Legg til datoer
Ting å gjøre

Playa Blanca, Playa Blanca

Ofte stilte spørsmål om Playa Blanca, Playa Blanca

Flere reisetips for Playa Blanca, Playa Blanca

Vil du vite mer om aktiviteter i Playa Blanca, Playa Blanca? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Playa Blanca, Playa Blanca

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 912 vurderinger

Det var en flott tur. Hentingen på hotellet fungerte uten problemer, det samme gjorde overfarten til Fuerteventura. Etter en kort busstur hadde du fri i Corralejo, ca 2 timer. Så fortsatte vi til El Cotillo. Der hadde du også ca 2 timer til rådighet. Etter det ble det en kort stopp ved sanddynene, som var nok til å ta noen bilder. Til slutt ble det et stopp på ca 1 time ved en fantastisk strand i naturreservatet. Under bussturen delte reiselederen litt interessant informasjon. Det var en fantastisk dag, og vi ville tatt turen igjen.

Utflukten var veldig interessant, med flere stopp for å besøke noen av byene nord på Fuerteventura. Besøkene var alltid gratis, men tiden var godt beregnet. Rutene var hyggelige takket være guiden, som forklarte nysgjerrigheter rundt øya og stoppene vi hadde gjort eller de som kom etterpå.

Alt i alt var det en vellykket tur. Vi hadde bestilt turen på tysk, men den ble dessverre kun tilbudt på engelsk, spansk og fransk på stedet. Mer tid på lokasjonene hadde vært fint. Spesielt på stranden var det bare 50 minutter, noe som var alt for kort.