Legg til datoer

Pisa Omvisninger til fots

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
16 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Pisa

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Pisa?

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Pisa med barn?

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Pisa?

Flere reisetips for Pisa

Vil du vite mer om aktiviteter i Pisa? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Pisa

Anbefales på det sterkeste for å få en rask og enkel oversikt over de viktigste severdighetene i Pisa. Vår vennlige og kompetente guide tok oss gjennom dåpskapellet, inn i katedralen og til det skjeve tårnet. Etter noen forklaringer hadde vi 5-10 minutter fri i både dåpskapellet og katedralen og kunne alltid besøke guiden og stille spørsmål. Vi hadde bestilt turen med tårnbestigning. Til dette formålet ga guiden oss en billett med en tidsbegrensning, som ble planlagt umiddelbart etter slutten av turen. Så vi kunne umiddelbart fortsette med tårnklatringen (som var lett å gjøre). Det skal bemerkes at poser ikke kan tas opp i tårnet, men det er skap. Vi var også i stand til å besøke den monumentale kirkegården med kartet. Vi anbefaler!

Jeg var heldig og likte denne turen alene fordi de to andre personene ikke dukket opp. Anastasia gjorde ekskursjonen veldig rolig, balansert, lakonisk, men likevel veldig informativ. Hun har en behagelig stemme og godt tysk. Jeg vil kritisere arrangøren for beskrivelsen av møtepunktet i bekreftelsen. Du kan enten beskrive det bedre eller velge et annet sted. Men med litt fantasi kan du finne hvor møtepunktet er. Du må bare planlegge litt mer tid.

Fantastisk tur rundt dåpskatedralen og med vår svært kunnskapsrike guide Andrea. Dette ble gjort morsomt og fullt av fakta hele veien, mange sjanser til å stille spørsmål og ta bilder. Etter at den guidede delen av tårnet klatret opp i tårnet og så på kirkegården - ble disse monumentene, selv om de var på tur alene, også forklart fullt ut for oss

Jeg likte turen! Jeg likte hvordan reiseguiden vår ga oss mange engasjerende og informative historier om hvert sted først, og deretter ga oss ledig tid til å ta bilder og utforske hvert sted alene litt før jeg gikk videre til neste sted.

loved it! our guide was fantastic. A lot of information with a hint of humor made the tour an enjoyable hour. Would definitely recommend to everyone!