Place de la Victoire, Bordeaux: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Bordeaux: Privat guidet fottur i byen du må se

1. Bordeaux: Privat guidet fottur i byen du må se

Oppdag byen Bordeaux, med kallenavnet "La Perle d'Aquitaine" på denne guidede vandreturen. En fengslende by, gjør deg klar til å bli forelsket i dens eleganse og vakre severdigheter mens din private guide deler innsidetips. Bordeaux er et reisemål du må se. Lær mer om denne historiske byen full av skatter, inkludert den majestetiske Place de la Bourse og dens berømte Miroir d'Eau, den praktfulle Saint-André-katedralen, samt det historiske distriktet Le Vieux Bordeaux med sine pittoreske smug og monumenter fulle av historie. Bordeaux er ikke begrenset til sin arv fra fortiden ─ det er også et mekka for fransk gastronomi og vindyrking. Føl selv dens privilegerte geografiske beliggenhet, mellom de kjente vingårdene i regionen og strendene i Atlanterhavet. Føl deg velkommen i Bordeaux, med sin tidløse sjarm, rike historie og unike livsglede.

Bordeaux Outdoor Escape Game: Port of the Moon

2. Bordeaux Outdoor Escape Game: Port of the Moon

Løs gåter med en app på telefonen din for å oppdage de beste severdighetene i Bordeaux historiske sentrum. Besøk byens landemerker og skjulte perler når som helst på dagen og i ditt eget tempo. Naviger byen til fots på denne interaktive turen uten behov for kart, GPS eller guide. Dette byspillet starter ved Monument aux Girondins. Det vil ta deg mellom 1 og 2 timer å fullføre, og du kan også utforske i ditt eget tempo: pause spillet og gjenoppta når som helst fra stedet der du stoppet det. Du avslutter ved Grosse Cloche. Når du løser utfordringer, utfolder historien seg og nøyaktige veibeskrivelser på telefonen din vil lede deg til neste sted. Etter bestilling vil du motta en e-post med instruksjoner om hvordan du laster ned og spiller spillet på telefonen. Du kan spille på egen hånd, i en stor gruppe eller i flere mindre grupper som konkurrerer mot hverandre og møtes ved spillets sluttstopp.

Bordeaux: Kondensert privat guidet vandretur

3. Bordeaux: Kondensert privat guidet vandretur

Enten du er med familie, en partner eller venner, utforsk Bordeaux ledsaget av en lokal guide. På 70 minutter vil du oppdage alle severdighetene i Bordeaux. Vannspeilet, Place de la Bourse, Grand-Théâtre de Bordeaux, Place des Quinconces, Bordeauxs gyldne triangel, Vieux-Bordeaux (Saint-Pierre-kvarteret), Sainte-Catherine-gaten, Dijeaux-porten, Aquitaine-porten, Pont de Pierre, Cailhau-porten , La Grosse-Cloche og mye mer... Siden guiden er en lidenskapelig lokalbefolkning med dyp kunnskap, vil du bli fordypet i Bordeauxs rike historie og dens hyggelige nåtid. Turen tar form av en interaktiv utveksling, hvor guiden vil svare på alle spørsmålene dine, noe som gjør det til en utrolig berikende opplevelse. Det som er enda bedre, de vil strekke seg ekstra for å gi forslag for resten av oppholdet ditt i Bordeaux: de beste restaurantene, museene, aktivitetene, butikkene og mer. 70 minutter er den ideelle tiden for å utforske byens fineste uten å kjede seg. Ved å introdusere deg til alle de vakre stedene i byen, vet du nøyaktig hva du skal gjøre for resten av oppholdet, til det punktet hvor du ikke vil forlate. Det private aspektet av turen lar guiden være oppmerksom. Det er den menneskelige forbindelsen som betyr mest i denne tjenesten. Enten det er barn, tenåringer, voksne eller eksperter, tilpasser guiden seg til alle kunnskapsnivåer og imøtekommer gruppenes interesser. Hvis du er bekymret for å ta en guidet tur med barna dine, kan du være trygg på at guiden utmerker seg ved å fange oppmerksomheten deres ved å involvere dem i interaksjoner og skreddersy opplevelsen til deres kunnskap og interesser. Er du glad i historie, vil guiden fordype deg i de historiske aspektene, og dette gjelder alle domener (sport, arkitektur, gastronomi osv.). Dette er den sanne fordelen med å velge en privat guidet tur.

Legg til datoer

Place de la Victoire, Bordeaux

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Place de la Victoire, Bordeaux

Utforsk alle

Flere reisetips for Place de la Victoire, Bordeaux

Vil du vite mer om aktiviteter i Place de la Victoire, Bordeaux? Trykk her for full oversikt