Legg til datoer

Piazza Venezia

Flere reisetips for Piazza Venezia

Vil du vite mer om aktiviteter i Piazza Venezia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Piazza Venezia

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 17 492 vurderinger

Det er mange turselskaper som kjører disse bussene, men denne går den ekstra milen for å ta vare på kundene sine selv etter at du har skilt deg med pengene for din 1 eller 2 dagers busstur. Datteren min la igjen mobilen sin på bussen som vi oppdaget et par timer senere (jeg trodde aldri vi skulle se den igjen!) og folkene i selskapet gikk utover for å hjelpe oss med å finne den. Alle vi kom i kontakt med var super hjelpsomme. Takk til resepsjonisten, Louanna, en av guidene og til personen som leverte telefonen og alle som hjalp 16-åringen min med å få tilbake telefonen innen et par timer!

Veldig suggestiv opplevelse selv om elven fra nært hold fremstår som enda mer lidende enn den er sett fra det vanlige "gateperspektivet". Det ville vært fint om administrasjonen tok bedre vare på vollene som med denne aktiviteten blir et byrom lik de andre. For resten, veldig hyggelig personale og veldig hyggelig navigering.

Oktober er en god tid å reise til Roma! Været er fortsatt varmt og det er ikke regn ennå. Også færre turister. Du bør se etter mindre kjente museer og spisesteder. Personlig fant vi mange gode ting i Trasevere-området! Gå gå og gå... slik ser og opplever du mer ☀️

Å ta båten som en buss er absolutt fascinerende, så vel som behagelig. Båten finner ikke trafikk og lar deg nyte vakker utsikt over Roma. Å bli oppmuntret ikke bare for turisme, men også for hverdagen (i dette tilfellet bør imidlertid kostnadene være lavere ...)

En god måte å gjøre et første besøk og generell oversikt over Roma