Piazza del Plebiscito: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Napoli: Lag ditt eget napolitanske pizzaverksted

1. Napoli: Lag ditt eget napolitanske pizzaverksted

Oppdag underverkene til fersk italiensk matlaging på turen til Napoli, pizzaens fødested. Med veiledning av en engelsktalende italiensk kokk, nyt et morsomt matlagingsverksted og lær hvordan du lager napolitansk pizza. I første halvdel av timen kan du mestre kunsten med nylaget pizzadeig med mel og vann. Så i den andre delen av økten, lag og bak mesterverket ditt. Når pizzaen din er tilberedt, sett deg ned og slapp av med et glass vin for å nyte måltidet mens du nyter utsikten over Napoli og Nuovo-slottet. Din pizza vil bli servert med autentisk italiensk bruschetta. På slutten av en uforglemmelig workshop, si farvel til kokken din og dra hjem med ferdighetene til å reprodusere den perfekte pizzaen gang på gang.

Napoli: Byens høydepunkter guidet sykkeltur

2. Napoli: Byens høydepunkter guidet sykkeltur

Beundre blandingen av italiensk og gresk påvirkning mens du ser høydepunktene i Napoli på denne sykkelturen. Kjør gjennom det historiske sentrum og opplev den greske innflytelsen mens du sykler nedover gatene Via dei Tribunali og Anticaglia. Start med å ri ned Napoli-promenaden. Nyt utsikten over havet med Vesuv i bakgrunnen. Gå forbi slottet Castel dell' Ovo ved sjøen. Kjør forbi kaféer og butikker ved sjøen mens du går gjennom Borgo Marinari. Gå østover på Via Caracciolo-gaten til du kommer til den staselige Piazza del Plebiscito-plassen hvor du kan se det kongelige palasset og kirken San Francesco di Paola. Sving inn på den travle handelsgaten Via Toledo hvor du kan nå torgene Piazza Carità og Piazza del Gesù. Fortsett til det gamle greske hjertet av Napoli i Decumani-distriktet. Opplev den greske layouten mens du sykler nedover trange gater i dette historiske sentrum. Gå ned Via dei Tribunali og Anticaglia for å se dusinvis av gamle kirker og noen sjarmerende torg.

Napoli: Sightseeingtur med e-sykkel

3. Napoli: Sightseeingtur med e-sykkel

Få en bedre forståelse av den historiske byen Napoli og dens imponerende monumenter på en guidet e-sykkeltur. Cruise forbi byens hotteste steder som Castle Nuovo og Castle dell'Ovo. Beundre utsikten over Napolibukten og det ruvende Vesuv. Start med en tur ned Spaccanapoli i det historiske hjertet av byen for å komme til Piazza del Municipio, der Castel Nuovo (Maschio Angioino) fra 1200-tallet ligger. Kjør videre til den store Piazza del Plebiscito. Beundre søylegangene til Det kongelige palass og det eldste aktive operahuset i verden ved Real Teatro di San Carlo. Deretter kan du sykle i sikkerhet langs sykkelstiene på promenaden til Marinaro, hjemmet til Castel dell'Ovo, det eldste slottet i Napoli. Lær om noen av legendene knyttet til slottet, for eksempel myten om sirenen Dronning Partenope. Se nærmere på den gamle bosetningen Monte Echia, regnet som det første området i Neapolis som ble bosatt av grekerne. Reis langs den praktfulle kystlinjen i Napolibukten med imponerende utsikt over Vesuv og øyene Capri, Ischia og Procida ved nesten hver sving i veien.

Fra Roma: Guidet dagstur til Napoli og Pompeii inkludert lunsj

4. Fra Roma: Guidet dagstur til Napoli og Pompeii inkludert lunsj

Bli med på en guidet dagstur til Napoli og Pompeii og følg «Solens motorvei», gjennom den fruktbare, landsbygda i Castelli Romani. Kjør ned mot Mergellina havn og følg kystveien til det gamle fiskeområdet Santa Lucia.  Nyt utsikten over Napolis imponerende Castel dell'Ovo. Deretter krysser du Vesuv-dalen og passerer byene Ercolano, Torre del Greco og Torre Annunziata før du ankommer Pompeii, hvor du spiser lunsj. Fortsett etter lunsj med et guidet besøk til utgravningene. Guiden din forteller om Pompeiis tragiske historie fra et arkeologisk perspektiv og avdekker hva som har ligget under asken. Etterpå, på vei tilbake til Roma, stopper du for å besøke en korall- og cameofabrikk, hvor du kan beundre og kjøpe gjenstander fra det gamle håndverket som dateres tilbake til gresk tid.

