Legg til datoer

Ting å gjøre Pisa

Denne italienske byen har mer enn tårnet sitt å by på, med alt fra travle barer til renessansepiazzaer.

Tilgjengelige aktiviteter

141 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 9

Ofte stilte spørsmål om Pisa

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Pisa?

Flere reisetips for Pisa

Vil du vite mer om aktiviteter i Pisa? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Pisa

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 14 771 vurderinger

En fabelaktig dagstur (12 timer!) Henting fra Firenze jernbanestasjon kl. 08.00. Derfra 5/10 min gange til buss. Ut turguide ... Ale var strålende . Veldig informativ gjennom hele , glad , pratsom , veldig glad for å svare på spørsmål . Besøkte vakre steder, en fløytestopp-tur. Lunsj og vinsmaking fabelaktig, anbefaler på det sterkeste å legge dette til bestillingen din ettersom du får muligheten til å slappe av, chatte med andre, smake fantastisk vin og en fantastisk beliggenhet for flere bilder. Avsluttet turen vår i Pisa. Ankommer tilbake til jernbanestasjonen kl 19:45. Vi elsket denne turen og kan ikke anbefale høyt nok. Stor takk til turguide Ale og Fabio sjåføren vår.

Jeg var heldig og likte denne turen alene fordi de to andre personene ikke dukket opp. Anastasia gjorde ekskursjonen veldig rolig, balansert, lakonisk, men likevel veldig informativ. Hun har en behagelig stemme og godt tysk. Jeg vil kritisere arrangøren for beskrivelsen av møtepunktet i bekreftelsen. Du kan enten beskrive det bedre eller velge et annet sted. Men med litt fantasi kan du finne hvor møtepunktet er. Du må bare planlegge litt mer tid.

Fantastisk tur rundt dåpskatedralen og med vår svært kunnskapsrike guide Andrea. Dette ble gjort morsomt og fullt av fakta hele veien, mange sjanser til å stille spørsmål og ta bilder. Etter at den guidede delen av tårnet klatret opp i tårnet og så på kirkegården - ble disse monumentene, selv om de var på tur alene, også forklart fullt ut for oss

Jeg hadde problemer i begynnelsen, og teamet var veldig villige til å hjelpe meg med å løse det! Manuel, guiden, bortsett fra å gjøre den guidede turen superinteressant, er en flott person! Sterkt anbefalt! Da følte også Enrica at hun hadde mye erfaring i det hun gjorde. Jeg vil gå tilbake og anbefale det!

Hip hip hurra to Sara and driver. The trip was splended. Thks.