Legg til datoer

Pinacoteca di Brera kunstgalleri

Flere reisetips for Pinacoteca di Brera kunstgalleri

Vil du vite mer om aktiviteter i Pinacoteca di Brera kunstgalleri? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Pinacoteca di Brera kunstgalleri

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 369 vurderinger

Milan - Gjerne igjen med CityPass!

Jeg syntes CityPass for 48 timer var veldig bra, fordi du kunne reise overalt, spesielt med buss og også med offentlig transport. De fleste attraksjonene var heller ikke langt fra hverandre. Vi trengte for eksempel ikke stå i kø noe sted og var så heldige å kunne komme inn overalt umiddelbart. Kanskje det var tiden (våren). Jeg kan bare anbefale Milan med CityPass, fordi du får de samme kostnadene uten passet. Men fordelen med passet er at du har alt på et øyeblikk, et bykart - og en rutetabell for kollektivtransport, samt informasjonen og åpningstidene i kupongkortet, noe som fører til en enorm reduksjon i tid og krefter.

Utmerket mulighet til å nyte en rekke opptak til museer med prioritert pass, et stort utvalg av aktiviteter inkludert kunst, kultur, shopping og ekstra opplevelser ... På 48 timer er det vanskelig å organisere og dra nytte av alt eller nesten alt ... inkludert dette tillater raske og varierte overføringer takket være de åpne billettene med metro, buss, trikk og turistbuss (som jeg anbefaler på det sterkeste) ... En god investering anbefales!!!

Kort ikke dårlig, gir tilgang til de viktigste museene og offentlig transport. Men hvis du bare blir 2 dager å gjøre aktivitetene separat, kan det koste deg mindre. 72-timers transportkortet er €12.