Legg til datoer

Pisa Baptistery

Pisa Baptistery: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Fra Firenze: Dagstur til Pisa, Siena og San Gimignano inkludert lunsj

1. Fra Firenze: Dagstur til Pisa, Siena og San Gimignano inkludert lunsj

Opplev underverkene i Toscana på en minneverdig dag. Forlat Firenze for en 12-timers utflukt og se det vakre landskapet, arkitekturen og kunstverkene i regionen. Unn deg selv litt lokal mat, og velg en guidet tur på ditt språk for å lære enda mer om det historiske området. Du kan enkelt nå møtepunktet vårt ved å ta trikken T1.3 på vei til Villa Costanza. Begynn med Pisa og besøk den fantastiske Piazza dei Miracoli. Beundre dåpskapellet, katedralen Santa Maria Assunta, og selvfølgelig det berømte skjeve tårnet i Pisa. Etter fritiden din i Pisa, dra til en typisk toskansk vingård i Chianti-området og nyt en deilig lunsj med litt lokal vin. Utforsk byen Siena og besøk Piazza del Campo, hvor hesteveddeløpet Palio di Siena kjøres, og Piazza del Duomo, hvor du vil se utsiden av den praktfulle katedralen. Nyt ditt siste stopp i San Gimignano, en UNESCO-middelalderby, verdenskjent for sin Vernaccia di San Gimignano. Systemet av tårn i San Gimignano forteller herlighetene til de mektige familiene. Mellom safranmarker og typiske urbefolkningsvingårder vet byen å tilby postkortutsikt.

Fra Firenze: Opplev Pisa, Siena, San Gimignano og Chianti

2. Fra Firenze: Opplev Pisa, Siena, San Gimignano og Chianti

Start om morgenen med en omvisning i Pisa. Ha tid til å beundre katedralen, dåpskapellet, den monumentale kirkegården og det berømte skjeve tårnet. Legg til Leaning Tower-billetter til opplevelsen din. Gå deretter videre til en typisk vingård i Chianti-åsene i bakkene til San Gimignano. Nyt en toskansk lunsj ledsaget av en lokal vinsmaking. Etter lunsj kan du oppdage en av de vakreste middelalderlandsbyene i San Gimignano, eller "Medieval Manhattan, hvor du kan utforske labyrinten av brosteinsbelagte gater, små torg og mange lokale håndverksbutikker. Fortsett videre med panoramautsikt over Chianti-landsbygda før du ankommer Siena, hvor din profesjonelle guide vil ta deg med for å se de viktigste torgene, fra Piazza del Campo til katedralen, som passerer gjennom den vakreste contrade som kjennetegner denne byen. På slutten av den guidede turen kan du velge å ha litt fritid til å nyte en kopp kaffe eller en panforte (en typisk lokal kake), og å shoppe. Når du kommer tilbake til Firenze, vil du få en nydelig solnedgang i bakgrunnen, noe som gir en perfekt avslutning på en uforglemmelig dag i Toscana.

Firenze: Dagstur i Toscana med lunsj på Chianti vingård

3. Firenze: Dagstur i Toscana med lunsj på Chianti vingård

Begynn reisen til Toscana på Firenzes sentralstasjon, hvor du blir møtt av guiden din som tar seg av deg hele dagen.  Dra rett til Siena, Italias mest pittoreske middelalderby. Ved ankomst vil guiden din ta deg med på en omvisning til fots. Beundre de vakre terrakottatakene som pryder bygningene og den praktfulle gotiske og romanske arkitekturen i hovedkatedralen.   Deretter, gå opp bakketoppen til byen San Gimignano, et sted på UNESCOs verdensarvliste, kjent for tårnhusene som ble bygget i middelalderen. Nyt tid på egen hånd her for å se byens flotte torg, palasser, kirker og praktfulle tårn. Siste stopp på denne omvisningen i Toscana er et besøk til Pisa og byens ikoniske skjeve tårn. Ta en spasertur gjennom Piazza dei Miracoli og se andre vidunderlige severdigheter, før kjøreturen tilbake til Firenze. Du kan også velge mellom å ha opplevelsen med en liten gruppe, eller ha din helt private opplevelse med guide. Velg lunsjalternativet for å nyte en hjemmelaget lunsj sammen med en uformell vinsmaking på en tradisjonell vingård i Chianti-regionen. Nyt 4 regionale viner til lunsj og lær om deres unike produksjonsteknikker. Nyt en ekte matopplevelse med en økologisk gårdslunsj, mens du ser over de bølgende vingårdene under den toskanske solen.

