Legg til datoer

Pisa Adgangsbilletter

  • Adgangsbilletter
8 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Pisa

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Pisa?

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Pisa med barn?

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Pisa?

Flere reisetips for Pisa

Vil du vite mer om aktiviteter i Pisa? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Pisa

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 3 894 vurderinger

Nok et eksempel på vakker italiensk arkitektur og kultur. Godt organisert - men du har ikke lov til NOEN poser. Vi hadde en liten veske på størrelse med hver av kroppene våre og ble skapt til å sjekke dem inn. Dette er imidlertid gratis og veldig trygt, men det er vondt hvis du har stått i kø i en halvtime og deretter har å skynde seg å gå og håndtere det. Men ikke for sarte sjeler. Hvis du ikke liker høyder og trange rom, kan du beundre det fra utsiden!

Veldig hyggelig besøk. Klatringen til toppen av "tårnet" er litt sporty, men når du kommer til toppen, har du god tid til å ta deg tid til å tenke på utsikten (i motsetning til Brunelleschis duomo hvor du må skynde deg). På den annen side, merkelig nok, inkluderer ikke denne billetten dåpskapellet. Hvis du ønsker å besøke er det en egen oppføring.

Storslått sted, oppstigningen av tårnet er veldig godt organisert. Du trenger bare å sette av ryggsekkene i de gratis skapene. Jeg anbefaler ikke å gå inn i dåpskapellet som er under oppussing innvendig slik at du ikke kan se alt. (7 euro er dyrt for det som er å se i dåpskapellet)

Et høydepunkt. Det at vi nesten ikke måtte vente fordi vi bestilte gjennom GetYourGuide gjorde besøket enda søtere. Vi anbefaler å komme først om morgenen, så er det ikke så mange besøkende på piazzaen og fra kl. 09.00 kan severdighetene besøkes.

Billettkjøpet på nett fungerte bra og ukomplisert. Rådene angående posene du ikke har lov til å ta opp i tårnet var til hjelp. Det var synd at varselet om at kirken stenger kl 18:00 manglet eller ikke var tilstede nok.