Legg til datoer

Playa del Inglés, Gran Canaria

Playa del Inglés, Gran Canaria: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Playa Del Ingles: Oppdag dykking - Gratis transport

1. Playa Del Ingles: Oppdag dykking - Gratis transport

Med Discover scuba dive kan du dykke ned til 12 meters dybde uten tidligere erfaring! Vi henter deg på hotellet og kjører deg tilbake til dykkesenteret for å prøve utstyret, møte teamet og ta en kaffe! Vi tilbyr gratis transport til og fra hotellet fra alle steder sør på Gran Canaria. På dykkesenteret får du full opplæring som tar ca. 30 minutter og omfatter grunnleggende dykkeferdigheter som sikrer at du er komfortabel og forberedt nok til å ta dine første åndedrag under vann! Vi er imidlertid mer enn villige til å bruke ekstra tid på å sikre at du er avslappet og komfortabel før du fortsetter dykket. Dykket varer i ca. 50 minutter, avhengig av luftforbruket. Det er mer enn nok tid til å la seg fascinere av det rike livet i havet som Gran Canaria har å by på, for eksempel englehaier, en haiart som er vanlig på Gran Canaria. Etter dykket blir du kjørt direkte tilbake til hotellet i tide til lunsj.

Fra Maspalomas: Sørlige Gran Canaria guidet halvdagstur

2. Fra Maspalomas: Sørlige Gran Canaria guidet halvdagstur

Etter å ha hentet våre kunder som bor i San Agustin, Playa Ingles eller Maspalomas, stopper vi å beundre naturområdet Dunes Maspalomas, en av de berømte sanddynene i Europa. Maspalomas-dynesystemet er et unikt vilt sted på Kanariøyene på grunn av sin skjønnhet og rekke økosystemer. Dens 400 hektar, beskyttet av den kanariske regjeringen som et naturreservat av spesiell verdi, inkluderer en fantastisk strand, et dynamisk sanddynesystem, palmelund og en brakk lagune. Senere kjører vi til Puerto Rico havn hvor vår fergeglassbunn vil seile til Mogan havn (rundt t 35 min. varighet) Det er valgfri billett 7,5 euro/voksen og 4,5 euro/barn. Etter ankomst til Mogan, vil du utforske for å besøke kanalene og havnen kalt Venezia i Sør. Tid for avslapning eller lunsj. Gå tilbake til hotellene våre og avlever samme steder.

Maspalomas: 1 times Segway-sightseeingtur

3. Maspalomas: 1 times Segway-sightseeingtur

Hent Segwayen din fra den lokale partnerens butikk i Maspalomas og bli kjent med denne unike og miljøvennlige transportmåten. Følg guiden din ned til de gylne sanddynene i Maspalomas, som er et spesielt naturreservat. Gli langs den naturskjønne promenaden ved Playa del Ingles, de mest populære reisemålene i det sørlige Gran Canaria. Underveis vil guiden din fremheve lokale landemerker og severdigheter. Gjennom hele turen kan du lytte til guiden din dele fascinerende innsikt i områdets historie, kultur og livsstil. Mot slutten av eventyret vil du ha en bedre forståelse av det sørlige Gran Canaria, samt noen nye Segway-ferdigheter.

Tilgjengelige aktiviteter

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

De beste severdighetene i nærheten av Playa del Inglés, Gran Canaria

Flere reisetips for Playa del Inglés, Gran Canaria

Vil du vite mer om aktiviteter i Playa del Inglés, Gran Canaria? Trykk her for full oversikt