Piazza del Popolo: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Roma: Borghese Gallery & Gardens Small Group Guided Tour

1. Roma: Borghese Gallery & Gardens Small Group Guided Tour

Lær om Cardinal Borgheses enorme kunstsamling og historiene bak hvert stykke på denne guidede turen til Borghese Gallery and Gardens. Spaser langs skyggefulle gater blant skulpturer og rolige fontener. Kardinal Scipione Borghese bestilte både selve Villa Borghese og mange av de store verkene som fortsatt er utstilt i galleriet. Verker av Bernini, Caravaggio og Titian forblir i sine opprinnelige omgivelser, slik kardinalen forestilte seg, en hardt målbevisst samler. Strengt kontrollert inngang til villaen og galleriet kan gjøre booking vanskelig og komplisert. Denne pakken lar deg unngå organisering og til og med hoppe over køen for å komme inn når du ankommer. I løpet av denne fullstendig guidede omvisningen vil du høre mer om kardinal Borgheses søken etter å fullføre samlingen hans, og historiene bak selve kunstverkene, inkludert Berninis "Apollo og Daphne", Canovas "Pauline Bonaparte", Caravaggios "St. Jerome" og Raphaels "Deponeringen". Guiden din vil være en engelsktalende og en ekspert på samlingen, og lydhodesett sørger for at du hører hvert ord de sier. Turen inkluderer også et besøk til Borghese-hagene: en gang kardinalens private park, nå et favorittsted for lokalbefolkningen å slappe av blant skulpturer, planter og vannfunksjoner, og komme vekk fra alt.

Roma: 24-timers hopp-på hopp-av-elvecruise

2. Roma: 24-timers hopp-på hopp-av-elvecruise

Opplev severdighetene i Roma fra elven Tiberen med en billett til hopp-på og hopp av båtcruise i 24 timer. Slapp av på de åpne øvre dekk eller komfortable nedre salonger, mens kommentarene om bord gir en historie om byen og broer mens de glir forbi. Den totale avstanden til cruiset strekker seg fra Nenni-broen til Tiberina-øya, er omtrent 6 kilometer (3,6 miles). Billetten din er gyldig for alle avganger fra 4 stopp: 1. Isola Tiberina: Lungotevere Degli Anguillara side 2. Angelo Bridge: Lungotevere Tor Di Nona side 3. Justice Palace: Lungotevere Marzio 4. Popolo Square: Lungotevere In Augusta Turen tar deg til vakre steder som Piazza del Popolo, Castel S. Angelo, Vatikanstaten og mer. Hopp av ved brygga på Isola Tiberina for å gå over til Piazza Venezia, Piazza Di Spagna og Bocca della Verità. Fra bryggen ved Castel S. Angelo er du bare noen skritt fra Peterskirken og Vatikanmuseene i Vatikanstaten. Kommentarer er tilgjengelig på engelsk, fransk, spansk, italiensk, tysk eller kinesisk.

Roma: Se byens høydepunkter med elsykkel

3. Roma: Se byens høydepunkter med elsykkel

Roma er en by full av fortidsminner, travle bygater, fascinerende smug og små, skjulte torg. Det er en stor by med mange bakketopper, og til fots kan den være fullstendig overveldende. I dag kan du sette deg på en e-sykkel og oppleve Romas gleder – fra de elegante shoppinggatene til gamle monumenter – på en morsom og aktiv dag på sykkel. Denne reiseruten har som mål å vise deg det Roma du ikke bør gå glipp av, og kombinere den med de mer ukjente hjørnene av byen. Perfekt balansert, rolig og sikkerhetsbevisst, viser denne omvisningen deg følgende hovedattraksjoner: Colosseum Forum Romanum Piazza Venezia og Viktor Emanuel II-monumentet Trevifontenen Spansketrappen Piazza del Popolo Villa Borghese-parken og vakker utsikt over Roma Piazza Navona (tidligere Domitians stadion) Pantheon Den jødiske ghetto og Portico di Ottavia Marcellusteateret Panoramautsikt mot Forum Romanum

