Place des Quinconces: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Bordeaux: 2-timers omvisning til fots

1. Bordeaux: 2-timers omvisning til fots

Oppdag de historiske severdighetene i Bordeaux på en 2-timers vandretur i det historiske sentrum, og oppdag hvorfor det ble utpekt som et verdensarvsted av UNESCO. Møt din guide på turistkontoret i Boredeaux på Cours du 30 Juillet. Deretter oppdager du en enestående gruppe av urbane landemerker og arkitektoniske mesterverk. Gå forbi teatrene, byhusene og private herskapshus, spredt langs torg, parker og fontener, og få et spennende perspektiv på en by som gjennomgår en spektakulær forvandling. Se noen av de nye økonomiske og kunstneriske prosjektene. Fra de brede gatene i neoklassiske nabolag rundt Place des Quinconces, til Grand Theatre og de smale stiene i Saint Pierre-området, inviterer denne turen deg til å oppdage mangfoldet av Bordeaux' arv og historie. Lær om Bordeaux' vinprodusenter og filosofene fra opplysningstiden som har påvirket byens urbane landskap.

Bordeaux: Må-sees private guidede vandretur

2. Bordeaux: Må-sees private guidede vandretur

Oppdag Bordeaux, en by som utstråler eleganse og fengsler besøkende med sin unektelige sjarm. Denne forlokkende destinasjonen er gjennomsyret av historie og full av skatter som venter på å bli avduket. Fra storheten til Place de la Bourse, utsmykket med den fascinerende Miroir d'eau, til den fryktinngytende Saint-André-katedralen, er hvert hjørne av Bordeaux et bevis på dens rike arv. Vandre gjennom det historiske distriktet Le Vieux Bordeaux, hvor sjarmerende smug og monumenter vever et billedvev av svunne tider. Utover sin historiske lokke lokker Bordeaux mat- og vinentusiaster med sine kulinariske herligheter og anerkjente vindyrking. Nyt essensen av fransk gastronomi. Bordeaux ligger perfekt mellom Atlanterhavets innbydende strender og de anerkjente vingårdene i regionen, og drar nytte av en misunnelsesverdig beliggenhet, og tilbyr en harmonisk blanding av naturlig skjønnhet og kulturell rikdom. Forbered deg på å bli ønsket velkommen med åpne armer inn i Bordeauxs tidløse omfavnelse, hvor den franske livsstilen gjennomsyrer enhver opplevelse. En reise til Bordeaux lover et uutslettelig preg på hjertet ditt, og skaper minner som vil henge med deg lenge etter at du har reist.

Bordeaux: Privat guidet fottur i byen du må se

3. Bordeaux: Privat guidet fottur i byen du må se

Oppdag byen Bordeaux, med kallenavnet "La Perle d'Aquitaine" på denne guidede vandreturen. En fengslende by, gjør deg klar til å bli forelsket i dens eleganse og vakre severdigheter mens din private guide deler innsidetips. Bordeaux er et reisemål du må se. Lær mer om denne historiske byen full av skatter, inkludert den majestetiske Place de la Bourse og dens berømte Miroir d'Eau, den praktfulle Saint-André-katedralen, samt det historiske distriktet Le Vieux Bordeaux med sine pittoreske smug og monumenter fulle av historie. Bordeaux er ikke begrenset til sin arv fra fortiden ─ det er også et mekka for fransk gastronomi og vindyrking. Føl selv dens privilegerte geografiske beliggenhet, mellom de kjente vingårdene i regionen og strendene i Atlanterhavet. Føl deg velkommen i Bordeaux, med sin tidløse sjarm, rike historie og unike livsglede.

Bordeaux Outdoor Escape Game: Port of the Moon

4. Bordeaux Outdoor Escape Game: Port of the Moon

Løs gåter med en app på telefonen din for å oppdage de beste severdighetene i Bordeaux historiske sentrum. Besøk byens landemerker og skjulte perler når som helst på dagen og i ditt eget tempo. Naviger byen til fots på denne interaktive turen uten behov for kart, GPS eller guide. Dette byspillet starter ved Monument aux Girondins. Det vil ta deg mellom 1 og 2 timer å fullføre, og du kan også utforske i ditt eget tempo: pause spillet og gjenoppta når som helst fra stedet der du stoppet det. Du avslutter ved Grosse Cloche. Når du løser utfordringer, utfolder historien seg og nøyaktige veibeskrivelser på telefonen din vil lede deg til neste sted. Etter bestilling vil du motta en e-post med instruksjoner om hvordan du laster ned og spiller spillet på telefonen. Du kan spille på egen hånd, i en stor gruppe eller i flere mindre grupper som konkurrerer mot hverandre og møtes ved spillets sluttstopp.

