Legg til datoer

Pisa
Gastronomi og natteliv

Gastronomi og natteliv

Våre mest anbefalte Pisa Gastronomi og natteliv

Pisa: Reservert adgang til det skjeve tårnet og katedralen

1. Pisa: Reservert adgang til det skjeve tårnet og katedralen

Klatre opp det verdensberømte skjeve tårnet i Pisa med denne praktiske tidsbestemte adgangsbilletten. Gå forbi de lange køene ved billettkontoret og gå direkte til tårnet til den reserverte tiden din for et stressfritt besøk til det skjeve tårnet, som ligger på Piazza del Duomo ved siden av katedralen fra 1000-tallet og dåpskapellet. Gå forbi de notorisk lange køene og beundre både tårnet og katedralen i ditt eget tempo. Tårnet er den tredje eldste strukturen på Piazza del Duomo, etter katedralen og dåpskapellet. Byggingen av tårnet startet i 1172 og fant sted i tre etapper over et tidsrom på 199 år. I 1987 ble tårnet erklært en del av Piazza del Duomo UNESCO-verdensarvsted sammen med den nærliggende katedralen, dåpskapellet og kirkegården.

Fra Firenze: Dagstur til Pisa, Siena og San Gimignano inkludert lunsj

2. Fra Firenze: Dagstur til Pisa, Siena og San Gimignano inkludert lunsj

Opplev underverkene i Toscana på en minneverdig dag. Forlat Firenze for en 12-timers utflukt og se det vakre landskapet, arkitekturen og kunstverkene i regionen. Unn deg selv litt lokal mat, og velg en guidet tur på ditt språk for å lære enda mer om det historiske området. Du kan enkelt nå møtepunktet vårt ved å ta trikken T1.3 på vei til Villa Costanza. Begynn med Pisa og besøk den fantastiske Piazza dei Miracoli. Beundre dåpskapellet, katedralen Santa Maria Assunta, og selvfølgelig det berømte skjeve tårnet i Pisa. Etter fritiden din i Pisa, dra til en typisk toskansk vingård i Chianti-området og nyt en deilig lunsj med litt lokal vin. Utforsk byen Siena og besøk Piazza del Campo, hvor hesteveddeløpet Palio di Siena kjøres, og Piazza del Duomo, hvor du vil se utsiden av den praktfulle katedralen. Nyt ditt siste stopp i San Gimignano, en UNESCO-middelalderby, verdenskjent for sin Vernaccia di San Gimignano. Systemet av tårn i San Gimignano forteller herlighetene til de mektige familiene. Mellom safranmarker og typiske urbefolkningsvingårder vet byen å tilby postkortutsikt.

Fra Firenze: Opplev Pisa, Siena, San Gimignano og Chianti

3. Fra Firenze: Opplev Pisa, Siena, San Gimignano og Chianti

Start om morgenen med en omvisning i Pisa. Ha tid til å beundre katedralen, dåpskapellet, den monumentale kirkegården og det berømte skjeve tårnet. Legg til Leaning Tower-billetter til opplevelsen din. Gå deretter videre til en typisk vingård i Chianti-åsene i bakkene til San Gimignano. Nyt en toskansk lunsj ledsaget av en lokal vinsmaking. Etter lunsj kan du oppdage en av de vakreste middelalderlandsbyene i San Gimignano, eller "Medieval Manhattan, hvor du kan utforske labyrinten av brosteinsbelagte gater, små torg og mange lokale håndverksbutikker. Fortsett videre med panoramautsikt over Chianti-landsbygda før du ankommer Siena, hvor din profesjonelle guide vil ta deg med for å se de viktigste torgene, fra Piazza del Campo til katedralen, som passerer gjennom den vakreste contrade som kjennetegner denne byen. På slutten av den guidede turen kan du velge å ha litt fritid til å nyte en kopp kaffe eller en panforte (en typisk lokal kake), og å shoppe. Når du kommer tilbake til Firenze, vil du få en nydelig solnedgang i bakgrunnen, noe som gir en perfekt avslutning på en uforglemmelig dag i Toscana.

