Place de la Comedie, Bordeaux: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Bordeaux: Må-sees private guidede vandretur

1. Bordeaux: Må-sees private guidede vandretur

Oppdag Bordeaux, en by som utstråler eleganse og fengsler besøkende med sin unektelige sjarm. Denne forlokkende destinasjonen er gjennomsyret av historie og full av skatter som venter på å bli avduket. Fra storheten til Place de la Bourse, utsmykket med den fascinerende Miroir d'eau, til den fryktinngytende Saint-André-katedralen, er hvert hjørne av Bordeaux et bevis på dens rike arv. Vandre gjennom det historiske distriktet Le Vieux Bordeaux, hvor sjarmerende smug og monumenter vever et billedvev av svunne tider. Utover sin historiske lokke lokker Bordeaux mat- og vinentusiaster med sine kulinariske herligheter og anerkjente vindyrking. Nyt essensen av fransk gastronomi. Bordeaux ligger perfekt mellom Atlanterhavets innbydende strender og de anerkjente vingårdene i regionen, og drar nytte av en misunnelsesverdig beliggenhet, og tilbyr en harmonisk blanding av naturlig skjønnhet og kulturell rikdom. Forbered deg på å bli ønsket velkommen med åpne armer inn i Bordeauxs tidløse omfavnelse, hvor den franske livsstilen gjennomsyrer enhver opplevelse. En reise til Bordeaux lover et uutslettelig preg på hjertet ditt, og skaper minner som vil henge med deg lenge etter at du har reist.

Bordeaux: Privat guidet fottur i byen du må se

2. Bordeaux: Privat guidet fottur i byen du må se

Oppdag byen Bordeaux, med kallenavnet "La Perle d'Aquitaine" på denne guidede vandreturen. En fengslende by, gjør deg klar til å bli forelsket i dens eleganse og vakre severdigheter mens din private guide deler innsidetips. Bordeaux er et reisemål du må se. Lær mer om denne historiske byen full av skatter, inkludert den majestetiske Place de la Bourse og dens berømte Miroir d'Eau, den praktfulle Saint-André-katedralen, samt det historiske distriktet Le Vieux Bordeaux med sine pittoreske smug og monumenter fulle av historie. Bordeaux er ikke begrenset til sin arv fra fortiden ─ det er også et mekka for fransk gastronomi og vindyrking. Føl selv dens privilegerte geografiske beliggenhet, mellom de kjente vingårdene i regionen og strendene i Atlanterhavet. Føl deg velkommen i Bordeaux, med sin tidløse sjarm, rike historie og unike livsglede.

"Saving Marsupilami" Bordeaux: Kids Scavenger Hunt

3. "Saving Marsupilami" Bordeaux: Kids Scavenger Hunt

🤠 SPARER MARSUPILAMI 🦜 Marsupilami-familien har blitt tatt til fange av jegeren Bring M. Backalive! Vi trenger din hjelp til å finne dem i god behold! Ta med laget ditt i dette nye eventyret som kombinerer skattejakt og tegneserie. Noen karakterer vil være dine allierte i dette oppdraget, men pass på: noen fiender vil komme i veien for deg. Bli en helt ved å ta på seg alle utfordringene og løse gåtene for å redde Marsupilami-familien! Et spill designet for 8-12 åringer. EVENTYRET DITT STARTER NÅ! 🎭 En morsom bytur med et uvanlig scenario 🧠 Løs gåter underveis for å knekke saken 👀 Finn ledetrådene som er skjult på monumentene rundt deg 💎 Utforsk stedene du må se og oppdag noen skjulte perler 🔐 Lås opp morsomme fakta om stedene du besøker ⌚ Spill i din egen rytme: start og pause når du vil 💬 Coddy-teamet er tilgjengelig for deg 7/7 via live chat (09.00-20.00)

Bordeaux: Privat nattguidet vandretur

4. Bordeaux: Privat nattguidet vandretur

"Enchanted Nights in Bordeaux: Avduking av byens sjarm under stjerneklar himmel" Gå inn i en verden av eleganse og lokke når du legger ut på en privat nattlig utforskning av Bordeaux. Når solen går ned, forvandles byen til et magisk eventyrland, der historien våkner til liv blant de blinkende stjernene. Vandre gjennom de opplyste gatene og bli betatt av Bordeauxs unektelige sjarm. Beundre det majestetiske Place de la Bourse, utsmykket med den fascinerende Miroir d'eau, som gjenspeiler byens skjønnhet i en glitrende dans. Beundre den fryktinngytende Grosse Cloche, som står høyt med århundrer med historier å fortelle. Fordyp deg i det historiske distriktet Le Vieux Bordeaux, hvor gamle smug og monumenter hvisker historier om svunne tider. Hvert trinn fører deg dypere inn i hjertet av denne fortryllende byen, hvor historie og mystikk flettes sammen. Skjem bort sansene dine med Bordeauxs kulinariske herligheter og anerkjente vindyrking. Nyt essensen av fransk gastronomi og opplev det rike teppet av smaker som denne regionen er kjent for. Føl magien til denne eksepsjonelle byen, der tiden ser ut til å stå stille, og omfavner deg i den franske livsstilen. Når du tar farvel med Bordeauxs omfavnelse, ta med deg de kjære minnene fra denne uforglemmelige reisen. Nettene som tilbringes under den stjerneklare himmelen vil sette et uutslettelig avtrykk på hjertet ditt, en skatt som skal vernes hele livet. La drømmen om Bordeauxs fortryllende netter henge i sjelen din, og vinker deg tilbake for mer magiske øyeblikk.