Napoli: Heldagstur til Napoli, Pompeii og Vesuv

5. Napoli: Heldagstur til Napoli, Pompeii og Vesuv

Utforsk skjønnheten i Napoli sammen med en guidet tur til Pompeii og Vesuv nasjonalpark. Lær Napolis historie gjennom en detaljert bytur. Vekk nysgjerrigheten din og oppdag hvordan romerne virkelig levde på det arkeologiske stedet Pompeii før de gikk rundt på toppen av Europas eneste fortsatt aktive vulkan. Møt din profesjonelle guide utenfor hotellet, og klatre ombord på en minibuss for to timers sightseeing i Napoli. Stopp ved katedralen i Napoli for å besøke det kongelige kapellet til St. Januarius-skatten og basilikaen Santa Restituta. Oppdag Piazza del Municipio, Napolis rådhustorg, og se middelalderborgen Castel Nuovo før du kjører gjennom boliggatene i Posillipo. Stopp ved den berømte Chiesa di Sant'Antonio a Posillipo for den beste utsikten over byen og bukten. Gå tilbake til sentrum på Piazza del Plebiscito for å se forsiden av det kongelige palasset i Napoli og den vakre kirken San Francesco di Paola. Gå forbi det historiske shoppinggalleriet Galleria Umberto I og det ikoniske operahuset Teatro di San Carlo. Kjør til Pompeii for å lære om fascinerende steder som Forum, de termiske badene og House of the Vettii. Oppdag Lupanar, brent av vulkansk aske og steiner under vulkanutbruddet i 79 e.Kr. Ta en pause for å slappe av over lunsj, inkludert pizza og en drink. Fortsett til Torre del Greco, passerer gjennom Vesuv nasjonalpark. Gå til toppen av den eneste fortsatt aktive vulkanen på det kontinentale Europa. Spaser rundt krateret i en høyde på nesten 1200 meter for å se en panoramautsikt over den sjarmerende Napolibukten. Gå tilbake til Napoli hvor guiden din vil slippe deg av på hotellet ditt.

Napoli: Bymonumenter guidet vandretur

6. Napoli: Bymonumenter guidet vandretur

Se de viktigste høydepunktene og fantastiske skjulte perlene i byen Napoli på en guidet spasertur. Spaser gjennom Piazza del Plebiscito, beundre det kongelige palasset og utforsk det livlige nabolaget Quartieri Spagnoli. Møt i nærheten av den nyklassisistiske Piazza del Plebiscito. Spaser gjennom dette livlige torget som fungerer som et møtepunkt for lokalbefolkningen. Beundre utsiden av Basilica Reale Pontificia San Francesco da Paola, det fantastiske kongelige palasset i Napoli og fasaden til San Carlo operahus. Når du utforsker byen til fots og tar mange bilder, vil din lokale guide dele lokale historier og historien bak disse ikoniske napolitanske monumentene. Beundre Castel Maschio Angioino (Castel Nuovo) og dens imponerende triumfbue. Gå gjennom shoppinggalleriet Umberto I med sine ikoniske kupler og de glasshvelvede arkadene. Spaser gjennom de trange og travle gatene i Quartieri Spagnoli-området. Ta inn synet og lyden av stiene mens du får en følelse av det lokale livet. Oppdag ulike eksempler på gatekunst, inkludert de til den legendariske argentinske fotballspilleren Diego Maradona, som fortsatt tilbes av lokalbefolkningen. Deretter går du til Toledo Street, en av hovedgatene i sentrum. Se Bank of Napoli, og den berømte Toledo Metro Art Station, hvor turen din slutter.

Napoli: 2,5 timers spasertur i Napoli med lokal reiseleder

7. Napoli: 2,5 timers spasertur i Napoli med lokal reiseleder

Det er fantastisk å gå rundt i den lille gaten i Napoli, veldig fargerik og med så mange vakre kirker og typiske steder som selger all den berømte lokale maten som "pizza a portafoglio" Pizza poket eller den berømte espresso kaffen, vi har en spesiell tradisjon for drikker det ( ikke bekymre deg vi lærer deg ;p ). Når vi går rundt kan vi besøke de berømte hovedtorgene i Napoli som Piazza Municipio og Piazza Plebiscito, San Carlo-teatret som er den eldste operaen i Europa; Toledo gate; Spanish Quarters and the Amazing Spaccanapoli, vi snakker om det historiske sentrum av Napoli, fullt av vakre kirker og typisk hurtigmat.