Pisa: Det skjeve tårnet og katedralen Skip-the-line-billetter

4. Pisa: Det skjeve tårnet og katedralen Skip-the-line-billetter

Utforsk to av Pisas nøkkelsteder, det berømte skjeve tårnet og den historiske Pisa-katedralen, uten ventetid og på et tidspunkt som passer deg. Hopp over køene med en tidsbestemt inngangsbillett til tårnet etterfulgt av rask tilgang til katedralen. Samle billettene dine på Sinopie-museet før du klatrer opp i det 55 meter høye skjeve tårnet i Pisa, et ikon for europeisk arkitektur som dateres tilbake til 1100-tallet. Du vil kunne nyte utsikten over byen, den nærliggende duomoen og de bølgende toskanske åsene fra toppen. Deretter besøker katedralen Santa Maria Assunta. Den er nesten 1000 år gammel og regnes som et av de fineste eksemplene på pisansk romansk arkitektur. I likhet med tårnet ved siden av, synker katedralen veldig sakte ned i bakken, og du kan kanskje se tegn på dette mens du vandrer rundt.

Firenze: Dagstur i Toscana med lunsj på Chianti vingård

5. Firenze: Dagstur i Toscana med lunsj på Chianti vingård

Begynn reisen til Toscana på Firenzes sentralstasjon, hvor du blir møtt av guiden din som tar seg av deg hele dagen.  Dra rett til Siena, Italias mest pittoreske middelalderby. Ved ankomst vil guiden din ta deg med på en omvisning til fots. Beundre de vakre terrakottatakene som pryder bygningene og den praktfulle gotiske og romanske arkitekturen i hovedkatedralen.   Deretter, gå opp bakketoppen til byen San Gimignano, et sted på UNESCOs verdensarvliste, kjent for tårnhusene som ble bygget i middelalderen. Nyt tid på egen hånd her for å se byens flotte torg, palasser, kirker og praktfulle tårn. Siste stopp på denne omvisningen i Toscana er et besøk til Pisa og byens ikoniske skjeve tårn. Ta en spasertur gjennom Piazza dei Miracoli og se andre vidunderlige severdigheter, før kjøreturen tilbake til Firenze. Du kan også velge mellom å ha opplevelsen med en liten gruppe, eller ha din helt private opplevelse med guide. Velg lunsjalternativet for å nyte en hjemmelaget lunsj sammen med en uformell vinsmaking på en tradisjonell vingård i Chianti-regionen. Nyt 4 regionale viner til lunsj og lær om deres unike produksjonsteknikker. Nyt en ekte matopplevelse med en økologisk gårdslunsj, mens du ser over de bølgende vingårdene under den toskanske solen.

Toscana: Dagstur til Siena, San Gimignano, Chianti og Pisa

6. Toscana: Dagstur til Siena, San Gimignano, Chianti og Pisa

Tilbring dagen med å oppdage mange av de viktigste høydepunktene på det toskanske landskapet på denne guidede turen med en tradisjonell italiensk lunsj inkludert. Ta deg gjennom de bølgende åsene mens du oppdager sjarmen til Pisa, San Gimignano og Siena. Ditt første stopp vil være Pisa og Mirakelplassen. Se katedralen, dåpskapellet og, selvfølgelig, det berømte skjeve tårnet. Det skjeve tårnet er nesten 56 meter høyt, omtrent 183 fot, og lener seg i omtrent 4 grader, noe som gjør det til en av de mest kjente og ikoniske bygningene i verden. Fra Pisa, kjør forbi grender på bakketoppene spredt over noen av de vakreste og mest fortryllende områdene på landsbygda. Ankom San Gimignano hvor en tradisjonell toskansk lunsj med vinsmaking vil bli servert, hvis alternativet er valgt. Fortsett til den bevarte middelalderlandsbyen San Gimignano, et UNESCOs verdensarvsted ofte med kallenavnet "Middelalderens Manhattan" på grunn av de berømte høye, smale tårnene. Utforsk sentrum og de sjarmerende håndverkerbutikkene langs de brosteinsbelagte gatene og småplassene. Avslutt turen i Siena, en by på en bakketopp rik på kunst og tradisjoner. Spaser det historiske fotgjengersenteret og besøk den vakre lokale katedralen. Ta en guidet spasertur langs de små middelaldergatene og torgene, forbi den eldste bredden i verden og Piazza del Campo. Eksempel på lunsjmeny - Forrett: pålegg (prosciutto, finocchiona, salami) bruschetta olivenolje og trøffelolje pecorino ost med balsamicoeddik og grønn salat - Hovedrett: penne med kjøttragout og parmesanost - Dessert: hjemmelaget terte med syltetøy og vinsanto - Smaking av 3 forskjellige viner