Toscana: Dagsutflukt til Pisa, Siena, San Gimignano og Chianti

4. Toscana: Dagsutflukt til Pisa, Siena, San Gimignano og Chianti

Bring dagen med å oppdage mange av de viktigste høydepunktene på det toskanske landskapet på denne guidede turen med en tradisjonell italiensk lunsj inkludert. Ta deg gjennom de bølgende åsene mens du oppdager sjarmen til Pisa, San Gimignano og Siena. . Ditt første stopp vil være Pisa og Mirakelplassen. Se katedralen, baptisteriet og selvfølgelig det berømte skjeve tårnet. Det skjeve tårnet er nesten 56 meter høyt, omtrent 183 fot, og lener seg i omtrent 4 grader, noe som gjør det til en av de mest berømte og ikoniske bygningene i verden. Fra Pisa, kjør forbi bakketopper spredt over noen av de vakreste og mest fortryllende områdene på landsbygda. Ankomst til San Gimignano hvor en tradisjonell toskansk lunsj med vinsmaking vil bli servert, hvis alternativet er valgt. Fortsett til San Gimignano. Fortsett til den bevarte middelalderlandsbyen San Gimignano, et UNESCOs verdensarvliste som ofte har fått kallenavnet "middelalderens Manhattan" på grunn av de berømte høye, smale tårnene. Utforsk sentrum og de sjarmerende håndverksbutikkene langs brosteinsbelagte steingater og små torg. . Avslutt turen i Siena, en bakketoppby rik på kunst og tradisjoner. Spaser rundt i det historiske sentrum og besøk den vakre lokale katedralen. Ta en guidet spasertur langs de små middelalderske gatene og torgene, forbi den eldste banken i verden og Piazza del Campo.

Fra Firenze: Halvdagsomvisning av Pisa om ettermiddagen

5. Fra Firenze: Halvdagsomvisning av Pisa om ettermiddagen

Dra på en unik tur gjennom det fruktbare og pittoreske toskanske landskapet til den historiske universitetsbyen Pisa, som er berømt for sin arkitektoniske skjønnhet. Ved ankomst i Pisa vil din informative guide ta deg med på en grundig omvisning til fots på Piazza dei Miracoli og dens monumenter, hvor du beundrer den fantastiske arkitekturen til de unike bygningene rundt deg, som ble kalt «mirakler» før i tiden på grunn av deres utrolige skjønnhet. La deg blende av dette fantastiske torget, som domineres av den fantastiske katedralen* som du også kan se fra innsiden, som er et godt eksempel på den karakteristiske pisanske, romanske arkitekturen. Besøk det berømte skjeve tårnet og det runde dåpskapellet som er omgitt av kolonner og arkader og dets «Camposanto», opprinnelig en kirkegård, nå et ekstraordinært firkantet kloster som avgrenser plassen mot nord med sin marmorfasade. Kommentarene til guiden din vil være spesielt fokusert på det skjeve tårnet, et av verdens underverker. Bli trollbundet av historien og den skjeve strukturen til tårnet som vekker fantasien til alle besøkende. Etter det guidede besøket vil du ha litt ledig tid som du kan bruke som du selv ønsker. Ta minneverdige bilder mens du utforsker det historiske kvartalet på egen hånd, og beundre kirken San Sisto, en av de eldste kirkene i Pisa. Du kan også se Piazza dei Cavalieri, som var det politiske sentrum i middelalderen, og hvor Scuola Normale ligger, et av de mest kjente universitetene i verden.  *Dersom det er lange køer og du ikke kan besøke innsiden av katedralen, vil du bli tilbudt et guidet besøk til Piazza dei Cavalieri.

Pisa: Alt-inkludert-omvisning m/ Det skjeve tårnet

6. Pisa: Alt-inkludert-omvisning m/ Det skjeve tårnet

Legg ut på en guidet spasertur på Piazza dei Miracoli og gå inn i den ikoniske Pisa-katedralen. Gå inn i katedralens dåpskapel og nyt muligheten til å klatre i det skjeve tårnet for uovertruffen utsikt over byen. Lær om tårnets historie fra din lokale guide. Start turen med å oppdage alle monumentene på Piazza dei Miracoli. La deg blende av dette fantastiske torget, som katedralen dominerer. Følg reiseguiden din inne i katedralen og beundre dens dekorasjoner og se på dette eksemplet på Pisa romansk arkitektur. Gå også inn i dåpskapellet, det største i den katolske verden og berømt for sitt ekko (erstattet med kirkegården hvis utilgjengelig den dagen). Fokuser på det skjeve tårnet, et av verdens underverker, som du vil ha muligheten til å bestige (hvis alternativet er valgt). Med denne turen vil du også ha inkludert billettene til den monumentale kirkegården, Sinopie-museet og OPA-museet som ligger på Miracle Square, og som du kan bruke til å besøke disse monumentene på egen hånd

Firenze: Dagstur til Pisa og det skjeve tårnet

7. Firenze: Dagstur til Pisa og det skjeve tårnet

Du har sett det i bildebøker. Du har sett det på veggene til din italienske favorittrestaurant. Men ingenting kan forberede deg på det fantastiske og vakre tårnet i Pisa. Kom og besøk denne utrolige byen og lær om mer enn den arkitektoniske tabben som gjorde den berømt. Vår utflukt begynner med en spasertur langs middelaldermurene i byen opp til den gamle inngangsporten. Herfra vil du bli behandlet med en fantastisk utsikt over Piazza die Miracoli med sin lyse hvite marmorarkitektur. Guiden din vil dele historiske historier og deretter følge deg inn i katedralens indre. Dette vidunderet av romansk kunst vil inspirere sansene dine. Når du er ferdig, kan du besøke Monumental Graveyard og beundre dåpskapellet. Etter katedralbesøket er det endelig tid. Vi begir oss ut i den skarpe italienske solen for å beundre selve det skjeve tårnet. Ta noen bilder og lek med den morsomme vinkelen ved å late som du holder tårnet oppe – vær kreativ. Mens du er her, vil guiden din også fortelle deg dette stedets hemmeligheter og historie. Vi hopper deretter over køen og går opp de 294 trappetrinnene for å nå innsiden av det skjeve tårnet og nyte et helt unikt perspektiv på torget nedenfor.