Bordeaux: City Exploration Game and Tour

5. Bordeaux: City Exploration Game and Tour

Kombiner spenningen ved en bytur med sightseeing med en utendørs spillmoro på denne selvstyrte smarttelefon-vandringsturen i Bordeaux. Finn attraksjoner enkelt med appens navigasjonsfunksjon. Last ned appen og start spillet ved å gå til det første stedet. Bruk observasjon, logikk, fantasi og teamarbeid for å løse gåten på hvert sted, gåtene er alltid vanskelige. Sett appen på pause når som helst hvis du vil ta en pause, stoppe for kaffe eller bruke litt mer tid på å besøke en av severdighetene. Spill spillet i ditt eget tempo. Ruten din inkluderer Bordeaux Cathedra, Porte Dijeaux, Notre Dame og Opera National de Bordeaux. Fortsett til Place des Quinconces, Place de la Bourse og Place Camille Julian. Stopp ved Portes Cailhau og Bourgogne, og avslutt med et stopp ved den mystiske Grosse Cloche.

Cruise gjennom tiden, lunsj og middag om bord

6. Cruise gjennom tiden, lunsj og middag om bord

Fordyp deg i en fengslende 2-timers reise, komplett med fascinerende kommentarer, som avslører alle hemmelighetene til denne fascinerende byen. Beundre den majestetiske Pont de Pierre, Place de la Bourse og Quinconces fra et unikt utsiktspunkt: elven. La deg fange av sjarmen til dette eksepsjonelle panoramaet, frosset i tid. Du er velkommen til å ta med din egen snacks, salater, smørbrød eller piknik (ingen alkoholholdige drikker over 18° eller glassbeholdere). Nyt maten om bord i båten, og nyt cruiset på en helt ny måte! Lokale produsenter kan være tilstede om bord avhengig av datoene (ikke alltid garantert). Du vil kunne unne smaksløkene dine med nøye tilberedte retter, mens du ser på det fantastiske landskapet som passerer foran øynene dine. Men det er ikke alt! Når du har lagt til kai, ta deg tid til å spasere, utforske og nyte den livlige atmosfæren til "Port de la Lune". Bruk en time eller mer på å nyte historien og skjønnheten som omgir deg. Alene, med familie eller venner, kan du lage ditt eget hyggelige arrangement! Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å oppdage Bordeaux fra elven. Unn deg selv en uforglemmelig ferie og la deg forføre av den tidløse sjarmen til denne eksepsjonelle byen.

Bordeaux: Cruise langs dansegulvet

7. Bordeaux: Cruise langs dansegulvet

Bachata Kizomba Salsa på en cruisebåt på Garonne med solnedgang! 18:30 - 19.00: Musikalsk velkomst på båten 19:00 - 20:00: Bachata-initieringskurs 20:00. - 22:00: To-timers cruise mens du danser BKS med solnedgangen på månens havn langs Pont de pierre, Place des Quinconces, Miroir d'eau, Pont Chaban-Delmas, Cité du Vin, Pont d'Aquitaine... 22:00 - 02.00: Vi fortsetter BKS-kvelden på båten ved kai foran de opplyste fasadene klassifisert som Unesco