Pisa: Square of Miracles Monuments-billett med skjeve tårn

7. Pisa: Square of Miracles Monuments-billett med skjeve tårn

Oppdag den fantastiske Piazza dei Miracoli med denne kombinasjonsbilletten. Ved å bestille denne opplevelsen kan du besøke alle de åpne monumentene og museene på torget, inkludert det berømte skjeve tårnet i Pisa! Sørg for at du har den enkleste og raskeste måten å besøke dåpskapellet, Camposanto, katedralen, Museo dell'Opera del Duomo og Sinopie-museet og klatre opp i det skjeve tårnet uten å stå i kø ved billettkontoret. Besøket til alle monumentene er avgiftsbelagt, bortsett fra besøket til katedralen som uansett krever reservasjon av inngangstidsluken. Hvis du kjøper denne opplevelsen, vil du motta billetten med planlagt inngang for å klatre opp det berømte skjeve tårnet i Pisa og besøke dåpskapellet, Camposanto, Museo dell'Opera del Duomo, Museo delle Sinopie og til og med katedralen med rask og utidsbestemt tilgang. . Bortsett fra tårnet, kan du deretter besøke de andre attraksjonene på det tidspunktet du foretrekker, i åpningstidene (Baptisteriet, Camposanto, Museo dell'Opera del Duomo og Museo delle Sinopie fra 9 til 20; katedralen fra 10 til 20). Instruksjoner: 1) Velg datoen for interessen din og velg antall billetter du vil bestille; 2) på besøksdagen, gå til Audio Guide Desk og hent inngangsbillettene 3) etter at du har hentet billettene kan du gå opp til det skjeve tårnet til reservert inngangstid (pass på at du ankommer 15 minutter før tidsluken du har bestilt) og etter tårnet, besøk de andre monumentene og museene i åpningstiden *, og vis billetten din til personalet ved inngangen til hver attraksjon.

Fra Firenze: Halvdagsomvisning av Pisa om ettermiddagen

8. Fra Firenze: Halvdagsomvisning av Pisa om ettermiddagen

Dra på en unik tur gjennom det fruktbare og pittoreske toskanske landskapet til den historiske universitetsbyen Pisa, som er berømt for sin arkitektoniske skjønnhet. Ved ankomst i Pisa vil din informative guide ta deg med på en grundig omvisning til fots på Piazza dei Miracoli og dens monumenter, hvor du beundrer den fantastiske arkitekturen til de unike bygningene rundt deg, som ble kalt «mirakler» før i tiden på grunn av deres utrolige skjønnhet. La deg blende av dette fantastiske torget, som domineres av den fantastiske katedralen* som du også kan se fra innsiden, som er et godt eksempel på den karakteristiske pisanske, romanske arkitekturen. Besøk det berømte skjeve tårnet og det runde dåpskapellet som er omgitt av kolonner og arkader og dets «Camposanto», opprinnelig en kirkegård, nå et ekstraordinært firkantet kloster som avgrenser plassen mot nord med sin marmorfasade. Kommentarene til guiden din vil være spesielt fokusert på det skjeve tårnet, et av verdens underverker. Bli trollbundet av historien og den skjeve strukturen til tårnet som vekker fantasien til alle besøkende. Etter det guidede besøket vil du ha litt ledig tid som du kan bruke som du selv ønsker. Ta minneverdige bilder mens du utforsker det historiske kvartalet på egen hånd, og beundre kirken San Sisto, en av de eldste kirkene i Pisa. Du kan også se Piazza dei Cavalieri, som var det politiske sentrum i middelalderen, og hvor Scuola Normale ligger, et av de mest kjente universitetene i verden.  *Dersom det er lange køer og du ikke kan besøke innsiden av katedralen, vil du bli tilbudt et guidet besøk til Piazza dei Cavalieri.