Roma: E-sykkeltur

4. Roma: E-sykkeltur

Kjør gjennom byen Roma for å oppdage de mange høydepunktene og kjente landemerkene, inkludert Colosseum, Trevi, Navona, Vatikanplassen og mange skjulte steder som venter på å bli utforsket. Bli ønsket velkommen av guiden din som vil gi deg anbefalinger for en trygg tur og vil beskrive reiseruten. Besøk de viktigste torgene: Piazza Navona, Piazza del Popolo, Piazza di Spagna, Piazza di San Pietro, foran de viktigste fontenene: på Spansketrappen, Trevi og Four Rivers. Stopp foran de fantastiske monumentene som Colosseum, Pantheon, ruinene av Circus Maximus og Nøkkelhullet i Roma med panoramaterrassen til en vakker hage på toppen av Aventine-høyden. Turen avsluttes på samme sted som møtestedet.

Roma: Trevifontenen, Spansketrappen og Pantheon

5. Roma: Trevifontenen, Spansketrappen og Pantheon

Romas berømte torg, monumenter, fontener og kunstnere tilbyr deg de aller beste attraksjonene på denne 2,5-timers ettermiddagsturen. La Den evige stad fortrylle deg mens du spaserer gjennom de pittoreske brosteinsbelagte smugene, og oppdag noen av verdens mest kjente steder, som Pantheon, Piazza Navona, Trevifontenen og Spansketrappen. Reis tilbake i tid og beundre all byens kunst og arkitektur du må se, på en enkelt ettermiddag! Begynn på Piazza del Popolo, den tradisjonelle nordlige "døren til Roma," med kirken Santa Maria del Popolo som den første kirken som besøkende til Roma ville se når de gikk inn i portene. Spansketrappen, med sin livlige atmosfære og praktfulle utsikt, bringer deg ned i de svingete smugene i hjertet av det historiske sentrum, hvor du vil møte den utsmykkede Trevifontenen. Kast en mynt i fontenen og lov å komme tilbake! Fortsett med et stopp ved Piazza Colonna og se søylen reist av Marcus Aurelius som nå anses av romerne som selve sentrum av byen. Vi vil også stoppe ved Pantheon, kjent for sin betongkuppel og åpne oculus. I nærheten kan du besøke Piazza Navona for å få et nærbilde av Berninis berømte "Fountain of the Four Rivers", som triumferende markerer det utsmykkede sentrum. Til slutt vil du gå til Piazza Navona for en smak av en av de livligste og mest kjente piazzaene i Roma.

Roma: Omvisning til fots i sentrum om kvelden

6. Roma: Omvisning til fots i sentrum om kvelden

Få med deg severdighetene i sentrum av Roma i kveldslyset under denne guidede vandreturen. Spaser fra den storslåtte Piazza del Popolo, til det pulserende Campo de' Fiori-markedet. Se ikoniske severdigheter som Trevifontenen, Spansketrappen og antikkens Pantheon. Møt guiden din på Piazza del Popolo, som er omgitt av vakre kirker, fontener og monumenter. Fortsett til Terrazza del Pincio, hvor du kan nyte en fenomenal utsikt til Roma mens solen går ned. Omvisningen tar deg også med til berømte Piazza di Spagna hvor du finner Spansketrappen og Barcaccia-fontenen, signert billedhuggeren Bernini. Det neste på programmet er selvfølgelig Trevifontenen, som er den største barokkfontenen i Roma. Legenden sier at hvis du kaster en mynt over venstre skulder i fontenen, kommer du tilbake til Roma en dag. Du får også beundre til antikkens Pantheon ved Piazza della Rotonda. Pantheon ble bygd i år 27 f.Kr. og er dedikert til alle de romerske gudene. På 600-tallet ble gudshuset konvertert til en kirke tilegnet jomfru Maria og martyrene. Det er også hvilestedet til noen av de største renessansekunstnerne, som Raffaello. Beundre Berninis praktfulle Four Rivers Fountain i sentrum av den ikoniske Piazza Navona. Plassen byr også på andre viktige skulpturelle og arkitektoniske kreasjoner, inkludert Sant'Agnese-kirken i Agone av Borromini, Palazzo Pamphili, Neptun-fontenen i den nordlige enden og Mauriske-fontenen i den sørlige enden. Kveldsomvisningen avsluttes på Campo de’ Fiori, som på ett tidspunkt var kjent for hesteløp og henrettelser. Midt på plassen finner du en statue av Giordano Bruno. I dag er Campo de’ Fiori et travelt markedstorg på dagtid og en viktig utgangspunkt for Romas uteliv etter solnedgang. Det er med andre ord det perfekte stedet å fortsette kvelden, etter denne omvisningen til fots.