Napoli: Diego Maradona guidet byvandring

8. Napoli: Diego Maradona guidet byvandring

Utforsk det napolitanske folkets dype kjærlighet til Diego Maradona på en guidet spasertur. Føl den pågående beundring for "kongen av Napoli" på hvert hjørne og gate i byen med hjelp av din ekspertguide. Begynn turen fra Piazza Plebiscito, fortsett deretter gjennom Galleri Umberto I for å nå de berømte spanske kvarterene. Se hvordan hele byen vitner om arven etter «Pibe de Oro» («Gullgutten») som brakte gleden over det første mesterskapstrofeet til byen. Besøk et utendørs gatekunstmuseum dedikert til Maradona, samt to andre må-se-destinasjoner for fans av Napolis nummer 10: Vico Lungo Gelso og Piazza Maradona inn via Emanuele De Deo. Her kan du beundre de mest kjente veggmaleriene dedikert til denne enstemmige helten i byen. Beundre en keramikkmosaikk donert av to italiensk-franske kunstnere og en sjablong laget av den argentinske gatekunstneren San Spiga, laget for å feire 30-årsjubileet til Napolis første mesterskap. Ved siden av denne kan du se en annen sjablong i full lengde som viser Maradona-dribling. Fortsett turen via Emanuele de Deo (Piazzetta Diego Armando Maradona) for å beundre det berømte veggmaleriet som har blitt et pilegrimsmål for tilhengere og fans av Maradona og Napoli . Turen avsluttes her.

Napoli: Sightseeing med veteran Vespa og privat sjåfør

9. Napoli: Sightseeing med veteran Vespa og privat sjåfør

En poet skrev en gang: «se Napoli og dø», som anerkjenner at den praktfulle sør-italienske byen er så vakker, at du må besøke stedet minst én gang i livet. Se Napoli fra mange ulike perspektiver på en 4-timers panorama mopedtur med en veteran Vespa. Noen av severdighetene er kjent, mens andre er skjulte perler som bare er kjent av lokalbefolkningen. Blant de mange høydepunktene er Parco Virgiliano, en pittoresk oase på høyden av Posillipo, hvor en rekke terrasser med utsikt over Napolibukten. En annen er den romantiske fiskerlandsbyen Marechiaro. Få utsikt til den lille vulkanske øya Nisida, og kjør langs strandpromenaden i Via Petrarca. Kjør langs Via Orazio for fantastisk utsikt over Versuvius. Kjør forbi den rolige helligdommen Sant'Antonio en Posillipo. På vei tilbake til havnen, får du se det imponerende Castel dell'Ovo og Borgo Marinari som ligger på holmen Megaride, hvor det ligger resturanter og flotte båter til anker. Fortsett til elegante Piazza Trieste e Trento og Piazza Plebiscito og beundre den uforglemmelige utsikten over Napolibukten fra terrassen på Certosa di San Martino (stengt på onsdager - erstattet på den dagen med festningen Castel Sant'Elmo, hvor du kan nyte en 360 grader panoramautsikt over Napoli).

Napoli: Guidet Fat e-Bike Tour

10. Napoli: Guidet Fat e-Bike Tour

Du vil begynne med en 15-minutters briefing der du vil bli lært hvordan du bruker el-sykkelen din på best mulig måte. Du vil også bli informert om noen få regler som vil hjelpe deg å nyte din trygge og morsomme sykkeltur til det fulle. Etter det vil du begynne din panoramatur gjennom de beste torgene, slottene og monumentene i byen. Du vil se Piazza del Plebiscito og det kongelige palasset, før du møter Via Caracciolo hvor du vil forelske deg i utsikten over Napolibukten. Derfra fortsetter du gjennom Via dei Mille, som er komplett med luksusbutikker, før du reiser til Mergellina hvor du kan oppdage Parthenope-fontenen. Deretter reiser du til panoramaterrassene til S. Antonio a Posillipo, hvor du vil bli vist fantastisk utsikt over byen og Virgiliano-parken med utsikt over bukten, Pozzuoli og øyene Ischia og Procida. Du vil til slutt ta en pause for å slappe av, før du fortsetter til ditt siste stopp ved Castel dell'Ovo hvor du vil høre legenden om "egget".

Legg til datoer

Piazza del Plebiscito

Alle aktiviteter

50 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Piazza del Plebiscito

Utforsk alle

Flere reisetips for Piazza del Plebiscito

Vil du vite mer om aktiviteter i Piazza del Plebiscito? Trykk her for full oversikt