Pisa: Omvisning i katedral og billett til det skjeve tårnet

8. Pisa: Omvisning i katedral og billett til det skjeve tårnet

Oppdag severdighetene på Piazza dei Miracoli. Bli blendet av dette fantastiske torget, som domineres av katedralen. Gå inn i katedralen og se den Pisa-romanske arkitekturen. Beundre det berømte, skjeve tårnet, det sirkelformede dåpskapellet omgitt av storslåtte søyleganger og Camposanto, opprinnelig en kirkegård, et ekstraordinær kvadratisk kloster. Guiden din fokuserer på det skjeve tårnet, en av verdens underverk.  Etter 1 times omvisning på torget, får du muligheten til å gå opp i det skjeve tårnet. 

Fra La Spezia: tur-retur til Pisa cruise på kysten

9. Fra La Spezia: tur-retur til Pisa cruise på kysten

Utforsk Pisa med denne utflukten fra La Spezia. Ved avstigning tar du en av de gratis skyttelbussene fra brygga til terminalen for å møte din lett gjenkjennelige turleder utenfor terminalen. Etter å ha beundret Unesco Piazza Dei Miracoli, velg byvandringsalternativet for å få muligheten til å se de skjulte skattene i middelalderbyen. Gå gjennom Piazza Dei Cavalieri, borgo stretto, se fødestedet til Galileo Galilei, Vettovaglie-markedet og mye mer. Velg tårnbillettalternativet, for å klatre til toppen av det berømte skjeve tårnet i Pisa og gå inn i den spektakulære katedralen med prioritert tilgang. På slutten av opplevelsen vil du returnere til La Spezia for å gå om bord på skipet garantert i tide.

Fra Firenze: Omvisning i Pisa

10. Fra Firenze: Omvisning i Pisa

Ingen tur til Toscana ville vært komplett uten et besøk til Pisa. Begynn med en spasertur langs middelaldermurene i byen. Vi kommer til den gamle inngangsporten, Porta Santa Maria. Her kan du beundre den ekstraordinære utsikten som vil ta pusten fra deg når du nærmer deg den imponerende marmorarkitekturen på Piazza dei Miracoli. En guide vil følge deg på ditt besøk til det dyrebare interiøret i Pisa-katedralen, et uimotsagt mesterverk av romansk kunst. Utenfor katedralen, fortsett å beundre mens du beundrer dåpskapellet, det verdensberømte skjeve tårnet og til slutt den monumentale kirkegården. Før du drar tilbake til Firenze, nyt fritiden for en iskrem og for den uunngåelige fotoseansen.

Tilgjengelige aktiviteter

50 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

De beste severdighetene i nærheten av Pisa Baptistery

Flere reisetips for Pisa Baptistery

Vil du vite mer om aktiviteter i Pisa Baptistery? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Pisa Baptistery

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 8 433 vurderinger

Utrolig tur, du nyter det mye. I tillegg var Barbara alltid oppmerksom på alt, veldig vennlig og mens vi var på bussen forklarte hun noen interessante fakta om byene vi skulle besøke. Jeg ville elsket å ha hatt litt mer tid på hvert sted for å nyte det slik det fortjente. Imidlertid er maten de tilbyr deg veldig velsmakende og med en utrolig utsikt. Jeg anbefaler på det sterkeste å gjøre denne turen med Barbara og sjåføren Armando.

Det var fantastisk. De kom for å hente oss i tide på togstasjonen, jeg likte at de ga oss et armbånd med byråets telefonnummer og det hjalp med å identifisere resten av gruppen. Maten var godt servert, det var nok. Tiden på hvert sted føltes liten, men det er den eneste måten å kunne se alle stedene. Bussen var ren, komfortabel og vi var i stand til å døse en stund på vei tilbake

Utskjæringen er en rosin og BARBARA-guiden er himmelen, jeg hadde kontrakt på italiensk og hun forklarte oss på engelsk, spansk og italiensk med ekstraordinær klarhet og kunne jobben sin perfekt, som jeg sa, du besøker tre byer på en dag, du gjøre 390 km med buss og ca 13 gange, men det er veldig verdt det, anbefalt 100x100

En litt slitsom tur, men en som gjør deg fornøyd med å ha tilbrakt en dag dedikert til velvære, ikke bare kulturell. En positiv opplevelse som lar deg besøke tre vakre steder på en enkelt dag, selv om det åpenbart ikke er i dybden, men som gir deg lyst til å komme tilbake.

Hip hip hurra to Sara and driver. The trip was splended. Thks.