Legg til datoer

Ting å gjøre Playa del Inglés

Tilgjengelige aktiviteter

  • Omvisninger
  • Andre opplevelser
  • Eventyr
  • Vannaktiviteter
  • Dagsturer
18 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Playa del Inglés

Vil du vite mer om aktiviteter i Playa del Inglés? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Playa del Inglés

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 625 vurderinger

Vi, tre absolutte surfe-nybegynnere, er helt fornøyde. Vi startet sentralt ved strandkjøpesenteret og kjørte til kysten med varebilen. Vi ble spurt via WhatsApp om vi kunne gå en time tidligere, da bølgene var best der. På stedet fikk vi en liten teoritime med tørrløp. Surfinstruktørene var alle veldig vennlige og tålmodige. Som et lite mellommåltid var det en liter vann og en banan. Takk for alt!

Det var flott! Vi var der tidlig på morgenen, så det var ikke mange som var der ennå. Vi så mange forskjellige fisker, kråkeboller, sjøstjerner. Rett og slett fantastisk, ville gjort det igjen og igjen og kan bare anbefale det. Det var bare to av oss som snorklet og vi hadde vår guide for oss selv. Hun var super hyggelig og motivert. Hun visste mye om fisken.

Jeg er veldig fornøyd. Mannen fra sykkelutleien er veldig hyggelig og tar seg av alt slik at det passer. Jeg var glad for at jeg fikk leiesykler for barn fordi dette alltid er veldig vanskelig. Butikken ligger veldig bra 10 minutter til Playa del Ingles ca 10 minutter til Dunas de Maspalomas. Kan ikke anbefale det på det varmeste, derav 5 stjerner.

Helt fornøyd, ble en flott dag med mange inntrykk. Kudos til bussjåføren Julio og reiseleder Carmelo, de gjorde en god jobb. Liten merknad: Gjester som blir hentet tidlig om morgenen bør ikke være de siste som bringes tilbake på kvelden. Likevel en anbefalt utflukt.

En veldig interessant tur, med en veldig god guide og en perfekt bussjåfør. Alt gikk på skinner - deltakerne var veldig disiplinerte :) Besøkte flere steder og nøt vakker utsikt underveis. Jeg vil anbefale denne ekskursjonen til alle som ønsker å lære om øya.