Roma: Urban raftingtur til Tiberøya med en lokal pizza

7. Roma: Urban raftingtur til Tiberøya med en lokal pizza

Vi vil leve en unik opplevelse av sitt slag, vi er de eneste som er autorisert til å navigere i elven i sentrum av Roma, og vi vil få deg til å oppdage tusenårsbyen fra et annet synspunkt. Vi møtes i hjertet av Roma, nær Piazza del Popolo, hvor vi vil ha gleden av å følge deg med en kort spasertur på 5 min. til vårt ombordstigningssted ved Scalo de Pinedo, ved Tiberen. Her finner vi alt vårt utstyr klart: jolle, hjelm, padleåre og redningsvest. Etter den tekniske orienteringen, på bakken, og etter å ha brukt utstyret, vil vi gå om bord og skli på vannet i den blonde Tiberen, du vil føle deg transportert av årtusener med historie som vil bli gjenopplivet for deg av våre ekspertguider, som passerer gjennom Castel Sant 'Angelo til du kommer til Tiberøya (den eneste elveøya i Tiberen) alltid romernes fødested for dets historiske sykehus hvor forklaringer og avslapning vil gi rom for litt adrenalin når du nær Ponte Garibaldi vil ha den utrolige muligheten til å prøv deg på ekte stryk i Roma sentrum. Til slutt vil vi gå i land i nærheten av Palatinerbroen, hvor vi før vi sier farvel vil være veldig glade for å la deg smake på den ekte og autentiske romerske pizzaen.

Roma guidet golfvogn 3-timers tur

8. Roma guidet golfvogn 3-timers tur

Utforsk Roma via en unik transportmåte og se mer av byen enn du ville gjort til fots. I løpet av en 3-timers sightseeingtur med gatelovlig golfbil, vil du gjøre enkelt arbeid med Den evige stad, og til og med besøke skjulte perler, som Aventine- og Celio-åsene, som vanligvis ikke er inkludert på vandreturer. Avreise fra Piazza del Popolo, foran "tvillingkirkene" Santa Maria in Montesanto og Santa Maria dei Miracoli, sett av til Romas historiske sentrum og se severdigheter som den barokke Trevifontenen. Ifølge legenden, hvis du kaster en mynt i fontenen er du garantert en dag tilbake til Roma. Du vil også passere Piazza Barberini, Piazza Colonna, oppkalt etter marmorsøylen til romeren Marcus Aurelius, og Piazza Venezia, selve sentrum av Roma dominert av Victor Emmanuel II-monumentet til et enhetlig Italia. Kjør til mindre kjente perler, som Celio Hill, stedet for den vakre villaen og hagene til Villa Celimontana og de gamle basilikaene Santo Stefano Rotondo og Santi Giovanni e Paolo. Og utforsk Aventine Hill, hjemmet til Knights of Malta, byens rosehage og en duftende appelsinlund. Turer er skreddersydd etter kundens ønsker og alle reiseruter er forslag. Hensikten er å gi deg en idé om hva man kan se under en tur i en golfbil, og hva turen kan dekke med start og slutt fra Piazza del Popolo.

