarena 11. Torre de los Perdigones 12. Alameda de Hércules 13. Plaza del Duque 14. Plaza de Armas

Sevilla: Eksklusiv elvebåttur med tapas

3. Sevilla: Eksklusiv elvebåttur med tapas

Gå ombord i en båt sentralt i Sevilla og begi deg ut på et cruise langs Guadalquivir-elven. Oppdag først den nyeste delen av byen rundt området La Cartuja Island. Lytt til informativ livekommentar fra kapteinen, for eksempel om universalutstillingen i 1992 som ble holdt for å minnes 500-årsjubileet for oppdagelsen av Amerika. Fortsett deretter langs elven gjennom det historiske sentrum, og passerer under en av de eldste jernbroene i Europa - Isabel Bridge II (populært kjent som Triana Bridge). I løpet av navigasjonen kan du se flere kjente landemerker som Plaza de Toros de La Maestranza, Torre del Oro, Palacio de San Telmo og mange flere. Til slutt, gå forbi imponerende bygninger fra den ibero-amerikanske utstillingen fra 1929, hvor den store arkitekten Haníbal Gonzalez tegnet den flotte Plaza de España. Mens du nyter utsikten over byen, kan du nyte et utvalg av deilige lokale tapas som serveres ombord, inkludert iberisk skinke, salchichón og ost. Nyt også 1 drink per person inkludert sangria, øl eller brus. Gå tilbake til utgangspunktet og gå i land der din minneverdige opplevelse avsluttes.

Sevilla: 3-timers omvisning med elektrisk sykkel

4. Sevilla: 3-timers omvisning med elektrisk sykkel

Bli med på en omvisning i Sevilla med en elektrisk sykkel og besøk byens mest populære severdigheter, så vel som noen bortgjemte perler. Se mer av byen med mindre innsats enn til fots og dra til steder som ikke kan nås med bil eller buss. Å farter rundt på elsykkel er også et perfekt alternativ på en varm dag.  På denne guidede elsykkelturen får du se steder som Alcazar-palasset, Triana- og Arenal-distriktene, Maria Luisa-parken, Plaza de España og mye mer. Noen av disse stedene er UNESCO verdensarvsteder. Dessuten er dette en morsom måte å oppdage Sevilla på. Du får sett de beste områdene og får en god introduksjon til byen, slik at du har idéer til hva du kan gjøre under resten av oppholdet.  Lær om de beste stedene å spise og hva annet du bør se under oppholdet, når guiden din peker ut de beste restaurantene, teatrene, barene og mer.

Sevilla: Omvisning på sykkel

5. Sevilla: Omvisning på sykkel

Bli med på en 3-timers guidet sykkeltur i Sevilla og besøk byens både kjente og ukjente severdigheter. En sykkeltur lar deg tilbakelegge en større avstand i byen med mindre innsats enn å gå, noe som gjør det til en ideel måte for å oppdage byen på. Underveis får du se steder som Alcazar-palasset, Triana og Arenal-distriktene, Maria Luisa-parken, Plaza de España og mye mer. Noen av disse stedene er UNESCO verdensarvsteder. I tillegg får du oppleve Sevilla på en morsom og dynamisk måte, som tar deg til byens viktigste landemerker. Omvisningen gir deg også en orientering om byen og verdifull informasjon om hva du kan oppleve på egen hånd. Lær om de beste stedene å spise og hva annet du bør se under oppholdet, når guiden din peker ut de beste restaurantene, teatrene, barene og mer.

Sevilla: 2-dagers hopp-på-hopp-av-bussbillett

6. Sevilla: 2-dagers hopp-på-hopp-av-bussbillett

Start turen fra Torre del Oro og gjør totalt 14 stopp i Sevilla hvor du kan gå på og av bussen så mange ganger du vil. Nyt to dager med hopp-på hopp-av-tilgang og to inkluderte turer til fots. Forbered deg på å bli imponert av den slående Plaza de España og Parque de María Luisa. Kryss over den majestetiske Guadalquivir-elven to ganger. Betrakt Cartuja, hvor Columbus bodde før han dro på oppdagelsesreise. Dra deretter til Almohad-murene i byen, og se den mest kjente kirken Jomfru Maria-kirken i Sevilla, Macarena. Slapp av mens bussen tar deg til hjertet av denne fantastiske byen, en glede for alle sansene dine.

Algarve: Heldagstur med shopping og sightseeing i Sevilla

7. Algarve: Heldagstur med shopping og sightseeing i Sevilla

Få mest mulig ut av din europeiske ferie med en dagstur fra Algarve til Sevilla, hovedstaden i Spanias Andalusia-region, og se to land på en dag. Bruk opptil fire timer på å utforske Maria Luisa-parken, alcazaren og katedralen i Sevilla. Etter å ha blitt hentet fra hotellet i Algarve, hopp på bussen for den 3-timers kjøreturen til Sevilla. Din ankomst til byen vil bli markert med en kjøretur over den ikoniske Triana-broen. Når du først er i byen, kan du nyte opptil fire timers fritid for å utforske byen i ditt eget tempo. Du kan besøke de historiske landemerkene, inkludert Sevilla-katedralen - den største gotiske katedralen i verden, Royal Alcazar og den storslåtte Maria Luisa-parken. Alternativt kan du nyte litt detaljhandel i det legendariske jødiske distriktet før du returnerer til Algarve om kvelden.