Bordeaux: Outdoor Bachelorette Party Mobile Exploration Game

5. Bordeaux: Outdoor Bachelorette Party Mobile Exploration Game

Utfør overraskende oppdrag sammen! Utfordre dere selv i vinhovedstaden gjennom uvanlige oppdrag til ære for den kommende bruden! Målet ditt vil være å samle maksimalt poeng på quizer, ved å ta bilder og videoer eller ved å synge en sang om temaet ekteskap og dets tradisjoner i verden. Det er på tide å teste kunnskapen din mens du skaper uforglemmelige minner med din fremtidige brud. Møt på Place de la Comédie for å starte eventyret! Det eneste du trenger å ta med? En smarttelefon (og en fremtidig brudgom)!

Bordeaux: Kondensert privat guidet vandretur

6. Bordeaux: Kondensert privat guidet vandretur

Enten du er med familie, en partner eller venner, utforsk Bordeaux ledsaget av en lokal guide. På 70 minutter vil du oppdage alle severdighetene i Bordeaux. Vannspeilet, Place de la Bourse, Grand-Théâtre de Bordeaux, Place des Quinconces, Bordeauxs gyldne triangel, Vieux-Bordeaux (Saint-Pierre-kvarteret), Sainte-Catherine-gaten, Dijeaux-porten, Aquitaine-porten, Pont de Pierre, Cailhau-porten , La Grosse-Cloche og mye mer... Siden guiden er en lidenskapelig lokalbefolkning med dyp kunnskap, vil du bli fordypet i Bordeauxs rike historie og dens hyggelige nåtid. Turen tar form av en interaktiv utveksling, hvor guiden vil svare på alle spørsmålene dine, noe som gjør det til en utrolig berikende opplevelse. Det som er enda bedre, de vil strekke seg ekstra for å gi forslag for resten av oppholdet ditt i Bordeaux: de beste restaurantene, museene, aktivitetene, butikkene og mer. 70 minutter er den ideelle tiden for å utforske byens fineste uten å kjede seg. Ved å introdusere deg til alle de vakre stedene i byen, vet du nøyaktig hva du skal gjøre for resten av oppholdet, til det punktet hvor du ikke vil forlate. Det private aspektet av turen lar guiden være oppmerksom. Det er den menneskelige forbindelsen som betyr mest i denne tjenesten. Enten det er barn, tenåringer, voksne eller eksperter, tilpasser guiden seg til alle kunnskapsnivåer og imøtekommer gruppenes interesser. Hvis du er bekymret for å ta en guidet tur med barna dine, kan du være trygg på at guiden utmerker seg ved å fange oppmerksomheten deres ved å involvere dem i interaksjoner og skreddersy opplevelsen til deres kunnskap og interesser. Er du glad i historie, vil guiden fordype deg i de historiske aspektene, og dette gjelder alle domener (sport, arkitektur, gastronomi osv.). Dette er den sanne fordelen med å velge en privat guidet tur.

Bordeaux: Outdoor Bachelor Party Mobile Exploration Game

7. Bordeaux: Outdoor Bachelor Party Mobile Exploration Game

For denne spesielle dagen, ikke glem å skape noen utrolige minner! Utfordre deg selv i vinhovedstaden gjennom uvanlige oppdrag til ære for den kommende brudgommen! Målet ditt vil være å samle så mange poeng som mulig på quizer, ved å ta bilder og videoer eller ved å synge en sang om temaet ekteskap og dets tradisjoner i verden. Det er på tide å teste kunnskapen din, samtidig som du gjør denne dagen uforglemmelig! La oss møtes på det teatralske Place de la Comédie for å starte eventyret!

Legg til datoer

Place de la Comedie, Bordeaux

Utforsk området rundt Place de la Comedie, Bordeaux

Utforsk alle

Flere reisetips for Place de la Comedie, Bordeaux

Vil du vite mer om aktiviteter i Place de la Comedie, Bordeaux? Trykk her for full oversikt