Roma sentrum og Villa Borghese-tur med Segway

9. Roma sentrum og Villa Borghese-tur med Segway

Utforsk Roma på en guidet Segway-tur til severdigheter som Piazza di Pietra. Gli gjennom Villa Borghese og klatre opp Pincian Hill uten å svette. Cruise gjennom Campo Marzio-distriktet med letthet. Lær hvordan du betjener en Segway når du møter guiden din på Piazza del Popolo, og gå deretter mot eiendommen til den praktfulle Villa Borghese når alle er trygge på dette lettkjørte, selvbalanserende kjøretøyet. Oppdag de gamle monumentene i den tredje største parken i Roma, inkludert det legendariske Borghese-galleriet, hjem til en skattekiste av kunst av de mest kjente malerne fra Italia. Fortsett til innsjøen før du sykler over til Piazza di Siena. Ta deg oppover Pincio (Pincian Hill) for å få en fantastisk utsikt over byen. Gå tilbake ned i det travle sentrum og besøk noen av hovedtorgene og smugene i Campo Marzio-distriktet. Beundre det imponerende Pantheon og se nærmere på søylegangene til Hadrians tempel på Piazza di Pietra. Se Berninis strålende Fontana della Barcaccia (båtfontenen) på Piazza di Spagna ved foten av Spansketrappen.

Roma: Smarttelefonlydguidetur med Pantheon

10. Roma: Smarttelefonlydguidetur med Pantheon

En fantastisk opplevelse. Elsket og portrettert av mange kunstnere, uunngåelig imponert i hjertene til alle reisende, er Pantheon ikke bare det vakreste eksemplet på gammel arkitektonisk harmoni, men det er også beviset på kontinuitet mellom hedendom og kristendom som ble forseglet med ettergivelsen av helligdom i 608 til pave Bonifatius IV av den bysantinske keiseren Foca. Pantheon er knyttet til vakre legender, for det meste relatert til onde saker, som legenden som hevder at Satan selv !! Vår lydguide er ikke bare en komplett Pantheon-lydguide med mer enn 10 lydbeskrivelser og innendørskart, men en komplett lydguide for å utforske Roma: fra Pantheon til Piazza del Popolo, Piazza Navona, Fontana di trevi og andre ikoniske Roma-monumenter og kirker nyter historisk informasjon, historier og anekdoter. Vi tar deg gjerne med på en reise for å oppdage den vakreste byen i verden. Etter besøket til Pantheon med vår 20 minutters lydbeskrivelse, finn Caravaggio-malingene i San Luigi dei Francesi og S.Maria del Popolo, Michelangelo Redentore i Santa Maria sopra Minerva, Bernini-statuer på Piazza Navona, lytt til mer enn 20 lydbeskrivelser. Og ikke glem å kaste en mynt i Trevifontenen hvis du vil være sikker på å komme tilbake til den evige byen!

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Piazza del Popolo

Alle aktiviteter

67 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Piazza del Popolo

Utforsk alle

Flere reisetips for Piazza del Popolo

Vil du vite mer om aktiviteter i Piazza del Popolo? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Piazza del Popolo

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 5 501 vurderinger

Vi elsket ideen med dette spillet. Også fordi 13-åringen vår liker det litt skummelt. Derfor startet vi egentlig først når det ble mørkt. Det gjorde imidlertid den ene eller andre stasjonen litt vanskelig, for du kunne for eksempel ha besøkt innsiden, men den var allerede stengt eller du trengte en god mobilzoom for å tyde noe på tavlene. Men ved å kunne få hint, kunne alle oppgaver løses godt. (Tittene er gratis - jeg var ikke helt klar over det med det første.) Appen er veldig enkel å bruke. Historiene som kan leses i mellom var litt skumle og morsomme. Selve ruten var godt valgt med skjulte hjørner og på grunn av starten i mørket hadde vi virkelig flott opplyst natur med fontener og bygninger. Dessverre var 3 stasjoner vanskelig tilgjengelige på grunn av byggeplasser, men takket være hintet var de enkle å løse. Vi anbefaler definitivt denne turen.

Fint. Hadde forventet at turen ble lengre, men det var herlig å gå over en kort del av elva på denne måten. Fant ikke noe sted hva en enkeltbillett kostet. Du kan også kjøpe på båten. Så vet ikke om det var verdt det. Bare vært dit og tilbake.

Besøk til mindre turistete hjørner, men like overraskende. Vi elsket det. på den annen side ville det vært interessant å indikere i hvilket hjørne skattejakten slutter for å fortsette våre aktiviteter

Det var veldig hyggelig og avslappet. Du kunne gå av hvor du ville og ta deg god tid uten å bli stresset. Personalet er virkelig mer enn vennlig.

En fantastisk opplevelse. Meget dyktig guide, gode sykler, kommer raskt frem og tett innpå severdigheter. Anbefales!