Opplevelser i
Playa del Inglés

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser

Ofte stilte spørsmål om Playa del Inglés

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Playa del Inglés?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Playa del Inglés er:

Flere reisetips for Playa del Inglés

Vil du vite mer om aktiviteter i Playa del Inglés? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Playa del Inglés

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 290 vurderinger

Var 4 timer på veien og var over så fort igjen. Det var veldig gøy og det var veldig hyggelig! Vi mottok et kart fra guiden der han markerte de vakreste utsikten over øya som vi kunne nå på kort tid. Alt gikk bra og uten problemer. Jeg vil anbefale turen i en gruppe og guiden sammen. Å kjøre alene på gata med chopperne var litt farlig, og med guiden ville destinasjonene blitt bedre og raskere å nå. Likevel var det et stort eventyr som vil bli husket veldig lenge :). Ville definitivt gjøre det igjen.

De beste pengene vi har brukt på en tur og så billig, spesielt for det du får. Hele personalet samhandler fra det sekundet du oppgir og prisene er veldig rimelige. Få bilder tatt. € 10 for begge tatt stor verdi. € 25 tur virkelig ikke verdt det, men det var en spesiell godbit for en liten jente til en bursdag, så det var verdt det for oss. Underholdning er strålende også så ikke gå glipp av denne turen for du er her. Takk til alle i parken.

Nyt undervannslivet enkelt og komfortabelt, se den fargerike fisken varmt og uanstrengt i en time med en snorkel, våtdrakt og finner. Avtaler, overføringer og utflukter gikk greit. Det engelsktalende teamet er veldig profesjonelt og underholdende. Blue Water Diving tilbyr moro og sikkerhet når du dykker og snorkler

Bare strålende ...

For en strålende dag vi hadde & hvor billig ... fra showene personalet og maten kunne ikke be om en bedre dag ... personalet (selv om det var veldig varmt) var på punkt veldig vennlig stoppet for å snakke du føler deg veldig velkommen vi elsket den dagen.

God klar forklaring, hyggelig sir. Sett mye, sterkt anbefalt!