Bordeaux: Privat nattguidet vandretur

8. Bordeaux: Privat nattguidet vandretur

"Enchanted Nights in Bordeaux: Avduking av byens sjarm under stjerneklar himmel" Gå inn i en verden av eleganse og lokke når du legger ut på en privat nattlig utforskning av Bordeaux. Når solen går ned, forvandles byen til et magisk eventyrland, der historien våkner til liv blant de blinkende stjernene. Vandre gjennom de opplyste gatene og bli betatt av Bordeauxs unektelige sjarm. Beundre det majestetiske Place de la Bourse, utsmykket med den fascinerende Miroir d'eau, som gjenspeiler byens skjønnhet i en glitrende dans. Beundre den fryktinngytende Grosse Cloche, som står høyt med århundrer med historier å fortelle. Fordyp deg i det historiske distriktet Le Vieux Bordeaux, hvor gamle smug og monumenter hvisker historier om svunne tider. Hvert trinn fører deg dypere inn i hjertet av denne fortryllende byen, hvor historie og mystikk flettes sammen. Skjem bort sansene dine med Bordeauxs kulinariske herligheter og anerkjente vindyrking. Nyt essensen av fransk gastronomi og opplev det rike teppet av smaker som denne regionen er kjent for. Føl magien til denne eksepsjonelle byen, der tiden ser ut til å stå stille, og omfavner deg i den franske livsstilen. Når du tar farvel med Bordeauxs omfavnelse, ta med deg de kjære minnene fra denne uforglemmelige reisen. Nettene som tilbringes under den stjerneklare himmelen vil sette et uutslettelig avtrykk på hjertet ditt, en skatt som skal vernes hele livet. La drømmen om Bordeauxs fortryllende netter henge i sjelen din, og vinker deg tilbake for mer magiske øyeblikk.

Bordeaux: Walking Tour historie og høydepunkter

9. Bordeaux: Walking Tour historie og høydepunkter

Velkommen til Bordeaux! Klar til å utforske? Møt guiden din 5 minutter før begynnelsen av turen, foran Grosse Cloche of Bordeaux (den store klokken) på Cours Victor Hugo. Derfra vil du oppdage den franske og engelske fortiden til Tornerose, som pleide å ha kallenavnet Bordeaux. Vi vil gå gjennom middelalderdelen av Bordeaux, fra Place du Palais til Place Saint-Pierre, og nå det imponerende Place de la Bourse, hvor du vil oppdage om havnen i Bordeaux, den første havnen i det franske riket i det 18. århundre. Nyt hele bordelaiseopplevelsen mens du smaker på den berømte "Canelé" foran Grand-Théâtre, og oppdag det største torget i Europa når vi avslutter turen på Place des Quinconces foran Monument aux Girondins.

Bordeaux: Kondensert privat guidet vandretur

10. Bordeaux: Kondensert privat guidet vandretur

Enten du er med familie, en partner eller venner, utforsk Bordeaux ledsaget av en lokal guide. På 70 minutter vil du oppdage alle severdighetene i Bordeaux. Vannspeilet, Place de la Bourse, Grand-Théâtre de Bordeaux, Place des Quinconces, Bordeauxs gyldne triangel, Vieux-Bordeaux (Saint-Pierre-kvarteret), Sainte-Catherine-gaten, Dijeaux-porten, Aquitaine-porten, Pont de Pierre, Cailhau-porten , La Grosse-Cloche og mye mer... Siden guiden er en lidenskapelig lokalbefolkning med dyp kunnskap, vil du bli fordypet i Bordeauxs rike historie og dens hyggelige nåtid. Turen tar form av en interaktiv utveksling, hvor guiden vil svare på alle spørsmålene dine, noe som gjør det til en utrolig berikende opplevelse. Det som er enda bedre, de vil strekke seg ekstra for å gi forslag for resten av oppholdet ditt i Bordeaux: de beste restaurantene, museene, aktivitetene, butikkene og mer. 70 minutter er den ideelle tiden for å utforske byens fineste uten å kjede seg. Ved å introdusere deg til alle de vakre stedene i byen, vet du nøyaktig hva du skal gjøre for resten av oppholdet, til det punktet hvor du ikke vil forlate. Det private aspektet av turen lar guiden være oppmerksom. Det er den menneskelige forbindelsen som betyr mest i denne tjenesten. Enten det er barn, tenåringer, voksne eller eksperter, tilpasser guiden seg til alle kunnskapsnivåer og imøtekommer gruppenes interesser. Hvis du er bekymret for å ta en guidet tur med barna dine, kan du være trygg på at guiden utmerker seg ved å fange oppmerksomheten deres ved å involvere dem i interaksjoner og skreddersy opplevelsen til deres kunnskap og interesser. Er du glad i historie, vil guiden fordype deg i de historiske aspektene, og dette gjelder alle domener (sport, arkitektur, gastronomi osv.). Dette er den sanne fordelen med å velge en privat guidet tur.

Legg til datoer

Place des Quinconces

Place des Quinconces

Utforsk området rundt Place des Quinconces

Utforsk alle

Flere reisetips for Place des Quinconces

Vil du vite mer om aktiviteter i Place des Quinconces? Trykk her for full oversikt