Sevilla: Bytur med privat Eco Tuk Tuk

8. Sevilla: Bytur med privat Eco Tuk Tuk

Legg ut på en elektrisk tuk-tuk-tur i Sevilla og oppdag noen av de viktigste høydepunktene i byen. Nyt den perfekte introduksjonen til Sevilla når guiden din anbefaler steder å besøke under oppholdet. Beundre utsiden av noen av Sevillas mest ikoniske landemerker, inkludert La Giralda Tower, Spanish Square og Real Alcazar of Sevilla. Kjør gjennom Maria Luisa-parken og Guadalquivir-elven. Se Torre del Oro og Real Maestranza tyrefekterarena. Utforsk gatene i Sevilla og gå forbi katedralen på dette morsomme og spennende eventyret gjennom byen.

Sevilla: 3-timers sykkeltur ved solnedgang

9. Sevilla: 3-timers sykkeltur ved solnedgang

Akkurat når solen går ned vil du nyte den magiske solnedgangen ved siden av elven Guadalquivir og rett etter begynne å utforske den rike historien til byen. Sammen med guiden din vil du oppdage noen av de mest typiske monumentene, nabolagene og stedene: Palacio San Telmo, Plaza de Toros, Catedral Alcázar, Plaza de España, Barrio de Santa Cruz, Torre del Oro... for å nevne noen! Guidene forbereder de beste rutene for deg og svarer gjerne på spørsmålene dine: spør gjerne om råd om steder å gå, gastronomi, flamenco og andre innsidetips.

Sevilla: Båttur til "hjørnene av Guadalquivir"

10. Sevilla: Båttur til "hjørnene av Guadalquivir"

Oppdag magien til Guadalquivir-elven i Sevilla med den spennende 'Los Rincones del Guadalquivir'-turen. Felles båttur for små grupper, maks 12 personer. Utforsk de mest sjarmerende hjørnene av elven i 90 minutter. Nyt spektakulær utsikt over Torre del Oro og Triana-broen, mens kapteinen forteller deg historiene og kuriositetene til Sevilla og Guadalquivir. Du kan ta spektakulære bilder og nyte en drink om bord. Forberedt for ethvert vær: Enten under den sterke solen eller uventet regn, vil våre markiser beskytte deg ved å skape en koselig atmosfære selv i kjøligere temperaturer. Din opplevelse ombord er vår prioritet! Romslig båt, designet med din komfort og nytelse i tankene i hvert øyeblikk. Bestill nå og lev dette unike eventyret i Sevilla.

Alle aktiviteter

81 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Plaza de España, Sevilla

Vil du vite mer om aktiviteter i Plaza de España, Sevilla? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Plaza de España, Sevilla

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 6 185 vurderinger

Det aggressive personalet fordi koden min ikke svarte på søknaden fra en ung person som nektet å gi meg et pass. Da jeg viste at jeg selvfølgelig var det røde nettverket og ikke det grønne bestemte hun seg for å ikke ta vare på oss lenger. Kollegene hans og sjåføren tok over. Anti-hvit rasisme... Eller anti-fransk. Likevel var jeg høflig uten å heve stemmen. Inkompetansen og avslaget på å finne en forklaring. Svaret hans: du kommer ikke til å lære meg jobben min. Hun fortjener ikke jobben sin selv om hun er giftig. Og kollegene hans analyserte det raskt og ga oss den berømte sesamfrøen

Sykkelturen var en perfekt måte å få en smak av byen! Det var akkurat passe mye tid og ga oss ideer til hva vi skulle gå tilbake og besøke lenger. Det var en fin og lett tur. Guiden vår var fantastisk og hadde tydeligvis omfattende kunnskap om historien og byen, men var også virkelig oppriktig. Vi kunne fortelle at han brydde seg om historien og folket i Sevilla og var veldig tålmodig og forståelsesfull da han svarte på alle spørsmålene våre også. Vi likte gruppen vår, guiden vår og byen veldig godt!

Guiden vår, Ale, var veldig kunnskapsrik og vennlig. En person i gruppen vår hadde et problem med et flatt dekk, og selskapet løste det med en gang, og sendte en ny sykkel til det punktet hvor vi var på det gitte øyeblikket. Bare sørg for at du er trygg nok på å sykle. Det er mange turister som går i sykkelfeltene og vi gjorde noen veldig skarpe svinger med hindringer. Det var definitivt et eventyr, men et herlig et ;)

Været hjalp ikke så mye, det var for varmt. A/C i første etasje var bare vifte så det var ikke kjøling i det hele tatt. Vi smeltet. Du må investere for og installere AC på bussene dine spesielt for sommersesongen, det vil være mer behagelig for passasjerene. Takk skal du ha

Det var en fantastisk opplevelse, vi så noen veldig vakre utsikter over Sevilla takket være guiden vår som jeg ikke husker navnet på, kanskje Rico som jeg takker for den fantastiske opplevelsen. rådet.