Fra Roma: Firenze og Pisa dagstur

9. Fra Roma: Firenze og Pisa dagstur

Utforsk Pisa og Firenze, to av Toscanas viktigste byer, på denne dagsturen fra Roma. Ta en komfortabel busstur og lytt til den guidede turen som guiden din vil gi deg på bussen. Du skal reise langs det toskanske landskapet mens du lærer om denne fantastiske regionen og dens imponerende historie, som var av stor betydning for etableringen av det italienske språket. Den første destinasjonen er Pisa, og på Piazza Dei Miracoli vil du beundre byens katedral i romansk stil. På samme torg finner du det ikoniske skjeve tårnet i Pisa, du må stoppe for å ta det berømte bildet av deg som holder tårnet! Da vil du kunne nyte litt fritid til å utforske byen på egen hånd. Hopp deretter tilbake ombord på bussen og fortsett til Firenze, en perfekt renessanseby hvor du vil nyte en panoramisk bytur levert av guiden din, besøke de viktige landemerkene, som Piazza del Duomo, Mercato Nuovo, Vecchio Bridge og mer. Etterpå vil du ha litt tid til å gå på egen hånd gjennom byen, du kan legge til en lydguide for å få mest mulig ut av opplevelsen din. Du må prøve de deilige toskanske delikatessene og dessertene før du hopper tilbake på bussen.

Pisa: Alt-inkludert-omvisning m/ Det skjeve tårnet

10. Pisa: Alt-inkludert-omvisning m/ Det skjeve tårnet

Legg ut på en guidet spasertur på Piazza dei Miracoli og gå inn i den ikoniske Pisa-katedralen. Gå inn i katedralens dåpskapel og nyt muligheten til å klatre i det skjeve tårnet for uovertruffen utsikt over byen. Lær om tårnets historie fra din lokale guide. Start turen med å oppdage alle monumentene på Piazza dei Miracoli. La deg blende av dette fantastiske torget, som katedralen dominerer. Følg reiseguiden din inne i katedralen og beundre dens dekorasjoner og se på dette eksemplet på Pisa romansk arkitektur. Gå også inn i dåpskapellet, det største i den katolske verden og berømt for sitt ekko (erstattet med kirkegården hvis utilgjengelig den dagen). Fokuser på det skjeve tårnet, et av verdens underverker, som du vil ha muligheten til å bestige (hvis alternativet er valgt). Med denne turen vil du også ha inkludert billettene til den monumentale kirkegården, Sinopie-museet og OPA-museet som ligger på Miracle Square, og som du kan bruke til å besøke disse monumentene på egen hånd

19 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Pisa

Pisa

Flere reisetips for Pisa

Vil du vite mer om aktiviteter i Pisa? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Pisa

Utrolig tur, du nyter det mye. I tillegg var Barbara alltid oppmerksom på alt, veldig vennlig og mens vi var på bussen forklarte hun noen interessante fakta om byene vi skulle besøke. Jeg ville elsket å ha hatt litt mer tid på hvert sted for å nyte det slik det fortjente. Imidlertid er maten de tilbyr deg veldig velsmakende og med en utrolig utsikt. Jeg anbefaler på det sterkeste å gjøre denne turen med Barbara og sjåføren Armando.

Det var fantastisk. De kom for å hente oss i tide på togstasjonen, jeg likte at de ga oss et armbånd med byråets telefonnummer og det hjalp med å identifisere resten av gruppen. Maten var godt servert, det var nok. Tiden på hvert sted føltes liten, men det er den eneste måten å kunne se alle stedene. Bussen var ren, komfortabel og vi var i stand til å døse en stund på vei tilbake

Utskjæringen er en rosin og BARBARA-guiden er himmelen, jeg hadde kontrakt på italiensk og hun forklarte oss på engelsk, spansk og italiensk med ekstraordinær klarhet og kunne jobben sin perfekt, som jeg sa, du besøker tre byer på en dag, du gjøre 390 km med buss og ca 13 gange, men det er veldig verdt det, anbefalt 100x100

Jeg hadde problemer i begynnelsen, og teamet var veldig villige til å hjelpe meg med å løse det! Manuel, guiden, bortsett fra å gjøre den guidede turen superinteressant, er en flott person! Sterkt anbefalt! Da følte også Enrica at hun hadde mye erfaring i det hun gjorde. Jeg vil gå tilbake og anbefale det!

En litt slitsom tur, men en som gjør deg fornøyd med å ha tilbrakt en dag dedikert til velvære, ikke bare kulturell. En positiv opplevelse som lar deg besøke tre vakre steder på en enkelt dag, selv om det åpenbart ikke er i dybden, men som gir deg lyst til å komme tilbake.